Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Пральна машина Saturn ST-WK 7602 blue

Код товару: 337009
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Saturn
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Пральні машини Пральна машина Saturn ST-WK 7602 blue

Пральна машина Saturn ST-WK 7602 blue - окрема напівавтоматична модель з вертикальним завантаженням білизни до 6.5 кг і механічним керуванням.

Ціна: 6450 грн
шт

Опис товару Пральна машина Saturn ST-WK 7602 blue

Пральна машина Saturn ST-WK 7602 blue - окрема напівавтоматична модель з вертикальним завантаженням білизни до 6.5 кг і механічним управлінням.
 
Модель відноситься до агрегатів напівавтоматичного типу із відмінною продуктивністю. Завдяки компактним розмірам і невеликій вазі встановити техніку можна в будь-якому місці. Пральна машина Saturn допоможе впоратися з поставленими завданнями, усунути забруднення та видалити плями.
 
Пральна машина стане чудовим варіантом для встановлення на дачі або в будинках заміського типу. Завдяки вертикальному завантаженню одягу така машинка-напівавтомат забезпечить комфорт при використанні. Вона проста в управлінні. Використовуючимеханічні кнопки можна виставити необхідний для прання час і вибрати режим.
 
Чудовий варіант у співвідношенні ціна-якість. Для виготовлення бака використовується високоякісний пластик, який стійкий до зовнішніх дій.
 
Очищення речей здійснюється в режимі звичайного та інтенсивного прання, можна проводити полоскання білизни та віджимання в центрифузі. Прання у цій машинці дозволяє суттєво економити енергоресурси.
 
Завдяки зручному конструктивному виконанню агрегату легко регулювати необхідний рівень води. Вбудований фільтр видаляє плями та усуває забруднення під час прання. Для того, щоб відкачувати воду, в конструкціїпередбачена спеціальна помпа. Використовувати побутовий прилад можна навіть за умов підвищеної вологості.
 
Цей апарат підійде для розміщення в малогабаритних приміщеннях. Незважаючи на той факт, що за окремими функціональними властивостями пристрій «програє» модернізованим моделям, все ж таки він зможе прослужити багато років при чіткому дотриманні правил експлуатації.

Пральна машина Saturn ST-WK 7602 blue Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Пральна машина Saturn ST-WK 7602 blue в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Пральні машини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Пральні машини и купити Пральна машина Saturn ST-WK 7602 blue в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Пральна машина Saturn ST-WK 7602 blue

Тип установки Отдельностоящая
Управління Механическое
Тип завантаження Вертикальная
Колір Белый/синий
Максимальне завантаження, кг 6.5 кг
Швидкість віджимання, об / хв 1300 об/мин
Габариты (ШxГxВ) 74.5 х 42.5 х 86.5 кг
Клас прання А
Клас віджимання D
Рівень шуму 68 дБ
Програми Быстрая стирка
Синтетика
Шерсть
Джинсы
Функції Дополнительное полоскание
Отсрочка старта
Таймер стирки
Таймер центрифуги
Матеріал бака Пластик
Додаткові можливості Расход воды за цикл: 120 л
Коллекторный двигатель
Прозрачная крышка
Вага, кг 21 кг

* Технічні характеристики Пральна машина Saturn ST-WK 7602 blue можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Пральна машина Saturn ST-WK 7602 blue

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Saturn ST-WK 7602 blue

Код товару: 367821
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 362158
На замовлення, 1-3 дні
PRIME PWA 841 GB 6880 грн
Код товару: 212219
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →