Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Порохотяг Samsung VR30T80313W/EV

Код товару: 258191
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Samsung
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Пилососи Порохотяг Samsung VR30T80313W/EV

Прибирайте свій будинок ретельно і більш гігієнічний спосіб, адже він точно визначає своє положення та оптимізує маршрут. Сенсор LiDAR точно відстежує положення Jet Bot, скануючи приміщення для визначення відстані. Завдяки цьому він рухається ефективніше та охоплює більшу частину вашого будинку**.

Ціна: 15265 грн
шт

Опис товару Порохотяг Samsung VR30T80313W/EV

 Потужне прибирання без зайвих зусиль Потужне прибирання Прибирайте свій будинок набагато ефективніше завдяки стабільно високій потужності всмоктування, яку забезпечує мотор із цифровим інвертором та мультициклонний фільтр Jet Cyclone. Крім цього, високоефективна щітка очищає будь-який тип покриття для підлоги, включаючи килим і дерево, і менше заплутується. Автоматичне регулювання потужності всмоктування Функція Intelligent Power Control Ретельно очищає підлогу та килимове покриття. Функція Intelligent Power Control* моделі Jet Bot визначає тип поверхні та кількість пилу. Після цього вона автоматично регулює потужність всмоктування для забезпечення ретельного збирання. Завдяки цьому потужність всмоктування підвищується за допомогоютехнології регулювання потужності для глибокого очищення килимів Ефективне прибирання підлоги будь-якого типу Високоефективна щітка Ефективно очищає килими та тверде покриття для підлоги. Високоефективна щітка робота-пилососа складається з виготовлених з м'якого тканого текстилю тонких ворсинок, що містять срібло для захисту від статичної електрики. Високоефективні екстрактори підбирають волосся, запобігаючи його намотуванні на щітку. Пилозбірник, який легко очищати та можна мити Пилозбірник, який можна мити Підтримуйте гігієнічну чистоту пилозбірника та з легкістю видаляйте сміття з контейнера вашого робота-пилососа. Пилозбірник ємністю 0.2 л можна повністю помити, щоб він залишавсягігієнічно чистим. Зручне дистанційне керування за допомогою смартфона Удосконалена функція Wi-Fi Control Керуйте та відстежуйте стан свого Jet Bot у будь-який час та з будь-якого місця за допомогою функції Wi-Fi Control. Використовуючи програму SmartThings*, можна дистанційно запланувати прибирання окремих кімнат або задати заборонені зони. Крім того, за допомогою функції Jet Live ви можете в реальному часі бачити, де він прибирає, і стежити за своїми домашніми тваринами або бачити, що відбувається у вашому домі.

Порохотяг Samsung VR30T80313W/EV Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Порохотяг Samsung VR30T80313W/EV в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Пилососи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Пилососи и купити Порохотяг Samsung VR30T80313W/EV в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Порохотяг Samsung VR30T80313W/EV

Тип прибирання Суха
Система фільтрації HEPA
Регулятор потужності На корпусі
Рівень шуму 77 дБ
додаткова інформація Бічна щітка: Side brush
Самостійне спустошення бака для сміття
Розпізнавання перешкод
LDS (лазерний датчик навігації)
Індикатор заповнення пилозбірника
Тип батареї: Li-ion
Всмоктуючий насадка: Турбо Soft Action Brush
Сенсорна система: IR Sensor
Датчик (сенсор) зіткнення
Датчик падіння
Dust Awareness System
Wi-Fi контроль
Corner Cleaning Function
Розрізання волосся
Pet hair care
Функція Select&Go
Voice Guide
Ширина щітки: 160 мм
Віртуальний обмежувач: Nogo-zone
Режим збирання: Авто,
Функції та можливості Без запам'ятовування поверхів
Вага Вага пристрою
3.4 кг
Вага пристрою в упаковці
6.5 кг
Забарвлення Білий
Розміри Розміри пристрою (ВхШхГ)
9.98 x 35 x 35 см
Розміри упаковки (ВхШхГ)
14 x 42 х 45 см

* Технічні характеристики Порохотяг Samsung VR30T80313W/EV можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Порохотяг Samsung VR30T80313W/EV

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Samsung VR30T80313W/EV

Код товару: 270932
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 367662
На замовлення, 1-3 дні
Lydsto W1 15394 грн
Код товару: 289825
На замовлення, 1-3 дні
iRobot Roomba 981 15609 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →