Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Розумні часи Samsung Watch 3 41mm Mystic Bronze (SM-R850)

Код товару: 204037
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Samsung
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Розумні часи Розумні часи Samsung Watch 3 41mm Mystic Bronze (SM-R850)

Galaxy Watch 3 - наступне покоління розумного годинника від Samsung, який пропонує універсальний дизайн і широкий запас можливостей.

Ціна: 7267 грн
шт

Опис товару Розумні часи Samsung Watch 3 41mm Mystic Bronze (SM-R850)

Поєднання класичного керування безелем та сенсорного екрану дозволяє швидко вибрати необхідний віджет, відкрити програму, прочитати повідомлення. Збільшений екран зручніший для перегляду контенту та взаємодії з пристроєм, а ось вага та товщина гаджета зменшені. Щоб легко адаптувати аксесуар під свій образ, підберіть дизайн циферблату з величезної галереї або створіть власний – годинник буде унікальним на всі 100%. Оновлений годинник отримав додаткові спортивні функції, дозволяючи визначати показник рівня кисню в крові (SpO2), а також підтримуватиме програму Samsung Health Monitor для моніторингу додаткових показників, які допоможуть контролювати самопочуття.Годинник також вмітиме визначати падіння користувача, щоб надсилати повідомлення про допомогу обраним контактам. Для підвищення ефективності тренувань гаджет контролюватиме показники, відстежуватиме прогрес та допомагатиме користувачеві ефективно працювати над собою. Galaxy Watch 3 будуть справжньою фітнес-студією з цілодобовим доступом до інформації та тренувань. При тому годинник допоможе правильно відпочивати після навантажень, тому є перевіреним рішенням для тих, хто уважно ставиться до спорту. Крім усіх функцій, Galaxy Watch 3 залишається розумним гаджетом, який допомагатиме протягом усього дня - з Galaxy Watch 3 ви не пропустите дзвінок, зможете вибирати музику відразу на екрані годинника, відправлятиавтоматичні повідомлення та багато іншого. Galaxy Watch 3 є ідеальним доповненням системи пристроїв Samsung для розширення їх можливостей.

Розумні часи Samsung Watch 3 41mm Mystic Bronze (SM-R850) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Розумні часи Samsung Watch 3 41mm Mystic Bronze (SM-R850) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Розумні часи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Розумні часи и купити Розумні часи Samsung Watch 3 41mm Mystic Bronze (SM-R850) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Розумні часи Samsung Watch 3 41mm Mystic Bronze (SM-R850)

Тип Розумні часи
Операційна система Пропрієтарна
Підтримка платформ Android 4.4, Android 5.0, Android 5.1, Android 6.0 та вище
Підтримка мобільних пристроїв Android 4.4, Android 5.0, Android 5.1, Android 6.0 та вище
Матеріал корпусу Метал
Колір справи Бронзовий
Браслетний матеріал/ремінь Шкіра
Розміри (SHHVKHT) Ширина: 41 мм
Довжина: 42.5 мм
Типорозмір: 41 мм
Вага 48 г
Інтерфейси Bluetooth, GPS, NFC, Wi-Fi
Акумулятор 247
додаткова інформація SMS, Будильник, Дзвінки, Події, Пошта, Соціальні мережі

* Технічні характеристики Розумні часи Samsung Watch 3 41mm Mystic Bronze (SM-R850) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Розумні часи Samsung Watch 3 41mm Mystic Bronze (SM-R850)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Samsung Watch 3 41mm Mystic Bronze (SM-R850)

Код товару: 289759
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 342318
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 154816
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →