Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: link_prev_product

Filename: product/block.php

Line Number: 77

Повернутись до списку

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: link_next_product

Filename: product/block.php

Line Number: 86

Догляд за руками seaNtree Peach Moisture Hand Cream

Код товару: 172307
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 3-5 днів
  • Виробник: seaNtree
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Догляд за рукою Догляд за руками seaNtree Peach Moisture Hand Cream

Sweet Peach Moisture Hand Cream – ніжний, заспокійливий аромат персика, 30 мл

Ціна: 126 грн

Опис товару Догляд за руками seaNtree Peach Moisture Hand Cream

 Шкіра рук частіше за інші ділянки тіла піддається негативному впливу різних факторів навколишнього середовища. Жорстка проточна вода, ультрафіолетове випромінювання, різкі перепади температури та агресивні компоненти побутової хімії явно не сприяють продовженню її молодості. Для того, щоб надати гідний захист ніжному епідермісу, необхідно скрупульозно підібрати щоденний засіб для догляду. Фахівці південнокорейського бренду розробили приголомшливий крем для рук «Sweet Peach» Seantree Moisture Hand Cream, який впорається відразу з двома завданнями: надасть ефективний догляд і підніме настрій завдяки стильному оформленню та приємному аромату персика.

 
Легка консистенціяшвидко вбирається, не утворюючи поверхні шкірного покриву липкої плівки. Екстракт олії аргани надає потужну ранозагоювальну та антибактеріальну дію, інтенсивно живить і зволожує шкіру, а також моментально знімає почервоніння та лущення. Екстракт оливи позитивно впливає на ослаблений епідерміс, що втратив пружність, дієво його зміцнюючи і посилюючи внутрішньоклітинне дихання. Після використання крему шкіра набуває фантастичної м'якості, шовковистості та еластичності, а ви — відчуття комфорту та непохитної впевненості в собі.

Догляд за руками seaNtree Peach Moisture Hand Cream Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Догляд за руками seaNtree Peach Moisture Hand Cream в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Догляд за рукою купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Догляд за рукою и купити Догляд за руками seaNtree Peach Moisture Hand Cream в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Догляд за руками seaNtree Peach Moisture Hand Cream

Огляд Крем для рук
Об `єм 30 мл
Застосування Крем наноситься на абсолютно чисту та ретельно витерту шкіру. Наноситься масажними рухами до повного вбирання у шкіру рук.
Дія Пом'якшення, Зволоження, Освітлення
Тип шкіри Усі типи
Клас косметики Натуральна
Категорія Для жінок
Країна-виробник товарів Південна Корея
Номер у упаковці, ПК 1
З'єднання Water, Hydrogenated Polydecene, Cetyl Ethylhexanoate, Propanediol, Glycerin, Dimethicone, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Polysorbate 60, PEG/PPG-17/6 Copolymer, Butyrospermum Parkii (Shea)Butter Copolymer, Hydrogenated Vegetable Oil, Silica, Isohexadecane, Sorbitan Stearate, Fragrance, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Polysorbate 80, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Capry
Час застосування Універсальний

* Технічні характеристики Догляд за руками seaNtree Peach Moisture Hand Cream можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Догляд за руками seaNtree Peach Moisture Hand Cream

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →