Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

ТБ Samsung UE49RU8000

Код товару: 154269
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Samsung
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

LED-телевізори ТБ Samsung UE49RU8000

LCD телевізор (LED) • діагональ екрану: 49" • роздільна здатність: 3840x2160 • частота: 1900 PQI Гц • аналоговий тюнер/цифровий: DVB-T2, DVB-S2, DVB-C • Smart TV: + (Samsung Smart TV) • мережевий інтерфейс: + (100 мб/сек)

Ціна: 24983 грн
шт

Опис товару ТБ Samsung UE49RU8000

 Телевізор Samsung UE49RU8000 зробить зображення настільки реалістичним, що ви не зможете відірвати від нього погляд. Він підтримує технологію HDR Elite, яка розширює динамічний діапазон більш ніж у 10 разів у порівнянні із звичайними ТБ. Це означає, що ви побачите моторошні темні контури у трилерах, яскраві фарби вибухів у екшнах та неймовірні кольори далеких планет у фантастичних фільмах.

ЕФЕКТ ПРИСУТНОСТІ
Інтелектуальна система управління підсвічуванням робить картинку «глибокою», відокремлюючи фон від переднього та середнього плану. Вона точково затемнює та освітлює невеликі ділянки екрану, виділяючи контури об'єктів та підкреслюючи тіні. Технологія Dynamic Crystal Color значно збільшуєкількість відтворюваних кольорів, згладжуючи переходи між відтінками. З нею сцени західного неба, екзотичних пляжів та нічних міст стають ще правдоподібнішими.
Smart-ФУНКЦІЇ
Переключайте канали та регулюйте гучність простими природними рухами з пультом One Remote. Запускайте Netflix, YouTube та інші стрімінгові послуги одним натисканням кнопки. Миттєво знаходите фільми та музичні кліпи, дізнавайтеся прогноз погоди на завтра та завантажуйте цікаві матеріали з інтернету. Просто промовте це вголос – телевізор розпізнає голосові команди російською мовою.
НЕОБМЕЖЕНІ МОЖЛИВОСТІ
Програма Samsung Smart Things дозволяє зробити пристрій центромуправління розумним будинком. Ви побачите на екрані різні оповіщення – наприклад, про прихід гостей або закінчення прання. Пульт One Remote допоможе вам вибрати оптимальну температуру та рівень вологості, а також створити різноманітні сценарії роботи для домашніх електроприладів.
СУЧАСНА АУДІОСИСТЕМА
Потужні динаміки доповнені вбудованим сабвуфером. Вони відтворюють чистий об'ємний звук із гучними басами, що посилює ефект занурення у віртуальну реальність. За бажанням ви можете перетворити вітальню на повноцінний кінотеатр, підключивши до пристрою Bluetooth-колонки або акустику Multiroom.
ПРЕМІАЛЬНИЙ ДИЗАЙН
Ультратонкий телевізор чудово вписується в дизайнерський інтер'єр.Рамки його екрану залишаються практично непомітними, що дозволяє зосередити увагу на зображенні. Кабель-канали у задній панелі та підставці допомагають акуратно прокладати дроти, приховуючи їх від поглядів глядачів.

ТБ Samsung UE49RU8000 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити ТБ Samsung UE49RU8000 в Одесі

Повернутися до основного батьківського розділу каталогу можна за посиланням - led телевизоры в одессе

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу LED-телевізори и купити ТБ Samsung UE49RU8000 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару ТБ Samsung UE49RU8000

Тип телевізора LCD телевізор (LED)
Діагональ екрану 49
Роздільна здатність зображення 3840x2160
Частота оновлення, Гц 1900 PQI
Кількість USB -портів 2
Мультимедійні формати AVI, MKV, H264/MPEG-4 AVC, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, WMV9/VC1, AAC, Технологія AMR, LPCM, M4A, MP3, MPEG1, L1/2, WMA, JPEG, BMP, GIF, JPS, PNG, PNS
Контрастність Mega Contrast
Роз'єми 4 x HDMI, 2 x USB, Оптичний цифровий аудіовиход, CI слот, Антенний вхід, Антенний вхід (супутниковий)
Аудіосистема 2х10
Розміри 1101x701x237 мм
Вага, кг 14,3 кг
Колір рамки чорний
додаткова інформація Технологія Motion Rate, Технологія Contrast Enhancer, Технологія UHD Dimming, Технологія Auto Motion Plus, Технологія Dialog Enhancement, Технологія Digital Clean View, Підтримка технології Multiroom Link, Підтримка режиму Natural Mode, Підтримка Bixby, Підтримка SmartThings, Підтримка камери "360 Camera" Connect Share (HDD), (USB 2.0), Підтримка USB HID, Підтримка Time Shift, Ігровий режим (автоматичний ігровий режим, технологія Game Motion Plus, Dynamic Black EQ, Game Enhancer)
Smart TV + (Samsung Smart TV)

* Технічні характеристики ТБ Samsung UE49RU8000 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - ТБ Samsung UE49RU8000

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Samsung UE49RU8000

Код товару: 349839
На замовлення, 1-3 дні
LG 55UQ81006LB 25284 грн
Код товару: 237877
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 308793
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →