Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: link_prev_product

Filename: product/block.php

Line Number: 77

Повернутись до списку

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: link_next_product

Filename: product/block.php

Line Number: 86

Secret Key Multi Cell Night Repair Ampoule

Код товару: 188546
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: SecretKey
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Сироватка для обличчя Secret Key Multi Cell Night Repair Ampoule

Нічна сироватка, 50мол.

Ціна: 688 грн
товар знято з виробництва

Опис товару Secret Key Multi Cell Night Repair Ampoule

Час летить, і, подібно до швейцарського годинника, кожна клітина нашої шкіри має високу механічну точність. Саме тому брендом Secret Key була створена нічна сироватка на фіто-стволових клітинах – щоби стерти всі сліди, залишені часом на жіночому обличчі. Забезпечте собі майбутнє без зморшок!
 
 
ДЛЯ КОГО?
Для зрілої шкіри.
Вік 35+
ДІЯ:
Нічна сироватка Secret Key Multi Cell Night Repair Ampoule на стовбурових клітинах рослин активно бореться зі зморшками та стимулює зростання нових клітин. Концентрована комбінація активних інгредієнтів дарує шкірі життєву енергію, посилює обмінні процеси, освітлює шкіру, роблячи її чистою таясною.
ЗАСТОСУВАННЯ:
Наносите на очищену шкіру як вечірній догляд, дайте вбратися.
ОСОБЛИВОСТІ: Secret Key Multi Cell Night Repair Ampoule негласно вважається бюджетною альтернативою відомому комплексу Advanced Night Repair від Estee Lauder.
 
АКТИВНІ ІНГРЕДІЄНТИ:
Стовбурові клітини винограду - згідно з численними дослідженнями стовбурові клітини винограду можуть активізувати ген SIRT-1, який ще називають геном довголіття. Крім того, стовбурові клітини винограду містять незамінні антиоксиданти, які захищають стовбурові та всі інші клітини, надають відновлюючу та оновлюючу дію на шкіру.
Стовбурові клітини томатів – містять потужні антиоксиданти, а такожспеціальні білки, що зв'язують важкі метали і не дозволяють їм завдати шкоди клітинам. Експерименти показали, що стовбурові клітини томату не тільки запобігають пошкодженню ДНК клітин шкіри важкими металами, але й стимулюють експресію генів, відповідальних за усунення поломок ДНК. Більше того, вони також зменшують деградацію колагену та стимулюють синтез нового.
Стовбурові клітини зеленого чаю – збільшують у шкірі кількість імунних клітин, які забезпечують нам своєчасний захист від чужинців, що вторглися (бактерій, вірусів та інших патогенів), що викликають різні запалення. Крім цього, стовбурові клітини зеленого чаю мають найпотужніший антиоксидантний захист, допомагаючизахистити ДНК і білки, які є в клітинній структурі шкіри, і стимулюють зростання власних клітин, прискорюючи утворення колагену.
Аденозин - впливає на синтез проколагену 1 - попередника білка колагену, відповідального за пружність і тонус шкіри і відсутність зморшок, тобто. сприяє розгладжуванню зморшок шляхом збільшення виробництва колагену та еластину у шкірі.
Біолізат (фермент біфідобактерії) – унікальна речовина, яка стимулює роботу генів, впливає на життєздатність клітин поверхневих шарів шкіри, активує певні види кератину шкірних покривів, утримує вологу, захищає від агресивного впливу зовнішнього середовища. В результаті шкіраоновлюється та омолоджується, знижується ступінь вираженості вікових змін, стає менше зморшок, зникає в'ялість, тьмяність. Шкіра набуває еластичності, пружності та красивого чистого відтінку.
Арбутин – інгібітор ферменту тирозинази, значно знижує синтез меланіну. На відміну від гідрохінону арбутин не токсичний, не ушкоджує клітин шкіри, «працює» прицільно з меланоцитами. Як відбілююча речовина вперше було застосовано та описано в японській косметології. Це 100% натуральний продукт, що отримується, в основному, з мучниці.
Ніацинамід – унікальна речовина, яка виконує масу корисної роботи для шкіри: збільшує синтез колагену, покращує бар'єрнуфункцію, збільшує зволоженість шкіри, скорочує зморшки, зменшує пори, вирівнює колір обличчя, зменшує розмір (на 25%) та інтенсивність (на 35-68%) гіперпігментованих плям, освітлює та вирівнює поверхню шкіри.
Об'єм: 50 мл.

Secret Key Multi Cell Night Repair Ampoule Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Secret Key Multi Cell Night Repair Ampoule в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Сироватка для обличчя купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Сироватка для обличчя и купити Secret Key Multi Cell Night Repair Ampoule в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Secret Key Multi Cell Night Repair Ampoule

Добавки Стовбурові клітини
Клас косметики Мас-маркет
Об `єм 50 мл
Номер у упаковці, ПК 1
Спосіб застосування наносите на очищену шкіру як вечірній догляд, дайте вбратися.
Країна-виробник товарів Республіка Корея (Південна Корея)
Тип шкіри Для всіх типів
Вік Від 30
Категорія Для жінок
Формат Флакон із піпеткою

* Технічні характеристики Secret Key Multi Cell Night Repair Ampoule можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Secret Key Multi Cell Night Repair Ampoule

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →