Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Плойка Scarlett SC-HS 60T80

Код товару: 154632
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Scarlett
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Прилади для укладання волосся Плойка Scarlett SC-HS 60T80

Мінімальна температура нагріву: 150 °C; Тип: Побутовий; Потужність: 50 Вт; Кількість температурних режимів: Плавне регулювання; Покриття нагрівного елемента: Кераміка; Колір чорний;

Ціна: 989 грн
шт

Опис товару Плойка Scarlett SC-HS 60T80

 Щипці для волосся Scarlett SC-HS60T80 – це чудовий спосіб самостійно створювати акуратні, стильні зачіски та суттєво заощадити на послугах професійних перукарів. Зручний та простий в експлуатації прилад дозволить щодня експериментувати з новими образами, створюючи ефектні, елегантні укладання на волоссі будь-якої довжини та типу. Швидке нагрівання, ефектний зовнішній вигляд, зручність експлуатації та простота обслуговування – це далеко не всі переваги, за які варто пильніше звернути увагу на апарат.

 
Особливе покриття корпусу soft-touch дозволяє зручно розмістити апарат у руці, а невелика маса не викликає втоми навіть за тривалої роботи. Якісніматеріали, особлива конструкція та функція блокування пластин забезпечують максимально швидку та дбайливу обробку.
 
Оптимальна продуктивність моделі 30 Вт відмінно підходить для щоденного використання апарату. Усього за 60 секунд керамічні пластини нагріваються максимально, а після досягнення критичної температури спрацьовує автоматика і апарат відключається. Можливість встановити один із шести температурних режимів у діапазоні від 130 до 200 градусів дозволяє підібрати найбільш підходящі параметри залежно від типу та властивостей волосся. Яскравий світловий індикатор на ручці сигналізує про те, що пристрій працює 

Плойка Scarlett SC-HS 60T80 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Плойка Scarlett SC-HS 60T80 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Прилади для укладання волосся купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Прилади для укладання волосся и купити Плойка Scarlett SC-HS 60T80 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Плойка Scarlett SC-HS 60T80

Тип Випрямляч
Максимальна температура нагріву 230 С
Потужність 50 Вт
Керамічне покриття насадок Є
Матеріал покриття Петля для підвішування Поворот шнура на 360°
Захисний замок Є

* Технічні характеристики Плойка Scarlett SC-HS 60T80 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Плойка Scarlett SC-HS 60T80

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Scarlett SC-HS 60T80

Код товару: 310909
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 108719
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 158431
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →