Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Змішувач Scarlett SC-HB42F47

Код товару: 141059
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Scarlett
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Змішувачі Змішувач Scarlett SC-HB42F47

Тип блендера: Занурювальний; Потужність: 800 Вт; Основні насадки: Насадка подрібнювач, Віночок для збивання; Матеріал ніжки блендера: Метал; Матеріал: Пластик; Місткість міні-подрібнювача: 500 мл;

Ціна: 1591 грн
шт

Опис товару Змішувач Scarlett SC-HB42F47

Ручний занурювальний блендер Scarlett SC-HB42F47 замінить одразу кілька побутових приладів. Адже з його допомогою можна легко приготувати найніжніший крем-суп, домашній майонез, будь-який крем, мус, соус для м'яса. Крім того, пристрій стане в нагоді сім'ям з маленькими дітьми, для яких постійно потрібні особливі протерті овочеві та м'ясорибні страви, і всім, хто стежить за своїм здоров'ям і дотримується дієтичного харчування.
 
Практичний у роботі прилад швидко справляється з нарізкою овочів, фруктів для салатів та супів. Дуже зручно нарізати в його допомогою цибулю, не промовивши при цьому жодної сльози. Також просто подрібнювати м'ясо та субпродукти для паштетів та фаршів. Можна приготувати ніжнеповітряне пюре, при цьому занурювальний блендер опускають у посуд, де варилися продукти, що скорочує час обробки та мінімізує гори немитого посуду. Але навіть із сирих, твердих інгредієнтів пюре вийде, якщо попередньо розрізати продукти на невеликі шматочки та додати певну кількість рідини. Змішуйте за допомогою SC-HB42F47 різноманітні коктейлі, соуси.
 
Потужний пристрій, продуктивністю 800 Вт працює з плавним регулюванням швидкостей в діапазоні від 1 до 9. Користувач самостійно підбирає оптимальний режим, залежно від ситуації та продукту, що обробляється. А швидко і якісно усунути нерівномірності в продукті, що змішується, можливо за допомогоюособливого турборежиму. Працюючи в імпульсному режимі з короткочасними паузами, ефективність підвищується, а зайве навантаження на мотор мінімізується.

Змішувач Scarlett SC-HB42F47 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Змішувач Scarlett SC-HB42F47 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Змішувачі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Змішувачі и купити Змішувач Scarlett SC-HB42F47 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Змішувач Scarlett SC-HB42F47

Тип блендера Занурювальний
Потік швидкостей 9 шт
Потужність (BT) 800 Вт
КОНТРОЛЬ Кнопкове
Форсунки Насадка подрібнювач, Віночок для збивання
Шліфування Є
Імпульсний режим Є
Матеріал корпусу Пластик
Матеріал підводної частини Метал
Отвір для інгредієнтів Пластик
Шнур 1 м
додаткова інформація 3 в 1 : підходить для подрібнення, збивання та змішування
Забарвлення Чорний
Вага 1.4 кг
Розміри (SHHHHV) 37 х 6 х 6 см

* Технічні характеристики Змішувач Scarlett SC-HB42F47 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Змішувач Scarlett SC-HB42F47

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Scarlett SC-HB42F47

Код товару: 243213
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 311046
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 311039
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →