Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Електрочайник SCARLETT SC-EK21S47

Код товару: 140997
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Scarlett
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Електрочайники Електрочайник SCARLETT SC-EK21S47

Відсік для шнура: Є; Об'єм: 1.8 л; Потужність: 2200 Вт; Тип нагрівального елемента: Прихований (диск); Світлова індикація роботи; Колір: Нержавіюча сталь;

Ціна: 1118 грн
шт

Опис товару Електрочайник SCARLETT SC-EK21S47

Якість матеріалів та комфорт використання Scarlett SC-EK21S47 – один із тих помічників, без яких складно обійтися на кухні. Міцний матеріал, з якого виготовлений електрочайник, просте та зручне управління, а також демократична ціна роблять його одним із найкращих представників дрібної побутової техніки від виробника Scarlett у своєму сегменті. Корпус пристрою виконаний з високоякісної нержавіючої сталі STEEL PRO, яка має підвищену міцність, а також стійкість до пошкоджень, і здатна при цьому зберігати всі корисні мікроелементи у воді, яка обробляється безпосередньо в самій ємності. Надійний помічник від Scarlett У моделі Scarlett SC-EK21S47 передбачені всі нюанси експлуатації тавиробник забезпечив електрочайник стійким корпусом, за рахунок якого ймовірність пролиття води з нього дуже мала. Крім цього, прилад оснащений ергономічною ручкою, яку тримати в руці максимально комфортно. Також для зручнішого відкриття кришки достатньо натиснути одну кнопку. У Scarlett SC-EK21S47 є система багаторівневої безпеки "Safe Work", яка блокує роботу в тому випадку, якщо води в резервуарі електрочайника немає, що захищає пристрій від замикання або перегріву. Щоб відстежити рівень води, є спеціальне вікно оптимального розміру, яке інформує, і робить дизайн приладу більш стильним. Додаткові елементи Scarlett SC-EK21S47 Об'єм ємності – 1,8л, потужністьТехніка коливається в діапазоні 1850-2200Вт, а запас можливих включень становить 10 000 разів, що гарантує тривалу експлуатацію. Для зручного зберігання шнура передбачений спеціальний відсік завдяки чому під час користування електрочайником його власнику нічого не заважатиме.

Електрочайник SCARLETT SC-EK21S47 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Електрочайник SCARLETT SC-EK21S47 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Електрочайники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Електрочайники и купити Електрочайник SCARLETT SC-EK21S47 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Електрочайник SCARLETT SC-EK21S47

Об `єм 1.8 л
Потужність 2200 Вт
Тип нагрівального елемента Прихований
Покриття нагрівального елемента Нержавіюча сталь
Матеріал корпусу Метал/пластик
Дисплей Ні
Індикація включення Світлодіодне
Індикатор рівня води Є
Фільтр Від накипу
Тип Ні
Підсвічування Є
Таймер Автовідключення
Терморегулятор Ні
Кількість температурних режимів 1 шт
Відсік для зберігання шнурів Є
Колір Нержавіюча сталь/чорний

* Технічні характеристики Електрочайник SCARLETT SC-EK21S47 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Електрочайник SCARLETT SC-EK21S47

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на SCARLETT SC-EK21S47

Код товару: 311510
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 377146
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →