Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Пральна машина SAMSUNG WW60J42E0HW

Код товару: 160647
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Samsung
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Пральні машини Пральна машина SAMSUNG WW60J42E0HW

Пральна машина автоматична • окрема • А+++ • завантаження білизни: 6 кг • віджимання: 1200 об/хв • клас віджиму: В • білий, люк — чорний

Ціна: 20812 грн
шт

Опис товару Пральна машина SAMSUNG WW60J42E0HW

Сила бульбашок
Eco Bubble™
Заощаджуйте гроші та захищайте свій одяг. Технологія Eco Bubble™ забезпечує ефективне та дбайливе прання навіть за низьких температур*. Засіб для прання перетворюється на бульбашки, які швидко проникають у тканину і легко виводять забруднення, захищаючи тканину, зберігаючи її текстуру та заощаджуючи енергію**.

*Випробування проводилися згідно з IEC 60456-2010 із завантаженням 4 кг при пранні за програмою Super Eco Wash у холодній воді (WF80F5E5U4W), результати порівнювалися з пранням за програмою для бавовни при температурі 40°C без технології Eco Bubble (WF0702WKU). В окремих випадках результати можуть відрізнятися.
** На підставі звіту про лабораторні випробування продуктивності від Springboard Engineeringзгідно EMPA з порівнянням між звичайним розчином миючого засобу та технологією Eco Bubble без механічного впливу.

Інтенсивне чищення
Функція Bubble Soak
Одяг стане бездоганно чистим, навіть якщо він справді брудний. Функція Bubble Soak допомагає видалити найстійкіші плями, такі як кров, чай, вино, косметика та трава. Одяг ретельно просочується активними бульбашками, тому бруд і плями розпушуються і їх можна видалити ефективніше.

Лоток StayClean Drawer
Припиніть витрачати миючий засіб і уникайте набридливого чищення висувного лотка. Лоток StayClean Drawer забезпечує змивання більшої частини прального засобу спеціально розробленою системою промивання водою. Таким чином,в лотку залишається менше невикористаного миючого засобу, і він залишається чистим та гігієнічним.

Гігієнічне очищення тканини за допомогою пари
Забезпечте дійсно глибоке та гігієнічне очищення вашого одягу за допомогою пари. У цьому циклі пара прямує знизу, завдяки чому вона проникає у всі куточки тканини, видаляючи забруднення та плями, одночасно знищуючи 99.9%* бактерій та деактивуючи алергени.
* На підставі звіту про тестування, здійснене компанією Intertek, при завантаженні 3 кг білизни та очищенні за програмою Hygiene Steam (WW10M864QOA).

Менше залишків засобу для прання
Функція Super Rinse+ забезпечує найкраще полоскання білизни. За рахунок використання додаткового об'єму води та високоїшвидкості обертання барабана в білизні залишається менше залишків засобу для прання. Таким чином ваш одяг буде чистішим і безпечнішим для носіння, якщо у вас чутлива шкіра.

Просте усунення несправностей
Функція Smart Check
Smart Check – це автоматична система моніторингу помилок, яку можна використовувати за допомогою смартфона*. Вона виявляє та діагностує проблеми на ранній стадії та забезпечує швидке та просте рішення щодо усунення несправностей — заощаджуючи ваш час та гроші на ремонт.
* Доступно на пристроях Android та iOS.

Очищення барабана без використання хімічних речовин
Eco Drum Clean
Для максимальної зручності функція Eco Drum Clean підтримуватичистоту пральної машини, не використовуючи у своїй агресивні хімічні речовини. Вона навіть може автоматично попереджати вас, коли потрібно очищення.

Бережне прання
Стільниковий барабан Diamond Drum з унікальним рельєфом - отвори в ньому меншого розміру і знаходяться в алмазоподібних заглибленнях - максимально дбайливо ставиться до вашого одягу. Завдяки малому розміру водовипускних отворів тканина в них не застрягає, захищаючи від пошкоджень навіть найделікатніші тканини.

Швидке прання
Програма Quick Wash (Швидке прання) — ідеальне рішення для зайнятих людей, щоб швидко та ефективно випрати трохи забруднені речі та залишити більше часу для себе.

Захист відперепадів напруги Volt Control
Захистіть пральну машину від пошкоджень через перепади напруги. Система Volt Control захищає від електричних пошкоджень через нестабільну напругу. Вона визначає надмірне підвищення напруги та автоматично відключає машину від джерела живлення, продовжуючи її термін служби.

Пральна машина SAMSUNG WW60J42E0HW Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Пральна машина SAMSUNG WW60J42E0HW в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Пральні машини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Пральні машини и купити Пральна машина SAMSUNG WW60J42E0HW в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Пральна машина SAMSUNG WW60J42E0HW

Тип установки Та, що стоїть окремо
Управління Електронне
Тип завантаження Фронтальна
Колір Білий/чорний люк
Максимальне завантаження, кг 6 кг
Швидкість віджимання, об / хв 1200
Габариты (ШxГxВ) 60/45/85 см
Клас прання А
Клас віджимання У
Рівень шуму 52/73 дБ
Програми Бавовна
Еко Бавовна
Вовна
Синтетика
Прання білизни темного кольору
Щоденне прання
Полоскання + віджимання
Віджимання
Функції Super Eco прання
Очищення барабана Eco Швидке прання (Quick Wash)
Режим прання дитячих речей (Baby Care)
Інтенсивне прання
Замок від дітей
Відкладений старт
Додаткові можливості Технологія Bubble Soak
Технологія Eco Bubble
Керамічний нагрівач
Тип барабану: Diamond Drum
Система Smart Check
Вага, кг 55 кг

* Технічні характеристики Пральна машина SAMSUNG WW60J42E0HW можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Пральна машина SAMSUNG WW60J42E0HW

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на SAMSUNG WW60J42E0HW

Код товару: 349648
На замовлення, 1-3 дні
Kernau KFWD 8642 20984 грн
Код товару: 365472
На замовлення, 1-3 дні
LG F2WV5N7S1E 21070 грн
Код товару: 348698
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →