Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Пральна машина Samsung WD80K5A10OW

Код товару: 114776
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Samsung
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Пральні машини Пральна машина Samsung WD80K5A10OW

Пральна машина з сушінням, фронтальне завантаження, двигун Digital Inverter, технологія ecobubble, технологія AirWash, можливість дозавантаження, видалення плям, Smart CheckГлибина: 60 ​​см / Макс. завантаження прання: 8 кг/Макс. завантаження сушіння: 6 кг / Віджимання, до: 1400 об/хв

Ціна: 34787 грн
шт

Опис товару Пральна машина Samsung WD80K5A10OW

Технологія ecobubble™ забезпечує ідеальне відпрання навіть за низької температури води². Миючий засіб перетворюється на бульбашки, завдяки чому швидко проникає в тканину, легко та швидко видаляє забруднення, захищаючи її від пошкодження та заощаджуючи електроенергію.
 
Одним натисканням кнопки технологія Bubble Soak допомагає видалити плями забруднень. Тканина одягу більш ефективно просочується миючим розчином та плями забруднень видаляються.
 
Працює "з розумом". Завжди як новий.
Цифровий інверторний мотор у порівнянні зі звичайним універсальним електромотором (Universal Motor) відрізняється меншим енергоспоживанням, зниженим рівнем шуму та збільшеним терміномслужби.
 
Простота діагностики
Функція Smart Check - це система автоматичного виявлення та діагностики несправностей, що дозволяє знайти несправність та рекомендувати спосіб усунення за допомогою програми для смартфона. В результаті ви заощаджуєте час та витрати на виклик сервісної служби.
 
Турбота про ніжну білизну
Унікальна технологія Diamond Drum, що використовує отвори в стінках барабана, що знаходяться в поглибленнях пірамідальної форми, дбайливо ставиться до тканини. Тканина під час прання не пошкоджується кромками отворів. Малий діаметр отворів не дозволяє тканини проникати через отвори назовні.

Пральна машина Samsung WD80K5A10OW Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Пральна машина Samsung WD80K5A10OW в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Пральні машини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Пральні машини и купити Пральна машина Samsung WD80K5A10OW в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Пральна машина Samsung WD80K5A10OW

Тип установки Та, що стоїть окремо
Управління Електронне
Тип завантаження Фронтальна
Колір Білий чорний
Максимальне завантаження, кг 8
Швидкість віджимання, об / хв 1400
Габариты (ШxГxВ) 60/60/85
Клас прання А
Клас віджимання А
Рівень шуму 73 дБ
Програми Програма прання вовни прання делікатних тканин прання дитячого одягу експрес-прання попереднє прання програма видалення плям економне прання
Функції Eco BubbleSmart технологія
інверторний двигун
керамічний нагрівач
Додаткові можливості Вибір швидкості віджиму
вибір температури прання
Захист від дітей
Вага, кг 72 кг

* Технічні характеристики Пральна машина Samsung WD80K5A10OW можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Пральна машина Samsung WD80K5A10OW

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Samsung WD80K5A10OW

Код товару: 311160
На замовлення, 1-3 дні
BOSCH WAV 28M92PL 35174 грн
Код товару: 295483
На замовлення, 1-3 дні
BOSCH WAL 28QHOME 38485 грн
Код товару: 334236
На замовлення, 1-3 дні
AEG L8FNC68SP 39259 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →