Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Плойка SENCOR SHI 5500GD

Код товару: 158234
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Sencor
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Прилади для укладання волосся Плойка SENCOR SHI 5500GD

Мінімальна температура нагріву: 100 °C; Тип: Побутовий; Потужність: 50 Вт; Кількість температурних режимів: 14; Розмір пластин (ДхШ): 90 х 35 мм; Покриття нагрівного елемента: Титан;

Ціна: 1505 грн
шт

Опис товару Плойка SENCOR SHI 5500GD

 Стайлер Sencor SHI 5500GD відноситься до серії пристроїв, призначених для вирівнювання волосся. Поряд з цим особливий форм-фактор моделі дозволить вам з не меншим успіхом також завивати волосся, зробивши бездоганні локони а-ля «подруга серфера». Для цього використовуйте технологію петлі та протяжки для пасм, вибираючи правильний напрямок локонів.

 
Пластини вкриті титановим шаром, який дозволить зберегти їхню міцну структуру без втрати зовнішнього вигляду та функціональних властивостей. Такі пластини розігріваються по всій поверхні і підтримують заданий рівень температури, щоб забезпечити бездоганний результат першого циклу обробки, не вдаючись доповторним.
 
Ця модель прасування оснащена додатковою насадкою для розчісування, яка дозволить з легкістю вирівнювати локони, в той же час розподіляючи їх і наводячи в належний вигляд. Заощаджуйте свій час та сили, використовуючи насадку для розчісування.
 
Конструкція прасування дозволить вам легко працювати з ним, переміщуючи у будь-якому напрямку. Не варто боятися, що шнур заплутається і деформується – цього не станеться завдяки шарнірному кріпленню з поворотним механізмом, що обертає провід навколо власної осі. Петля підвішування використовується для вертикального розміщення приладу.

Плойка SENCOR SHI 5500GD Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Плойка SENCOR SHI 5500GD в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Прилади для укладання волосся купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Прилади для укладання волосся и купити Плойка SENCOR SHI 5500GD в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Плойка SENCOR SHI 5500GD

Тип Стайлер
Максимальна температура нагріву 230 С
Кількість режимів 14 шт
Потужність 50 Вт
Матеріал покриття Петля для підвішування Поворот шнура на 360°
Довжина мережевого шнура 1.8 м
Особливості 35 мм
Час нагріву 120 сек
Захисний замок Є

* Технічні характеристики Плойка SENCOR SHI 5500GD можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Плойка SENCOR SHI 5500GD

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на SENCOR SHI 5500GD

Код товару: 44625
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 63442
На замовлення, 1-3 дні
BABYLISS ST330E 1548 грн
Код товару: 145113
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →