Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Пральна машина Samsung WW80K6210RW

Код товару: 83000
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Samsung
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Пральні машини Пральна машина Samsung WW80K6210RW

окрема пральна машина
60x46x85 см
фронтальне завантаження
дозавантаження білизни
завантаження: 7 кг
клас енергоспоживання: A+++
сенсорне керування
віджимання при 1200 об/хв
захист від протікання
захист від дітей

Ціна: 24295 грн
шт

Опис товару Пральна машина Samsung WW80K6210RW

Просто додавайте речі безпосередньо під час прання

Забули покласти в пральну машину сорочку? Пральна машина Add Wash дозволяє легко та швидко довантажувати забуті речі після того, як цикл прання вже розпочався. Ви також можете легко додати випрані вручну речі, які потрібно просто сполоснути або висушити.*

Просто додавайте речі безпосередньо під час прання

* Додаткові дверцята можна відкрити в будь-який момент, якщо температура всередині барабана нижче 50℃

Незаперечна ефективність бульбашок

Технологія Eco Bubble™ забезпечує ефективне прання навіть за низьких температур*. Засіб для прання перетворюється на бульбашки, які швидко проникають у тканину талегко виводять забруднення, захищаючи тканину та заощаджуючи енергію.**

Безперечна ефективність бульбашок div>

* Випробування проводилися відповідно до стандарту IEC 60456-2010/Завантаження 4 кг/Прання за програмою Super Eco Wash у холодній воді (WF80F5E5U4W) у порівнянні з пранням бавовняної тканини при температурі 4 Eco Bubble (WF0702WKU) В окремих випадках результати можуть відрізнятись. ** На підставі звіту про лабораторнівипробуваннях продуктивності від Springboard Engineering згідно EMPA, між звичайним розчином миючого засобу та технологією Eco Bubble без механічного впливу.

Тонше зовні, більше всередині

Незважаючи на компактний корпус цієї пральної машини, великий обсяг завантаження (8кг) дозволяє швидко випрати велику кількість білизни за один раз - до 12 махрових рушників*. Таким чином, знижується частота прання, що заощадить вам час, електроенергію та воду.

* Використовувалися рушники розміром 24" x 44".

Інтенсивне видалення плям

Одним натисканням кнопки технологія Bubble Soak допомагає видаляти різні стійкі плями. Одяг ретельно замочується вбульбашках, внаслідок чого плями послаблюються та ефективно видаляються.*

Інтенсивне видалення плям div>

* Випробування проводилися згідно стандарту IEC 60456 5-е видання/Завантаження 8 кг/Прання за програмою Bubble Soak Wash (WF80F5E5U4) порівняно з пранням бавовняної тканини при темп. 40/60°, синтетичної тканини за темп. 60° та джинсової тканини при темп. 40 ° без технології Bubble Soak (WF0702WKU). ** Малюнок барабана може не збігатися зреальним продуктом.

Висока ефективність та довговічність

Цифровий інверторний електродвигун забезпечує високу енергоефективність, мінімальний рівень шуму та тривалий термін служби. Він споживає менше енергії, ніж універсальний двигун, і має виняткову довговічність.*

* Зазвичай, величина зниження рівня шуму при зміні двигуна становить 5 дБА та 3 дБА для циклів прання та віджиму відповідно. Дані засновані на етикетці ERP, F500 8 кг 1400об/хв WF80F5E5P4W для цифрового інверторного двигуна та Vistula 8кг, 1400 об/хв (WF1804WPC) для універсального двигуна.

Висока ефективність та довговічність

Надзвичайно гарний дизайн

Дизайн завантажувального люка Crystal Gloss, представлений у двох колірнихваріантах: прозорий білий та океанський синій, забезпечує максимальну естетичну насолоду.

Надзвичайно красивий дизайн

Проста діагностика та усунення несправностей

Автоматична система діагностики Smart Check виявляє ідіагностує помилки та пропонує прості рішення для їх усунення через смартфон. Таким чином, вона заощаджує ваш час і дозволяє уникнути зайвих витрат та незручностей, пов'язаних із викликом спеціаліста з обслуговування!

Проста діагностика та усунення несправностей
Бережне прання Стільниковий барабан Diamond Drum з унікальним рельєфом - отвори в ньому меншого розміру і знаходяться в алмазоподібних заглибленнях - максимально дбайливо ставиться до вашого одягу. Завдяки маленькому розміру водовипускних отворів тканина в них не застрягає, оберігаючи від пошкоджень навіть найделікатнішу тканину.

Бережне прання

Пральна машина Samsung WW80K6210RW Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Пральна машина Samsung WW80K6210RW в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Пральні машини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Пральні машини и купити Пральна машина Samsung WW80K6210RW в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Пральна машина Samsung WW80K6210RW

Тип установки та, що стоїть окремо
Управління сенсорне (інтелектуальне)
Тип завантаження фронтальна
Колір білий
Максимальне завантаження, кг 7 кг
Швидкість віджимання, об / хв 1200
Габариты (ШxГxВ) 60x46x85 см
Клас прання А
Клас віджимання У
Рівень шуму Рівень шуму при пранні 56 дБ
Рівень шуму при віджиму 75 дБ
Програми 16
прання делікатних тканин, економне прання, прання дитячого одягу, прання чорних речей, прання верхнього одягу, прання дитячого одягу, супер-полоскання, швидке прання, замочування, попереднє прання, прання вовни
Функції Дозавантаження білизни
Управління зі смартфона
Пухирцеве прання
Дисплей
Прямий привід
Клас енергоспоживання
A+++
Споживана енергія
0.13 кВт*год/кг
Витрата води за прання
42 л
Матеріал бака пластик
Додаткові можливості Вибір швидкості віджиму
Скасування віджиму
Захист від протікання води
часткова (корпус)
Захист від дітей
Контроль дисбалансу
Контроль за рівнем піни
Встановлення часу завершення прання
Вага, кг 67 кг

* Технічні характеристики Пральна машина Samsung WW80K6210RW можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Пральна машина Samsung WW80K6210RW

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Samsung WW80K6210RW

Код товару: 308898
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 345302
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 289780
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →