Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Розумні часи Samsung Watch 3 45mm Mystic Black (SM-R840)

Код товару: 204035
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Samsung
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Розумні часи Розумні часи Samsung Watch 3 45mm Mystic Black (SM-R840)

Galaxy Watch 3 - наступне покоління розумних годинників від Samsung, які пропонують універсальний дизайн і широкий запас можливостей.

Ціна: 9159 грн
шт

Опис товару Розумні часи Samsung Watch 3 45mm Mystic Black (SM-R840)

 Поєднання класичного керування безелем та сенсорного екрану дозволяє швидко вибрати необхідний віджет, відкрити програму, прочитати повідомлення. Збільшений екран більш зручний для перегляду контенту та взаємодії з пристроєм, а ось вага та товщина гаджета зменшені. Щоб легко адаптувати аксесуар під свій образ, підберіть дизайн циферблата з величезної галереї або створіть власний - годинник буде унікальним на всі 100%. Оновлений годинник отримав додаткові спортивні функції, дозволяючи визначати показник рівня кисню в крові (SpO2), а також підтримуватиме програму Samsung Health Monitor для моніторингу додаткових показників, які допоможуть контролюватисамопочуття. Годинник також вмітиме визначати падіння користувача, щоб надсилати повідомлення про допомогу обраним контактам. Для підвищення ефективності тренувань гаджет контролюватиме показники, відстежуватиме прогрес та допомагатиме користувачеві ефективно працювати над собою. Galaxy Watch 3 будуть справжньою фітнес-студією з цілодобовим доступом до інформації та тренувань. При тому годинник допоможе правильно відпочивати після навантажень, тому є перевіреним рішенням для тих, хто уважно ставиться до спорту. Крім всіх функцій, Galaxy Watch 3 залишаються розумним гаджетом, який допомагатиме протягом усього дня - з Galaxy Watch 3 ви не пропустите дзвінок, зможете вибирати музику відразу на екрані годинника,надсилати автоматичні повідомлення та багато іншого. Galaxy Watch 3 є ідеальним доповненням системи пристроїв Samsung для розширення їх можливостей.

Розумні часи Samsung Watch 3 45mm Mystic Black (SM-R840) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Розумні часи Samsung Watch 3 45mm Mystic Black (SM-R840) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Розумні часи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Розумні часи и купити Розумні часи Samsung Watch 3 45mm Mystic Black (SM-R840) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Розумні часи Samsung Watch 3 45mm Mystic Black (SM-R840)

Тип Смарт-годинник
Операційна система Пропрієтарна
Підтримка платформ Android 4.4, Android 5.0, Android 5.1, Android 6.0 та вище
Підтримка мобільних пристроїв Android 4.4, Android 5.0, Android 5.1, Android 6.0 та вище
Колір справи Чорний
Розміри (SHHVKHT) Ширина: 45 мм
Довжина: 46.2 мм
Типорозмір: 45 мм
Вага 53 г
Діагональний 1.4
Розширення 360x360
Інтерфейси Bluetooth, GPS, NFC, Wi-Fi
Об'єм побудованої пам’яті 8 ГБ
Акумулятор 340

* Технічні характеристики Розумні часи Samsung Watch 3 45mm Mystic Black (SM-R840) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Розумні часи Samsung Watch 3 45mm Mystic Black (SM-R840)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Samsung Watch 3 45mm Mystic Black (SM-R840)

Код товару: 133302
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 283651
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 301796
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →