Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Фен Scarlett SC-HD70T24

Код товару: 147623
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Scarlett
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Фени Фен Scarlett SC-HD70T24

Кількість швидкостей: 2; Потужність: 1000 Вт; Кількість температурних режимів: 1; Концентратор; Опції: Захист від перегріву; Колір фіолетовий;

Ціна: 731 грн
шт

Опис товару Фен Scarlett SC-HD70T24

 Дорожній фен Scarlett SC-HD70T24 - це справжня знахідка для ділових людей, які часто подорожують і при цьому виглядають привабливо. Він має невеликий розмір і невелику вагу, тому не займе багато місця. Удосконалений складною ручкою для акуратного зберігання та транспортування. Незамінний помічник у догляді за волоссям впорається без зайвої метушні і у діловій поїздці та на відпочинку.

 
Модель Scarlett SC-HD70T24 спрямовує потік повітря для створення кращого укладання завдяки насадці-концентратору. Вузький носик направить все повітря на певну ділянку для досягнення максимального ефекту, можна з легкістю створити прикореневий об'єм, підкрутити локони, і дозволить швидше досягти бажаного.результату. Для того, щоб волосся випромінювало сяйво і залишалося гладким, під час сушіння волосся, намагайтеся спрямовувати потік повітря з концентратора у напрямку росту волосся – це запобігає кутикулу кожної волосинки від розкриття і збереже їх здоров'я.
 
Дорожній фен Scarlett SC-HD70T24 із спеціальною петелькою зручно зберігати у ванній кімнаті. Проблема з проводом, що постійно скручується, успішно вирішена завдяки системі захисту від перекручування шнура. Два режими перемикання швидкості повітряного потоку дозволяє зробити вибір на користь дбайливого укладання або інтенсивного сушіння волосся. Зручна форма ручки та перемикачів. Існує функція автоматичного відключення при перегріві.Після охолодження прилад працюватиме у звичайному режимі.

Фен Scarlett SC-HD70T24 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Фен Scarlett SC-HD70T24 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Фени купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Фени и купити Фен Scarlett SC-HD70T24 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Фен Scarlett SC-HD70T24

Тип Дорожній
Потужність 1000 Вт
Робота від акумулятора Ні
Кількість швидкостей 2
Кількість температурних режимів 1
Подача холодного повітря Є
Іонізація Ні
Насадки Концентратор
Захист від перегріву Є
Довжина мережевого шнура 1.7 м
Колір Фіолетовий

* Технічні характеристики Фен Scarlett SC-HD70T24 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Фен Scarlett SC-HD70T24

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Scarlett SC-HD70T24

Код товару: 58273
На замовлення, 1-3 дні
Rotex RFF100-B 774 грн
Код товару: 101562
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 208326
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →