Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Пральна машина SAMSUNG WD80K52E0W

Код товару: 323128
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Samsung
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Пральні машини Пральна машина SAMSUNG WD80K52E0W

Пральна машина SAMSUNG WD80K52E0W - окремостояща автоматична модель з фронтальним завантаженням до 8 кг і механічним керуванням за допомогою кнопок.

Ціна: 28810 грн
шт

Опис товару Пральна машина SAMSUNG WD80K52E0W

Пральна машина SAMSUNG WD80K52E0W - окрема автоматична модель з фронтальним завантаженням до 8 кг і механічним керуванням за допомогою кнопок.
 
Тонка зовні, більш містка всередині
Slim & Big
Надайте своєму будинку гладкий вигляд, але вимийте ще більше одягу. Незважаючи на тонку конструкцію, яка займає менше місця, її велика ємність 8 кг дозволяє прати більше білизни в одному завантаженні – до 16 рушників. Це зменшує частоту прання, заощаджує час, енергію та воду.
 
Потужні бульбашки, чудове очищення
Eco Bubble
Економте гроші, та захистіть колір та одяг. Eco Bubble забезпечує потужний, але ніжний спосіб очищення. Миючий засіб перетворюється набульбашки, тому вони швидко проникають у тканину та легко видаляє бруд. Омивається також ефективно в холодній воді (15°C) і споживає менше енергії.
 
Освіжайте та дезінфікуйте одяг повітрям
Air Wash
Тримайте одяг гігієнічно свіжим без води та миючого засобу. Технологія Air Wash дезодорує та дезінфікує ваш одяг, тому він завжди пахне свіжістю. Неприємні запахи, а також бактерії видаляються за допомогою просто нагрітого повітря. Немає потреби в кип'ятінні або дорогих і потенційно шкідливих хімічних речовинах.
 
Гігієнічна чистка
Гігієна Паром
Очищення одягу за допомогою сильної, гігієнічно чистої пари. Цикл гігієнічної парипокращує якість прання без попередньої обробки речей. Він випускає пар із нижньої частини барабана, тому пара проходить через усі елементи одягу. Це усуває бруд, що в'ївся, і 99.9% бактерій і алергенів.
 
Інтенсивне прання
Bubble Soak
Робить речі бездоганно чистими, навіть якщо вони були справді брудні. Функція Bubble Soak допомагає видалити широкий спектр складних плям, таких як кров, чай, вино, макіяж та трава. Активні бульбашки ретельно всмоктуються в одяг, тому бруд і плями розпушуються і можуть бути видалені ефективніше.
 
Тиха, потужна та довговічна робота
Технологія цифрового інвертора
Насолоджуйтесь більшоюенергоефективністю, меншою кількістю шуму та тривалим часом роботи. Технологія цифрового інвертора використовує сильні магніти для потужніших характеристик, і є тихішим і споживає менше енергії, ніж універсальний двигун. Це забезпечує велику довговічність, підкріплену гарантією на 10 років.
 
Тихе прання
VRT Plus
Технологія VRT Plus зменшує шум та вібрацію під час миття, навіть на високих обертах. 3-мірний датчик вібрації забезпечує ідеальний баланс барабана, обертаючи кульки з нержавіючої сталі у протилежному напрямку вашої білизни.
 
59 хвилин прання та сушіння
59 Wash + Dry
Ваш одяг буде чистим і готовим до носіння черезгодину. Цикл "Прання + Сушіння" 59 хвилин - стирає, промиває і віджимає невелике завантаження злегка забрудненої білизни і ретельно висушує всього за 59 хвилин. Таким чином, ви можете прати будь-яку білизну, зберігаючи час та енергію.
 
Максимальна потужність
Керамічний нагрівач +
Використовуйте пральну машину довше з керамічним нагрівачем +. Його запатентована конструкція має покриття з унікального антиадгезійного матеріалу та мікроструктури. Це зменшує накопичення накипу. Таким чином, нагрівач зберігає свою роботу набагато довше.

Пральна машина SAMSUNG WD80K52E0W Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Пральна машина SAMSUNG WD80K52E0W в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Пральні машини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Пральні машини и купити Пральна машина SAMSUNG WD80K52E0W в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Пральна машина SAMSUNG WD80K52E0W

Тип установки Та, що стоїть окремо
Управління Кнопкові перемикачі
Тип завантаження Фронтальна
Колір Білий
Максимальне завантаження, кг 8 кг
Швидкість віджимання, об / хв 1200 об/хв
Габариты (ШxГxВ) 60 x 45.6 х 85 см
Клас прання А
Клас віджимання У
Рівень шуму Рівень шуму під час прання: 56 дБ
Рівень шуму при сушінні: 62 дБ
Рівень шуму при віджиму: 75 дБ
Програми Програма Air Wash
Прання+сушіння
Щоденне прання
Екологічне прання
Очищення барабана Eco
Швидке прання 15 хв
Прання з парою
Делікатне прання
Полоскання + віджимання
Бавовна
Синтетика
Вовна
Сушіння бавовняних речей
Сушіння синтетичних речей
Функції Обробка пором
Відстрочка старту
Очищення барабана
Матеріал бака Пластик
Додаткові можливості Інверторний двигун
Дисплей
Захист від дітей
Контроль піноутворення
Автодіагностика Smart Check
Барабан Diamond Drum
Вага, кг 71 дБ

* Технічні характеристики Пральна машина SAMSUNG WD80K52E0W можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Пральна машина SAMSUNG WD80K52E0W

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на SAMSUNG WD80K52E0W

Код товару: 367669
На замовлення, 1-3 дні
LG F2V5HS2PW 28853 грн
Код товару: 184515
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 360170
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →