Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Фен SENCOR SHD 7030TQ

Код товару: 190649
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Sencor
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Фени Фен SENCOR SHD 7030TQ

Кількість швидкостей 3 Потужність 1400 Вт Кількість температурних режимів 3 Насадки Концентратор Опції Захист від перегріву

Ціна: 946 грн
шт

Опис товару Фен SENCOR SHD 7030TQ

Побутовий фен Sencor SHD 7030TQ допоможе швидко і ефективно висушити вологе волосся і зробити оригінальне, красиве укладання при будь-якій довжині пасм. Вдало продумана конструкція, ергономічна ручка з оптимальним розташуванням елементів управління і дивовижна легкість дозволяють без проблем орудувати приладом. Рука не втомлюється навіть при тривалій роботі з особливо довгими, густими кучерями, адже маса пристрою всього якихось 254 г. Компактний, стильний, функціональний фен так зручно брати з собою, вирушаючи в дорогу, спеціальна складна ручка дає можливість акуратно зберігати та перевозити агрегат де б ви не знаходилися.
 
Модель забезпечили потужним двигуном, який працює в трьохшвидкісних режимах із продуктивністю до 1400 Вт. Тихий двигун постійного струму підтримує постійну температуру протягом усього часу висушування на вибраному рівні (низькому, середньому або високому), щоб максимально дбайливо та без травм обробити волосся, адже залежно від типу, локонам рекомендується певна інтенсивність нагріву та потужність повітряного потоку. Наявність теплового запобіжника запобігає перегріву електродвигуна при надмірно тривалій експлуатації, що дозволяє значно подовжити термін служби пристрою.
 

Фен SENCOR SHD 7030TQ Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Фен SENCOR SHD 7030TQ в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Фени купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Фени и купити Фен SENCOR SHD 7030TQ в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Фен SENCOR SHD 7030TQ

Тип Компактний
Потужність 1400 Вт
Робота від акумулятора Ні
Кількість швидкостей 3
Кількість температурних режимів 3
Подача холодного повітря Є
Керамічне покриття насадок Ні
Іонізація Ні
Дісплей Ні
Насадки Концентратор
Захист від перегріву Є
Довжина мережевого шнура 1.7 м
Габарити 144 x 73 x 250 мм (без сопла) 184 x 73 x 250 мм (з соплом)
Вага 254 г
Колір Білий/блакитний

* Технічні характеристики Фен SENCOR SHD 7030TQ можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Фен SENCOR SHD 7030TQ

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на SENCOR SHD 7030TQ

Код товару: 208327
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 145115
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 217105
На замовлення, 1-3 дні
Ardesto HD-Y210 1032 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →