Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Праска Scarlett SC-SI30K45

Код товару: 152513
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Scarlett
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Праски Праска Scarlett SC-SI30K45

Вид праски: Стандартний; Підошва: KeramoPro; Потужність: 2600 Вт; Постійна подача пари: 45 г/хв; Потужність парового удару: 190 г/хв; Автовимикання: Є;

Ціна: 1505 грн
шт

Опис товару Праска Scarlett SC-SI30K45

 Праска Scarlett SC-SI30K45 орієнтована на сучасного споживача, тому оснащена не тільки бездоганним зовнішнім виглядом, а й розвиненим функціоналом. Прикладом цього стала наявність опції автоматичного відключення. Вона діє, якщо в горизонтальному положенні праска пробула більше 30 секунд. Той самий ефект спостерігається, якщо ви ставите техніку вертикально і відлучаєтеся – 8 хвилин і вона вимкнеться.

 
Виробник чудово попрацював над ергономікою, наділивши свій витвір найкращими опціями, які дозволять вийти далеко за межі простого прасування. Наприклад, кнопка для активації парового удару розміщена під ручкою, щоб ви могли зручно натиснути на неї одним пальцем руки, що тримає.Сила такого впливу дорівнює 190 г/хв.
 
Іноді під час застосування води для роботи з одягом на неї можуть падати краплі. Особливо це відчутно, коли ви намагаєтеся обійтися паровим прасуванням, а вона підсовує вам подібний сюрприз. Неприємно, т.к. іноді така вода може містити накип, що призводить до вимазування. Спеціальна вбудована пластина дозволить уникнути таких явищ, т.к. вона не пропустить рідку воду – лише пара.
 
Підошва має шар керамічного покриття KeramoPro, який бездоганний в експлуатації. Він допомагає рівномірно та швидко нагріти техніку, а також забезпечує захист тканини за рахунок своєї гладкої однорідної структури. Одноразових проходок поодязі достатньо для отримання результату.

Праска Scarlett SC-SI30K45 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Праска Scarlett SC-SI30K45 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Праски купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Праски и купити Праска Scarlett SC-SI30K45 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Праска Scarlett SC-SI30K45

Потужність 2600 Вт
Підошва Кераміка
Постійне постачання пари 45 г/хв
Паровий удар 190 г/хв
Функція розпилення Є
Можливість сухого прасування Є
Об'єм резервуара для води 450 мл
Автоматичне відключення Є
Система захисту від накипу Є
Система самоочіщення Є
Протикрапельна система Є
Насадка для делікатних тканин Ні
Індикатор нагріву Світлодіодне
Вертикальна пара Є
Довжина шнура 2 м

* Технічні характеристики Праска Scarlett SC-SI30K45 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Праска Scarlett SC-SI30K45

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Scarlett SC-SI30K45

Код товару: 311651
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 311648
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 118554
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →