Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Електрична зубна щітка Sencor SOC 0911 RD

Код товару: 206843
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Sencor
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Електричні зубні щітки Електрична зубна щітка Sencor SOC 0911 RD

Вид приладу: Зубна щітка
Технологія чищення: Звукова
Призначення: Для дітей
Кількість режимів: 2
Режими чищення: Щоденна
Насадки: 2
Додаткові можливості: таймериндикатор стану акумулятора
Особливості: Сумісна із зарядними пристроями типу SoC 1x/2x/3x. Рівень захисту від води IPX7

Ціна: 1505 грн
шт

Опис товару Електрична зубна щітка Sencor SOC 0911 RD

Зубна щітка Sencor SOC 0911RD має стильно оформлену оболонку, яка припаде до смаку діткам, які приділяють увагу гігієні ротової порожнини. Застосовуючи красиві яскраві речі, ви зможете доставити дитині естетичне задоволення і привернути увагу представленої зубною щіткою, що часом буває не так і просто. Сучасна функціональна зубна щітка ідеально виконає свої функції та прикрасить собою поличку ванної кімнати. Пристрій адаптований до двох режимів роботи, які дозволять отримати найкращий результат незалежно від окремих особливостей. Враховуючи стадії розвитку зубів дитини, ви зможете вибрати будь-який тип впливу, актуальний для того чи іншого періоду формуванняорганізму.

Ця техніка значно перевищує ручні аналоги, т.к. дозволить вам вичистити ротову порожнину зі швидкістю 26 000 рухів за хвилину. При цьому ви не повинні докладати фізичних зусиль до чищення – воно проходить максимально комфортно, а дитина не відчуває неприємних відчуттів під час таких заходів. Щоб якісно очистити всі частини порожнини рота, пристрій активує 2-хвилинний таймер, що спрацьовує кожні 30 секунд. Це буде нагадуванням про те, що час перейти до наступної чверті щелеп, приділивши достатньо уваги попередньої. Світлодіодний індикатор даватиме розуміння того, що пристрій має достатній заряд для роботи. У той же самий часвін же повідомить, коли потрібна підзарядка.

Електрична зубна щітка Sencor SOC 0911 RD Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Електрична зубна щітка Sencor SOC 0911 RD в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Електричні зубні щітки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Електричні зубні щітки и купити Електрична зубна щітка Sencor SOC 0911 RD в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Електрична зубна щітка Sencor SOC 0911 RD

Тип Зубна щітка
Призначення Для дітей
Система живлення Акумулятор
Технологія очищення Звукова
Насадки Овальна
Особливості Звукова

* Технічні характеристики Електрична зубна щітка Sencor SOC 0911 RD можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Електрична зубна щітка Sencor SOC 0911 RD

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Sencor SOC 0911 RD

Код товару: 348488
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 360311
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 276724
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →