Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Праска Scarlett SC-SI 30K38

Код товару: 145472
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Scarlett
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Праски Праска Scarlett SC-SI 30K38

Тип - праска з подачею пари, максимальна потужність - 2400 Вт, матеріал підошви - KeramoPro, система самоочищення, система захисту від накипу, протикапельна система, швидкість парового удару - 120 г/хв, колір - фіолетовий

Ціна: 1290 грн
шт

Опис товару Праска Scarlett SC-SI 30K38

Висока якість, сучасний дизайн. Праска Scarlett SC-SI30K38 поєднала в собі прийнятну ціну і відмінний функціонал. У нього сучасний, продуманий та стильний дизайн. Корпус міцний до механічних пошкоджень, що не боїться високих температур. Праска Scarlett SC-SI30K38 створена для комфортного та зручного прасування.
 
Основні особливості. Праска має потужний правовий удар та легке ковзання, завдяки чому не складно розгладити навіть дуже пом'яті речі. Металокерамічна підошва Keramopro стійка до пригорання, тому праска не зіпсує делікатних речей. Крім того, ця модель повертає форму пересушеній білизні.
 
Зручність використання. Потужність праски 2400 Вт, але при цьому вона акуратна з будь-якою тканиною.Завдяки 1,6 м шнуру пристрій зручний в експлуатації, тому що користувачу не потрібно стояти біля розетки. Праска легка, компактна і невелика, тому не займе багато місця. Крім того, він має ергономічну ручку, яка зручно лягає в руку.
 
Праска – це господарський пристрій для прасування білизни та різних предметів одягу. Він складається з корпусу, що нагрівається з металу, гладкої поверхні знизу і зручної ручки зверху. Принцип роботи і будова даного пристрою не найскладніші: за допомогою електричного струму спіраль розігрівається до певної температури і передає тепло пластині з металу, яка називається підошвою.
 
Сучасніудосконалені моделі приладів для прасування бувають обладнані різними системами: наприклад, запобіганням появі накипу, всілякими електронними елементами та складними регуляторами, присутність яких може, з одного боку, ускладнити всю конструкцію, а з іншого – зробить її найбільш зручною в роботі.

Праска Scarlett SC-SI 30K38 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Праска Scarlett SC-SI 30K38 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Праски купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Праски и купити Праска Scarlett SC-SI 30K38 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Праска Scarlett SC-SI 30K38

Потужність 2400 Вт
Підошва Кераміка
Постійне постачання пари 40 г/хв
Паровий удар 120 г/хв
Функція розпилення Є
Можливість сухого прасування Є
Автоматичне відключення Ні
Система захисту від накипу Є
Система самоочіщення Є
Протикрапельна система Є
Насадка для делікатних тканин Ні
Індикатор нагріву Світлодіодне
Вертикальна пара Є

* Технічні характеристики Праска Scarlett SC-SI 30K38 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Праска Scarlett SC-SI 30K38

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Scarlett SC-SI 30K38

Код товару: 130313
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 205445
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 218070
На замовлення, 1-3 дні
Monte MT-1513 P 1333 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →