Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Пральна машина Samsung WW70R62LATXD

Код товару: 150870
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Samsung
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Пральні машини Пральна машина Samsung WW70R62LATXD

У серці пральних машин Samsung ecobubble™ інверторний мотор. Потужні магніти в моторі зменшують тертя під час роботи машини. Менше тертя - менше шуму та вібрацій. Ваша нова пральна машина слугуватиме тихо та надійно.

Ціна: 28208 грн
шт

Опис товару Пральна машина Samsung WW70R62LATXD

 Забули сорочку? Функція AddWash дозволяє легко та швидко додати забутий одяг навіть після початку циклу прання. Крім того, ви можете також додати запраний одяг, який ви хочете прополоскати або віджати.

Генератор ecobubble™ перетворює пральний порошок на активну піну. Вона працює краще за будь-який миючий розчин, тому що швидше проникає в структуру тканини, руйнує плями зсередини і насправді відтирає, а не просто стирає.
Білизна ретельно замочується в бульбашках з добре розчиненого миючого засобу. Засіб глибоко проникає в тканину та ефективно видаляє забруднення/
У даному циклі пар прямує знизу, завдяки чому він проникає у всікуточки тканини, допомагаючи видаляти забруднення та плями, одночасно знищуючи бактерії та алергени.
Разом із технологією ecobubble™, функція Суперполоскання+ забезпечує видалення залишків миючих засобів, використовуючи більшу кількість води та більш високу швидкість віджиму. В результаті ваш одяг чистий і без слідів прального порошку, а це особливо важливо, якщо у вас чутлива шкіра.

Пральна машина Samsung WW70R62LATXD Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Пральна машина Samsung WW70R62LATXD в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Пральні машини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Пральні машини и купити Пральна машина Samsung WW70R62LATXD в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Пральна машина Samsung WW70R62LATXD

Тип установки та, що стоїть окремо
Управління електронне
Тип завантаження фронтальна
Колір нержавіюча сталь
Максимальне завантаження, кг 7
Швидкість віджимання, об / хв 1200
Габариты (ШxГxВ) 85x60x45 см
Клас прання А
Клас віджимання У
Рівень шуму 73 дБ / 54 дБ під час прання /
Програми Швидке прання 15`, Дитячі речі, Щоденне, інтенсивне прання еко, віджим + злив, очищення барабана еко, Полоскання + віджим, постільна білизна, Синтетика, прання пором, Бавовна, Бавовна Еко, Вовна/Ділікатне прання
Функції вибір кількості обертів віджиму, вибір температури, додати білизну, Замочування, Відключення звуку, Відстрочка старту прання, супер-полоскання
Матеріал бака пластик
Додаткові можливості Інверторний двигун, Самоочисний лоток
Вага, кг 55 кг

* Технічні характеристики Пральна машина Samsung WW70R62LATXD можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Пральна машина Samsung WW70R62LATXD

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Samsung WW70R62LATXD

Код товару: 367533
На замовлення, 1-3 дні
LG F4V3VS6WW 28294 грн
Код товару: 367534
На замовлення, 1-3 дні
LG F4V3VS7WW 28294 грн
Код товару: 227256
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →