Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Пральна машина SAMSUNG WD90J6A10AW

Код товару: 115769
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Samsung
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Пральні машини Пральна машина SAMSUNG WD90J6A10AW

Пральна машина класу A, 1400 об/хв. Вантажопідйомність пральної машини – 9 кг, сушарки – 6 кг

Ціна: 36421 грн
шт

Опис товару Пральна машина SAMSUNG WD90J6A10AW

 Купівля обладнання з більш високим енергоспоживанням заощаджує енергію, і, таким чином, ви платите менше рахунків за електроенергію. Якщо ваша стара пральна машина має найгірший клас, відчуватиметься різниця в рахунках.

 
Вимийте та висушіть ще раз. Ви
 
Чи часто миєте, тому що ваша пральна машина не може вмістити одяг всієї родини? За допомогою цієї моделі ви можете мити і витирати більшу кількість одягу, заощаджуючи електроенергію, воду, миючий засіб і насамперед час.
 
Використовуйте бульбашки для боротьби з брудом.
 
Bubble Laundry - революційна технологія, яка створює піна з миючого засобу, повітря та води передпрання, створюючи бульбашки. Вони глибоко проникають в матеріал набагато швидше, ніж миючий засіб, тому ви можете мити в холодній воді з такою ж ефективністю і використовувати менше енергії.
 
Насолоджуйтесь тривалішим терміном служби керамічного 
 
нагрівача. Нагрівач є швидкопсувним елементом у пральних машинах, тому варто звернути увагу на матеріал, з якого він був виготовлений. Керамічний нагрівач має менш пористу поверхню, що ускладнює нанесення на неї каменю. Це позитивно впливає його тривалість життя, продовжуючи його до 10 років.
 
Захистіть алмазну барабаннутканина.
 
Барабанний барабан з алмазним барабаном має профільовані отвори у формі алмазів. Це гарантує ефективний захист тканин від пошкоджень.
 
Інтенсивно видаляти плями 
 
Пральна машина оснащена спеціальним піногенератором, який рівномірно поєднує воду, повітря та миючий засіб. Завдяки цій комбінації утворюється активна піна, яка швидше проникає у тканину та ефективніше видаляє бруд.
 
Захищайте дітей.
 
Маленькі дитячі руки можуть досягати всюди і підштовхувати все, що можуть. Раптова зміна програми або включення додаткового параметра можуть завдати шкоди машині,яка лише працює. Якщо ви хочете уникнути таких ситуацій, виберіть пральну машину з блокуванням панелі керування та кнопками.
 
Промийте ефективно з
 
технологією SpeedSpray. Інноваційна технологія Speed ​​Spray - це два додаткові душі. Один з них покриває одяг сумішшю води та миючого засобу, щоб збільшити ефект порошку, тоді як інший додатково розпорошує воду зверху, щоб прискорити полоскання.
 
Почувайтеся в безпеці з 10-річною гарантією на двигун.
 
Інверторний двигун гарантує ефективне та ефективне використання пральної машини. Він споживає менше електроенергії, ніжуніверсальні двигуни і спеціальна конструкція заспокоює його роботу. Він також надійний, тому Samsung надає 10-річну гарантію двигуна.
 
Швидко промийте трохи забруднений одяг.
 
Одяг, який трохи забруднений або потребує лише освіження, може бути вимитий за допомогою швидкої програми. Завдяки цьому ви заощадите електроенергію та воду, і ваш одяг буде швидше налаштований.
 
Тримайте піною під контролем.
 
Занадто багато прального порошку повністю не розчиняється у воді, і одяг повністю не змивається. Це може спричинити алергію на шкіру. У цій моделі пральна машина система контролює кількістьпіни і, за потреби, викликає додаткове полоскання.

Пральна машина SAMSUNG WD90J6A10AW Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Пральна машина SAMSUNG WD90J6A10AW в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Пральні машини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Пральні машини и купити Пральна машина SAMSUNG WD90J6A10AW в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Пральна машина SAMSUNG WD90J6A10AW

Тип установки Та, що стоїть окремо
Управління Електронне
Тип завантаження Фронтальна
Колір Білий чорний
Максимальне завантаження, кг 9 кг
Швидкість віджимання, об / хв 1400
Клас прання А
Клас віджимання А
Функції Контроль піни
Захист від дітей

* Технічні характеристики Пральна машина SAMSUNG WD90J6A10AW можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Пральна машина SAMSUNG WD90J6A10AW

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на SAMSUNG WD90J6A10AW

Код товару: 295483
На замовлення, 1-3 дні
BOSCH WAL 28QHOME 38485 грн
Код товару: 334236
На замовлення, 1-3 дні
AEG L8FNC68SP 39259 грн
Код товару: 317081
На замовлення, 1-3 дні
Bosch WAV 28K00CS 40678 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →