Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Настільна плита SCARLETT SC-HP 700S01

Код товару: 100161
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Scarlett
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Настільні плити Настільна плита SCARLETT SC-HP 700S01

Тип під'єднання плити: Електрична; Кількість конфорок: 1; Робоча поверхня: Емаль; Рівні потужності: 5; Колір білий;

Ціна: 946 грн
шт

Опис товару Настільна плита SCARLETT SC-HP 700S01

Scarlett SC HP 700S01 – відмінний варіант однокомфоркової настільної плити, що робить її мінімальною за розміром та вагою, збільшуючи її мобільність. На верхній частині розміщена конфорка середньої потужності, що дозволить вам варити, смажити, гасити та кип'ятити воду. Регулювати потужність пристрою можна за рахунок поворотного регулятора, який дозволить швидко вибрати тип приготування. Пристрій оснащений також індикатором роботи, так що коли конфорка включена, біля регулятора, прив'язаного до неї, світиться світлодіод. Невелика висота пристрою зробить приготування продуктів зручнішим. Модель буде корисною для невеликих кухонь, дач, баз відпочинку та номерів. Ви завжди можете захопити її з собою впоїздку, оскільки вона не займе багато місця. На відпочинок, у подорож чи відрядження – плита скрізь буде корисна. Швидке нагрівання також додасть переваг 

 

Потужність представленої моделі дорівнює 1000 Вт, що дозволить плиті моментально нагрівати та ефективно готувати їжу. Конфорка виготовлена ​​із чавуну. Діаметр конфорки дорівнює 15.5 сантиметрів. Регулювання температури п'ятиступінчасте. На ній ви можете готувати у посуді з будь-якого металу.

Настільна плита SCARLETT SC-HP 700S01 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Настільна плита SCARLETT SC-HP 700S01 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Настільні плити купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Настільні плити и купити Настільна плита SCARLETT SC-HP 700S01 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Настільна плита SCARLETT SC-HP 700S01

Тип Електрична
Напруга 220/240 Вт
Кількість конфорок 1
Потужність 1000 Вт
Регульована температура Так
Кількість рівнів потужності 5
Таймер Ні
Матеріал поверхні Емаль
Габарити 4.6 х 24 х 21.6 см
Колір Білий

* Технічні характеристики Настільна плита SCARLETT SC-HP 700S01 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Настільна плита SCARLETT SC-HP 700S01

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на SCARLETT SC-HP 700S01

Код товару: 373445
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 373429
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →