Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: link_prev_product

Filename: product/block.php

Line Number: 77

Повернутись до списку

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: link_next_product

Filename: product/block.php

Line Number: 86

Догляд за руками seaNtree Cherry Blossom Moisture Hand Cream

Код товару: 172306
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 3-5 днів
  • Виробник: seaNtree
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Догляд за рукою Догляд за руками seaNtree Cherry Blossom Moisture Hand Cream

Cherry Blossom Moisture Hand Cream – вишневий живильний крем, 30 мл

Ціна: 126 грн

Опис товару Догляд за руками seaNtree Cherry Blossom Moisture Hand Cream

 Доглянуті ручки — головний лакмусовий папір, що вказує на ставлення жінки до самої себе. На жаль, несприятливі екологічні умови у поєднанні з різкою зміною температур та жорсткою проточною водою здатні суттєво нашкодити ніжній шкірі. Для того, щоб повернути найпрацелюбнішій частині тіла випещений вигляд, необхідно підібрати ефективний і багатофункціональний засіб для догляду. На цю роль якнайкраще підійде розробка професіоналів південнокорейського бренду Seantree.

 
Крем для рук «Cherry Blossom» Seantree Moisture Hand Cream має невагому консистенцію, що тане, яка приємно обволікає шкіру і чудово вбирається, не залишаючи жирних або липких відчуттів.Екстракт олії аргани має інтенсивну зволожуючу дію, чудово живить і моментально знімає почервоніння, подразнення та лущення. Олія зміцнює тонкий ослаблений епідерміс, підвищуючи його захисні функції, і відновлює внутрішньоклітинне дихання. Після використання крему струмки моментально відчують комфорт, знайдуть бажану м'якість і шовковистість.

Догляд за руками seaNtree Cherry Blossom Moisture Hand Cream Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Догляд за руками seaNtree Cherry Blossom Moisture Hand Cream в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Догляд за рукою купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Догляд за рукою и купити Догляд за руками seaNtree Cherry Blossom Moisture Hand Cream в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Догляд за руками seaNtree Cherry Blossom Moisture Hand Cream

Огляд Крем для рук
Об `єм 30 мл
Застосування Крем наноситься на абсолютно чисту та ретельно витерту шкіру. Наноситься масажними рухами до повного вбирання у шкіру рук.
Дія Пом'якшення, Зволоження, Освітлення
Тип шкіри Усі типи
Клас косметики Натуральна
Категорія Для жінок
Країна-виробник товарів Південна Корея
Номер у упаковці, ПК 1
З'єднання Water, Hydrogenated Polydecene, Cetyl Ethylhexanoate, Propanediol, Glycerin, Dimethicone, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Polysorbate 60, PEG/PPG-17/6 Copolymer, Butyrospermum Parkii (Shea)Butter Copolymer, Hydrogenated Vegetable Oil, Silica, Isohexadecane, Sorbitan Stearate, Phenoxyethanol, Fragrance, Tocopheryl Acetate, Chlorphenesin, Polysorbate 80, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Acrylates/C1
Час застосування Універсальний

* Технічні характеристики Догляд за руками seaNtree Cherry Blossom Moisture Hand Cream можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Догляд за руками seaNtree Cherry Blossom Moisture Hand Cream

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →