Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Плойка SENCOR SHI 6300GD

Код товару: 158236
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Sencor
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Прилади для укладання волосся Плойка SENCOR SHI 6300GD

Пристрій: стайлер; Потужність (Вт): 50; Температурні режими: 4;

Ціна: 1677 грн
шт

Опис товару Плойка SENCOR SHI 6300GD

 Стайлер Sencor SHI 6300GD відноситься до серії пристроїв, призначених для вирівнювання волосся. Крім рівних пластин, в комплекті ви також знайдете дві пари гофре - з великою і дрібною хвилею. Вони дозволять створити ефект кріплення або просто злегка підняти волосся від коренів, надавши їм об'єм. Титанова поверхня панелей Пластини вкриті титановим шаром, який дозволить зберегти їхню міцну структуру без втрати зовнішнього вигляду та функціональних властивостей. Такі пластини розігріваються по всій поверхні і підтримують заданий рівень температури, щоб забезпечити бездоганний результат першого циклу обробки, не вдаючись до повторних. Запобіжний замок Дана праска має масуергономічних деталей, що полегшують його використання. Наприклад, вбудований замок змикання панелей дозволить здійснити фіксацію техніки в зімкнутому вигляді, щоб мати можливість безпечно остудити пластини, компактно зберігати техніку і перевозити її в такому вигляді. Вибір робочої температури Перед вами техніка з регульованим рівнем виробітку температури. Робочий діапазон прасування дорівнює 170-230 ° C, при цьому в арсеналі моделі 4 режими роботи. Така різноманітність орієнтована на різну цільову аудиторію, що включає в себе власників тонкого ослабленого волосся, яке також потребує укладання.

Плойка SENCOR SHI 6300GD Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Плойка SENCOR SHI 6300GD в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Прилади для укладання волосся купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Прилади для укладання волосся и купити Плойка SENCOR SHI 6300GD в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Плойка SENCOR SHI 6300GD

Тип Стайлер
Максимальна температура нагріву 200 С
Кількість режимів 4 шт
Потужність 50 Вт
Матеріал покриття Шарнірний шнур
Довжина мережевого шнура 1.8 м
Особливості 40 мм
Час нагріву 120 хв
Захисний замок Є

* Технічні характеристики Плойка SENCOR SHI 6300GD можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Плойка SENCOR SHI 6300GD

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на SENCOR SHI 6300GD

Код товару: 171461
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 60240
На замовлення, 1-3 дні
REMINGTON S5505 1763 грн
Код товару: 108661
На замовлення, 1-3 дні
Rowenta CF 3460 1763 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →