Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Пральна машина SAMSUNG WW70K42E07WDUA

Код товару: 238321
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Samsung
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Пральні машини Пральна машина SAMSUNG WW70K42E07WDUA

Максимальне завантаження білизни 7 кг; Кількість програм 17; Габарити (ВхШхГ) 85 х 60 х 45 см; Клас енергоспоживання А+++; Максимальна швидкість віджиму, об/хв 1200 об/хв; Спосіб встановлення Окрема (соло)

Ціна: 17286 грн
шт

Опис товару Пральна машина SAMSUNG WW70K42E07WDUA

 Технологія Eco Bubble

Забезпечте ефективне прання ваших речей, навіть якщо використовуєте цикл із низькою температурою. Технологія Eco Bubble перетворить засіб для прання на пишну піну, яка ретельно проникає вглиб тканини та ефективно усуває забруднення, скорочуючи витрати ресурсів та захищаючи тканину від зайвого тертя.
 
Надійний двигун
Цифровий інверторний двигун
Робота пральної машини заснована на цифровому інверторному двигуні, який забезпечує підвищену надійність. У електромоторі такого виду використовуються магніти, які дозволяють посилити потужність та вимагають менше ресурсів. Завдяки цьому модель генерує менше шуму і споживає мало енергії,а термін служби такого двигуна підкріплюється тривалою гарантією від виробника.
 
Технологія високоефективного прання
Функція Bubble Soak
Досягайте бездоганної чистоти ваших речей, навіть якщо на них присутні суттєві забруднення. Функція Bubble Soak допоможе усунути різні плями, які у звичайному циклі можуть повністю відпратися. Наприклад, ви можете видалити сліди від макіяжу, чаю, трави або крові, не використовуючи для цього агресивних засобів та не витрачаючи час на ручну обробку. Пральна машина замість вас очистити речі, насичуючи тканину пишною піною та ефективно видаляючи забруднення.
 
Дверцята, які відкриваються на всю ширину
Відчиняйте дверцята ширшезавдяки подвійному металевому шарніру, який суттєво полегшує процес завантаження та розвантаження машини. Мінімалістичний стиль корпусу дозволяє адаптувати модель до будь-якого інтер'єру, а кристально-синій колір дверцят створює приємний діапазон відтінків.
 
Ретельне виполіскування засобу для прання
Функція Super Rinse+ та технологія EcoBubble забезпечують високу якість ополіскування речей. Використовуючи додатковий об'єм води та високу швидкість обертання барабана, машина усуває на 50% більше залишків засобу для прання, ніж інші моделі. Завдяки цьому ваші речі завжди будуть чистими та безпечними, не викликаючи подразнення на хімічні компоненти прального порошку абогелю.
 
Автодіагностика Smart Check
Завантажте програму на смартфон, щоб скористатися перевагами системи Smart Check. Технологія автоматично діагностує проблеми та аналізує стан машини, дозволяючи вам контролювати прилад через мобільний пристрій. Це означає, що ви можете заощадити час та витрати на діагностику машини, маючи під рукою точні дані про її стан.
 
Безпечне та екологічне очищення барабана
Пральна машина підтримує функцію Eco Drum Clean, яка підтримує чистоту барабана та внутрішніх компонентів без застосування хімічних засобів. До того ж, пристрій повідомить вас про необхідність чищення, інформуючи про це приза допомогою повідомлення на дисплеї.
 
Режим швидкого прання для невеликих завантажень
Використовуйте програму швидкого прання, щоб через 15 хвилин дістати з машини випрані речі. Режим ідеально підходить для щоденних невеликих завантажень, коли потрібно випрати кілька речей за короткий час.

Пральна машина SAMSUNG WW70K42E07WDUA Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Пральна машина SAMSUNG WW70K42E07WDUA в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Пральні машини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Пральні машини и купити Пральна машина SAMSUNG WW70K42E07WDUA в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Пральна машина SAMSUNG WW70K42E07WDUA

Тип установки Окрема (соло)
Тип завантаження фронтальна
Колір білий
Максимальне завантаження, кг 7
Швидкість віджимання, об / хв 1200
Габариты (ШxГxВ) 85 х 60 х 45 см
Клас прання А
Клас віджимання У
Рівень шуму Рівень шуму прання, дБ 54
Рівень шуму віджиму, дБ 73
Програми Інтенсивне прання
Інтенсивне прання Еко
Швидке прання
Щоденне прання
Вовна
Делікатне прання
Постільна білизна
Режим прання дитячих речей
Бавовна
Бавовна Еко
Синтетика
Віджимання
Полоскання + віджимання
Очищення барабана Еко
Обробка речей пором (Hygiene Steam)
Супер полоскання
Програма попереднього прання
Функції Затримка закінчення циклу
Блокування від дітей
Автодіагностика Smart Check
Додаткові можливості Обробка речей пором
Технологія Eco Bubble
Технологія Bubble Soak
Автодіагностика Smart Check
Функція інтенсивного полоскання Super Rinse+
Вага, кг Вага 55 кг
Вага в упаковці 58 кг

* Технічні характеристики Пральна машина SAMSUNG WW70K42E07WDUA можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Пральна машина SAMSUNG WW70K42E07WDUA

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на SAMSUNG WW70K42E07WDUA

Код товару: 231165
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 360242
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 337550
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →