Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Електрочайник SENCOR SWK7000WH

Код товару: 340213
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Sencor
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Електрочайники Електрочайник SENCOR SWK7000WH

Електрочайник SENCOR SWK7000WH виконаний у стильному та сучасному дизайні, вибору якого відводиться далеко не остання роль.

Ціна: 1505 грн
шт

Опис товару Електрочайник SENCOR SWK7000WH

Електрочайник SENCOR SWK7000WH виконаний у стильному та сучасному дизайні, вибору якого відводиться далеко не остання роль.
 
Корпус із високоякісної нержавіючої сталі гарантує тривалий термін служби. Налив до 1.7 літра води та вказівник рівня гарантує, що залитого обсягу вистачить на заварювання запланованої кількості чаю.
 
Функціональні можливості
Нагрів води в чайнику забезпечується прихованою спіраллю - найсучаснішим з доступних на сьогоднішній день. Таке розташування нагрівального елемента повністю виключає утворення накипу та його складне очищення у майбутньому. Фільтр від накипу на носику чайнику виключить попадання забруднень у чашку,навіть якщо була використана не надто підходяща вода. Знімний фільтр, а значить, його можна промити при необхідності. Кришка у закритому положенні безпечно фіксується і точно не відкриється під час наливання води.
 
Безпека на рівні
При використанні нагрівальних приладів та використання окропу висуваються суворі вимоги до безпеки. Електрочайник забезпечує захист від перегріву у вигляді автоматичного відключення при випадковому включенні без води. При закипанні він також автоматично відключиться, що буде видно на світловому індикаторі. Розташування чайника на столі не впливає на комфорт від його використання, він може встановлюватись на платформу з будь-якоїсторони та обертається на 360 градусів, що гарантує безпечний доступ до ручки з усіх боків.

Електрочайник SENCOR SWK7000WH Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Електрочайник SENCOR SWK7000WH в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Електрочайники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Електрочайники и купити Електрочайник SENCOR SWK7000WH в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Електрочайник SENCOR SWK7000WH

Об `єм 1.7 л
Потужність 2200 Вт
Тип нагрівального елемента Скрытый (диск)
Матеріал корпусу Нержавеющая сталь
Індикація включення Есть
Індикатор рівня води Есть
Фільтр Фильтр против накипи
Съемный моющийся
Тип Обычный
Підставка Есть
Підсвічування Есть
Колір Белый

* Технічні характеристики Електрочайник SENCOR SWK7000WH можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Електрочайник SENCOR SWK7000WH

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на SENCOR SWK7000WH

Код товару: 377156
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 376961
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 75709
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →