Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Зволожувач повітря Saturn ST-AH2111

Код товару: 90953
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Saturn
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Зволожувачі повітря Зволожувач повітря Saturn ST-AH2111

Тип пристрою: зволожувач; Споживання води: 280 мл/годину; Безперервна робота: 8.9 год; Живлення: мережа; Управління: механічне; Потужність: 25 Вт; Площа приміщення: 25 м2

Ціна: 1247 грн
шт

Опис товару Зволожувач повітря Saturn ST-AH2111

 Зволожувач повітря – один із необхідних аксесуарів, як для дому, так і для офісів, клубів та інших приміщень. Модель Saturn ST-AH2111 є відмінним рішенням з подібних до себе пристроїв. Пристрій виконано в стильному корпусі і функціонально дозволять досягти відмінних результатів. Влітку особливо корисним буде використання зволожувача повітря, тому що через посушливість повітря виходить пересушеним, і цю проблему нерідко не вирішує навіть кондиціонер. Зволожувач зробить повітря приємнішим для дихання та корисним для здоров'я. У зимову пору року зволожувач також буде корисним, коли починають працювати обігрівачі будь-яких типів, що суттєво впливає на вологість повітря. Модель вирішить питання швидко та ефективно. Компактність і невелика вага дозволять зручно переносити пристрій з місця на місце і зручно його перевозити. Ще одна перевага – беззвучність.

Зволожувач повітря Saturn ST-AH2111 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Зволожувач повітря Saturn ST-AH2111 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Зволожувачі повітря купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Зволожувачі повітря и купити Зволожувач повітря Saturn ST-AH2111 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Зволожувач повітря Saturn ST-AH2111

Площа приміщення 25 кв.
Метод зволоження ультразвукове
Основний метод очищення немає даних
Функціональні можливості регулятор вологості, відключення за відсутності води
Обладнання немає даних

* Технічні характеристики Зволожувач повітря Saturn ST-AH2111 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Зволожувач повітря Saturn ST-AH2111

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Saturn ST-AH2111

Код товару: 92701
На замовлення, 1-3 дні
Saturn ST-AH2108 1290 грн
Код товару: 156822
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 156823
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →