Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

ТБ Samsung UE55RU7102

Код товару: 150847
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Samsung
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

LED-телевізори ТБ Samsung UE55RU7102

LCD телевізор (LED) • діагональ екрану: 55" • роздільна здатність: 3840x2160 • частота: 1400 PQI Гц • аналоговий тюнер/цифровий: DVB-T2, DVB-C • Smart TV: + (Samsung Smart TV) • мережевий інтерфейс: + ( 100 мб/сек).

Ціна: 21543 грн
шт

Опис товару ТБ Samsung UE55RU7102

 Виробник:

Samsung
Тип: РК – телевізори з дисплеями на основі рідких кристалів, аналогічними використовуваним у сучасних комп'ютерних моніторах. РК (LED-підсвічування) – телевізори з РК-дисплеями, в яких використовується світлодіодне підсвічування. Такі моделі набагато тонші за телевізори з традиційним підсвічуванням електролюмінесцентною лампою, а також споживають значно менше електроенергії і практично не гріються. ЕПТ – телевізори з електронно-променевою трубкою (кінескопом), останніми роками майже повністю витіснені сучаснішими РК-телевізорами. Плазмовий – телевізори із газорозрядними екранами. Порівняно з РК-телевізорами плазмові моделі забезпечуютьбільш насичені кольори, широкі кути огляду та глибокий чорний колір, проте споживають більше електроенергії, їх екран характеризується досить великим розміром пікселів, і зблизька деяким глядачам може бути помітне мерехтіння. OLED-телевізори мають відмінні показники яскравості і контрастності при невеликому споживанні електроенергії. Також такі матриці мають максимальні кути огляду та мінімальну товщину самої панелі.
LCD телевізор (LED)
Параметри дисплея
Діагональ, дюйм: Діагональ, дюйм - розмір екрану вимірюється довжиною його діагоналі, що виражається в дюймах (1 дюйм = 25,4 мм). Найбільш оптимальними за ціною є моделі з діагоналями32-42".
55
 
Роздільна здатність, пікселі: Роздільна здатність, пікселі — розмір зображення на екрані в пікселях. Чим вище роздільна здатність, тим більш детальне зображення користувач отримує. Для маленьких телевізорів до 26" оптимальними будуть матриці з роздільною здатністю 1280x720 або 1366x768. Для телевізорів вищої діагоналі варто розглядати моделі з роздільною здатністю Full HD (1920x1080) або Ultra HD (38402160).
3840x2160 
 
Вигнутий екран: Вигнутий екран — перевага вигнутого екрана перед класичним плоским полягає в тому, що зображення сприймається людським оком набагато більш насиченим. Адже периферійні зони при погляді на плоский екран сприймаються не так чітко.як це відбувається під час перегляду вигнутого телевізора.
ні
 
Частота, Гц: Частота, Гц  — плазмові та РК телевізори використовують частоти від 50 Гц і більше. Підвищувати частоту розгортки (більше 50 Гц) необхідно для отримання більш плавної картинки на екрані. Технологія 100 Гц, яка використовується в РК телевізорах відрізняється від телевізорів, що використовується в ЕПТ тим, що електроніка телевізора створює проміжні кадри. Тим самим помітно збільшуючи плавність картинки в РК телевізорах. Добиваються частоти 200 Гц різними способами. Один з таких методів пропонує компанія Sony і Samsung, що працює за схожою технологією, що і частота розгортки 100 Гц, але ось відмінність в тому, що між двомаоригінальними кадрами вставляється три додаткові кадри замість одного, зраджуючи руху на телевізорі більшої плавності. Інший спосіб отримання частоти 200 Гц - це технологія Scanning backlight, що працює за принципом створення тільки одного кадру, як і в телевізорах з частотою 100 Гц, а ось ефект 200 Гц досягається шляхом мерехтіння з високою частотою підсвічування екрану, що допомагає досягти плавності зображення. При використанні даного методу досягнення 200 Гц якість картинки поступається першим методом. Телевізори, що володіють частотою 400-800 Гц і вище, найчастіше поєднують у собі різні технологічні хитрощі, такі як створення проміжних кадрів плюс використання мерехтливого підсвічування. ТакимТаким чином кожен з виробників робить ставку на ту технологію, яка йому зручніша, а ми як і вільні вибирати те, що хочемо отримати на виході.
1400 PQI 
 
Кут огляду, гор/верт: Кут огляду, гор/верт — при якому куті нахилу або повороту зображення на екрані залишатиметься без спотворень.
немає даних
 
Час реакції, мс: Час реакції, мс - мінімальний час, за який відбувається зміна яскравості пікселя. Чим нижче цей параметр, тим більш плавна картинка і менше видимих ​​спотворень.
немає даних
 
Яскравість, кд/м2: Яскравість, кд/м2 — що вищий максимальний рівень яскравості, то видиміше зображення буде при яскравому освітленніабо прямих сонячних променях.
немає даних
 
Контрастність: Контрастність — співвідношення характеристик (яскравості) різних ділянок зображення білого та чорного кольорів. Чим вище цей параметр, тим більш помітними стають деталі зображення.
Mega Contrast
 
Покриття: Покриття - розрізняють глянсове та матове покриття екрану. Телевізори з глянцевим покриттям мають яскравіше зображення, але при цьому бликують при яскравому освітленні. Матові дисплеї виводять зображення трохи тьмянішим, ніж глянсові, але при цьому надають можливість переглядати будь-які фільми при яскравому сонці, адже матові екрани не так сильно виблискують при яскравому освітленні. На данихНа даний момент використовуються технології з гібридним покриттям екрану, яке за яскравістю зображення таке ж як у глянцевих, а за наявності відсвічувань як у матових.
матове
 
Підтримка HDR:
є
 
Обладнання
Операційна система: Операційна система — інтегрована операційна система, що дозволяє значно розширити функціональність телевізора, наблизивши його до комп'ютера.
OS Tizen
 
Smart TV: Smart TV — так звані «розумні телевізори». Під цим терміном виробники розуміють наявність вбудованого мультимедійного центру, що дозволяє підключати телевізор до Інтернету, відтворювати відео та музику, встановлювати додатковіпрограми та ігри, спілкуватися в соціальних мережах і т.д.
+ (Samsung Smart TV)
 
PIP (Малюнок у зображенні): PIP (Картинка у зображенні) — можливість виведення на екран додаткового "вікна" з іншим каналом або зображенням з іншого джерела відтворення (медіаплеєр, комп'ютер тощо). Зручна функція відстеження закінчення реклами на тому чи іншому каналі.
ні
 
Time Shift: Time Shift — корисна функція, коли користувач має можливість поставити телеканал на паузу і надалі продовжити перегляд з того місця, де зупинилися.
ні
 
CI слот: CI слот - Common Interface - слот для підключення CAM-модулів, які дають можливість переглядатизакодовані канали.
є
 
Камера: Камера – наявність камери у телевізорі. У більшості випадків це рішення призначене для спілкування по Skype в Smart-телевізорах.
ні
 
Можливість кріплення на стіну (VESA): Можливість кріплення на стіну (VESA) — наявність отворів на задній панелі телевізора для закріплення телевізора на спеціальних кронштейнах. На даний момент використовуються кріплення, розроблені асоціацією стандартизації відеоелектроніки (Video Electronics Standarts Association – VESA).
+ (300х300)
 
Кардрідер: Кардрідер — присутність у телевізорі слота для читання карток пам'яті для перегляду фото, відео та прослуховування музики.
ні
 
Вбудованиймедіаплеєр (підтримувані формати): Вбудований медіаплеєр (підтримувані формати) — телевізори, оснащені вбудованим медіаплеєром, мають підтримку різноманітних форматів фото, аудіо та відео.
AVI, MKV, H264/MPEG-4 AVC, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, WMV9/VC1, AAC, Технологія AMR, LPCM, M4A, MP3, MPEG1, L1/2, WMA, JPEG , BMP, GIF, JPS, PNG, PNS
 
Upscaling (масштабування зображення):
+ (4K)
 
Органи управління
Пульт дистанційного керування: Пульт дистанційного керування — наявність додаткового комплектного пульта з розширеними можливостями, такими як наявність гіроскопа, тачпада, QWERTY-клавіатури та інших корисних особливостей.
Smart Remote
 
Управління зі смартфонів:
+ (Android, iOS)
 
Підтримка клавіатур тамишей:
+/+
 
Комунікації
Ethernet: Ethernet — моделі, які можуть підключатися до локальної комп'ютерної мережі. Як правило, таким чином вони можуть включатися до складу домашнього медіакомплексу, отримуючи відео/аудіо з мережевих джерел, а в окремих випадках ще й виходити в Інтернет на популярні ресурси.
+ (100 мб/сек)
 
Wi-Fi:
+ (IEEE 802.11b/g/n)
 
DLNA: DLNA — Digital Living Network Alliance – бездротова передача даних у домашній мережі. Завдяки цій технології можна бездротовим шляхом з'єднати в мережу всі пристрої, що підтримують технології DLNA.
є
 
WiDi: WiDi - Intel Wireless Display - бездротовий інтерфейс, що дає можливість передаватиконтент із сумісних пристроїв на телевізор.
є
 
Miracast: Miracast — бездротовий інтерфейс, що базується на основі технології Wi-Fi, що дозволяє виводити зображення на екран телевізора з інших пристроїв, що підтримують Miracast.
є
 
AirPlay:
+ (AirPlay 2)
 
Bluetooth: Bluetooth — підтримка безпроводового інтерфейсу для передачі вмісту з інших сумісних пристроїв або для підключення пристроїв (клавіатура, мишка).
є
 
NFC: NFC — Near Field Communication - бездротова технологія підключення, що використовується в мобільних пристроях для синхронізації та передачі даних.
ні
 
3D
Підтримка 3D: Підтримка 3Dможливість відтворення тривимірного зображення з будь-якого джерела (плеєр Blu-ray 3D, ігрова консоль Sony PlayStation 3 і т.д.). Для перегляду використовуються спеціальні окуляри, які йдуть у комплекті з телевізором. Деякі моделі телевізорів здатні самостійно конвертувати звичайне відео у тривимірний формат, щоправда, якість такого зображення буде нижчою, ніж у повноцінного 3D
ні
 
Конвертація 2D у 3D: Конвертація 2D у 3D — деякі моделі телевізорів здатні самостійно конвертувати звичайне відео у тривимірний формат, щоправда, якість такого зображення буде нижчою, ніж у повноцінного 3D.
ні
 
Технологія 3D: Технологія 3D - існує 2технології побудови тривимірного зображення на екрані телевізора - поляризаційна (пасивна) та затворна (активна). ТБ підтримують поляризаційну (пасивну) технологію 3D мають спеціальну поляризаційну плівку на екрані, яка ділить всі рядки на екрані на парні і непарні. Поляризаційні окуляри так ділять зображення, що ліве око сприймає лише парні, а праве непарні рядки. Окуляри поляризаційного типу не мають елементів живлення і мають меншу вагу, ніж затворні (активні), але при цьому якість 3D нижча ніж в активному 3D. При затворній (активній) технології тривимірне зображення будується за рахунок 3D-окулярів, зазвичай підключених за бездротовим інтерфейсом або ІЧ-каналомдо телевізора, які по черзі передають зображення на кожне око. Окуляри у подібних телевізорів мають елементи живлення і більшу вагу, ніж у пасивних окулярів, але і якість 3D в активному варіанті вища.
ні
 
Кількість 3D-окулярів у комплекті, шт: Кількість 3D-окулярів у комплекті, шт - скільки пар очок виробник укомплектував в упаковку разом з телевізором. Звертаємо увагу, що виробники можуть змінювати комплектацію без відома нашого каталогу, тому варто уточнювати наявність очок безпосередньо перед покупкою.
ні
 
Тюнер
Аналоговий: Аналоговий — система кодування відеосигналу аналогового телебачення. Існує три типи: PAL (найбільшпоширений у світі), NTSC (США, Канада, Мексика, Японія) та SECAM (Росія, Франція та ряд країн Африки та Близького сходу).
PAL, SECAM, NTSC
 
Цифровий: Цифровий — наявність цифрового тюнера для перегляду цифрового ефірного, кабельного та супутникового телебачення.
DVB-T2, DVB-C
 
Роз'єми
HDMI (версія): HDMI (версія) — High Definition Multimedia Interface - мультимедіа інтерфейс високої чіткості, що дозволяє передавати відео високої роздільної здатності та багатоканальний звук.
3
 
DisplayPort:
ні
 
SCART: SCART — інтерфейс, що дозволяє передавати як аналоговий, так і цифровий аудіо-відео сигнал.
ні
 
Компонентний вхід: Компонентний вхід - YPbPr -аналоговий інтерфейс для передачі відео, при підключенні використовуються 3 коаксіальні кабелі з роз'ємами RCA.
1
 
Композитний вхід: Композитний вхід — аналоговий інтерфейс для передачі відео за допомогою одного коаксіального кабелю з роз'ємом RCA.
1
 
S-Video: S-Video — Separate Video (роздільний відеосигнал) - аналоговий компонентний відеоінтерфейс, передача сигналу якого йде за допомогою одного кабелю з 4 або 7 контактами.
ні
 
Цифрові аудіо: Цифрові аудіо - S/PDIF (Sony/Philips Digital Interface Format) - коаксіальні та оптичні цифрові аудіо входи. Цифровий аудіо інтерфейс має високу якість переданого сигналу і дає можливість передачібагатоканального звуку по одному кабелю.
1 (оптичний)
 
VGA/DVI: VGA/DVI — VGA та/або DVI входи, призначені для підключення телевізора як монітор. DVI - цифровий інтерфейс, якість зображення при даному підключенні буде такою ж високою, як при підключенні через HDMI, проте DVI може передаватися тільки картинка, без звуку. VGA - аналоговий відеовхід для підключення комп'ютера або ноутбука D-sub. Використовується при неможливості підключення через HDMI або DVI.
ні
 
AUX: AUX – вхід mini Jack 3.5 mm.
ні
 
USB: USB — цей інтерфейс служить для підключення накопичувачів, які містять медіа контент (фільми, картинки, музику)
USB 2.0 х 2
 
MHL: MHL— Mobile High-Definition Link – інтерфейс для передачі аудіо та відео, що поєднує в собі HDMI та microUSB. При підключенні портативного пристрою за даним інтерфейсом до телевізора відбувається заряджання пристрою та передача аудіо-відео сигналу.
ні
 
Вихід на навушники: Вихід на навушники часто роз'єм mini Jack 3.5 mm для підключення навушників.
ні
 
Звук
Динаміки, Вт: Динаміки, Вт — кількість динаміків та їх потужність.
2х10
 
Сабвуфер:
ні
 
Саундбар:
ні
 
Технології об'ємного звучання: Технології об'ємного звучання — Наявність технологій, які дозволять отримувати об'ємний звук із створенням ефектуприсутності.
Dolby Digital Plus
 
Особливості
Запис відео: Запис відео — можливість запису телепрограм та іншого відеоконтенту на зовнішні носії, в основному на USB-накопичувачі.
ні
 
Кількість програм: Кількість програм — скільки телеканалів може бути запам'ятоване пам'яттю телевізора.
немає даних
 
Телетекст (сторінок): Телетекст (сторінок) — мережна служба, спрощений аналог мережі Інтернет, в телевізійних мережах. Телетекст забезпечує передачу тексту та простих зображень.
+ (немає даних)
 
Сервісний інтерфейс (USB/RS232): Сервісний інтерфейс (USB/RS232) — інтерфейси для діагностики, прошивки та інших сервісних інтерфейсівцілей.
USB
 
Додатково: Додатково — корисні функції та особливості, які не увійшли до переліку технічних характеристик.
Таймер сну
 
Споживана потужність (робота/очікування), Вт: Потужність, що споживається (робота/очікування), Вт — кількість споживаної потужності при роботі та очікуванні.
140/0,5
 
Колір:
чорний
 
Розміри, мм:
1238,6x792,8x261,3 
 
Вага, кг:
17,7

ТБ Samsung UE55RU7102 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити ТБ Samsung UE55RU7102 в Одесі

Повернутися до основного батьківського розділу каталогу можна за посиланням - led телевизоры в одессе

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу LED-телевізори и купити ТБ Samsung UE55RU7102 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару ТБ Samsung UE55RU7102

Тип телевізора телевізор LED
Діагональ екрану 55
Роздільна здатність зображення 3840x2160
Частота оновлення, Гц 1400 PQI Гц
Wi-Fi + (IEEE 802.11b/g/n)
Мультимедійні формати AVI, MKV, H264/MPEG-4 AVC, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, WMV9/VC1, AAC, Технологія AMR, LPCM, M4A, MP3, MPEG1, L1/2, WMA, JPEG, BMP, GIF, JPS, PNG, PNS
Телевізійний тюнер Аналоговий: Аналоговий – система кодування відеосигналу аналогового телебачення. Існує три типи: PAL (найпоширеніший у світі), NTSC (США, Канада, Мексика, Японія) та SECAM (Росія, Франція та ряд країн Африки та Близького сходу).
PAL, SECAM, NTSC

Цифровий: Цифровий — наявність цифрового тюнера для перегляду цифрового ефірного, кабельного та супутникового телебачення.
DVB-T2, DVB-C
Контрастність Mega Contrast
Роз'єми HDMI (версія): HDMI (версія) — High Definition Multimedia Interface – мультимедіа інтерфейс високої чіткості, що дозволяє передавати відео високої роздільної здатності та багатоканальний звук.
3

DisplayPort:
ні

SCART: SCART — інтерфейс, що дозволяє передавати як аналоговий, і цифровий аудіо-відео сигнал.
ні

Компонентний вхід: Компонентний вхід - YPbPr - аналоговий інтерфейс для передачі відео, при підключенні використовуються 3 коаксіальні кабелі з роз'ємами RCA.
1

Композитний вхід: Композит
Аудіосистема Динаміки, Вт: Динаміки, Вт - кількість динаміків та їх потужність.
2х10

Сабвуфер:
ні

Саундбар:
ні

Технології об'ємного звучання: Технології об'ємного звучання — Наявність технологій, які дають змогу отримувати об'ємний звук із створенням ефекту присутності.
Dolby Digital Plus
Розміри 1238,6x792,8x261,3 ММ
Вага, кг 17.7КГ
Колір рамки ЧОРНИЙ
Smart TV + (Samsung Smart TV)
Вигнутий екран НІ

* Технічні характеристики ТБ Samsung UE55RU7102 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - ТБ Samsung UE55RU7102

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Samsung UE55RU7102

Код товару: 298203
На замовлення, 1-3 дні
LG 55UP75003LF 21801 грн
Код товару: 365490
На замовлення, 1-3 дні
LG 50NANO763QA 21887 грн
Код товару: 308759
На замовлення, 1-3 дні
LG 55UP7500 22016 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →