Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

ТБ Samsung UE43BU8002

Код товару: 328530
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Samsung
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

LED-телевізори ТБ Samsung UE43BU8002

Телевізор Samsung UE43BU8002 – сучасний багатофункціональний LED-телевізор з плоским екраном та власною системою Smart TV.

Ціна: 19264 грн
шт

Опис товару ТБ Samsung UE43BU8002

Телевізор Samsung UE43BU8002 - сучасний багатофункціональний LED-телевізор з плоским екраном та власною системою Smart TV.
 
Прекрасна передача кольору завдяки вдосконаленій технології за допомогою фосфору.
Динамічний кристалічний колір
Пориньте в образ, який порадує вас мільярдом відтінків кольорів. Dynamic Crystalline Color виводить UHD на новий рівень. Завдяки передовій технології люмінофора він дозволить відчути яскраві кольори у багатьох варіаціях та побачити безліч навіть найтонших деталей.
 
Тонкий та елегантний дизайн
Тонкий та елегантний корпус дозволяє телевізору гармонійно вписуватися в оточення. Ідеально підходить для будь-когоінтер'єру, незалежно від стилю.
 
Масштабування роздільної здатності 4K
Процесор Crystal 4K
Відкрийте для себе силу кольорів у приголомшливій роздільній здатності 4K. Процесор Crystal 4K забезпечує масштабування вихідного зображення до роздільної здатності, близької до 4K, а процес відображення кольорів відповідає за більш реалістичну передачу кольору.
 
Регулювання висоти телевізора
Регульована основа
Відрегулюйте висоту та простір між підставкою та рамою телевізора, щоб краще відповідати вашому простору. Регулювання висоти дозволяє ідеально інтегрувати звукову панель або інші пристрої безпосередньо під телевізор.
 
Інтуїтивно зрозумілий центруправління
Новий Smart Hub
Удосконалений макет Smart Hub став ще більш інтуїтивно зрозумілим у використанні – тепер ви витрачаєте менше часу на пошук і більше на перегляд. Відображається вміст розділений на кілька категорій, оптимізованих для попередніх інтересів, тому все, що ви шукаєте, буде у вас під рукою.
 
Динамічне посилення розмаїття
Підсилювач контрасту
Насолоджуйтесь зображенням, яке виглядає неймовірно природно і вражає безліччю чітких деталей. Функція Contrast Enhancer аналізує частини сцен, що відображаються, і динамічно посилює контраст, збільшуючи почуття глибини і повноти кольору.
 
Повний контраст у світлих ітемних сценах
HDR
Пориньте в глибину сцени, що спостерігається. Технологія HDR регулює рівень яскравості, виявляючи багатий спектр кольорів і деталей, які можна побачити навіть у темних та яскравих кадрах.
 
Велика динаміка руху
Насолоджуйтесь неймовірно плавним рухом у кожній грі. Завдяки винятковому покращенню руху, ви можете насолоджуватися покращеною динамікою без затримок та розмиття під час трансляції спортивних подій.
 
Миттєва реакція на кожен рух
Автоматичний ігровий режим
Почніть гру швидше і забудьте про затримки та розмиття. Завжди насолоджуйтесь плавною грою в кращому вигляді завдякиавтоматичний ігровий режим (ALLM), який оптимізує налаштування екрану, надаючи вам більше контролю без затримок.
 
Кінематографічна якість звуку
Звук після Object Lite
Насолоджуйтесь звуком кінематографічної якості за допомогою технології Object Follower Lite. Віртуальні верхні колонки забезпечать вам більший реалізм та унікальні враження.
 
Звук, адаптований до змісту
Звукова адаптація
Завдяки функції адаптації звуку, ви можете отримати ще більше задоволення від домашніх сеансів. Насолоджуйтесь звуком, який ідеально підходить до того, що ви зараз дивитеся, завдяки інтелектуальному аналізу звукової сцениоптимізує звук у реальному часі, забезпечуючи вам найкращі звукові ефекти.
 
Гармонічне звучання саундбару та телевізора
Q-симфонія
Оточіть себе гармонійним звуком двох пристроїв. Функція Q-Symphony синхронізує динаміки телевізора зі звуковою панеллю, забезпечуючи посилений та захоплюючий звук для більш інтенсивного звучання.
 
Працює енергією світла
SolarCell Pilot
Завдяки сонячним панелям, розташованим на корпусі пульта дистанційного керування, вам більше не потрібні одноразові батареї. Поліпшений SolarCell Pilot живиться не тільки світловою енергією: сонячним або штучним освітленням, але також може отримувати енергію від радіохвиль(збір RF).
 
Зручне керування пристроєм
SmartThings
Використовуйте переваги SmartThings та керуйте всіма пристроями за допомогою пульта під час перегляду телевізора. Завдяки цій функції телевізор автоматично виявляє та підключається до різних пристроїв поблизу - як розумних, мобільних та інтернет-пристроїв, так і пристроїв старшого покоління. Тепер завдяки вбудованому SmartThings Hub можна підключати сумісні продукти без додаткових пристроїв.

ТБ Samsung UE43BU8002 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити ТБ Samsung UE43BU8002 в Одесі

Повернутися до основного батьківського розділу каталогу можна за посиланням - led телевизоры в одессе

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу LED-телевізори и купити ТБ Samsung UE43BU8002 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару ТБ Samsung UE43BU8002

Тип телевізора LED
Діагональ екрану 43"
Роздільна здатність зображення 3840 x 2160
Частота оновлення, Гц 60 Гц
Кількість USB -портів 2
Wi-Fi Есть
Мультимедійні формати AirPlay 2
Wi-Fi 5 (802.11ac)
запись телепередач
Miracast
Bluetooth v 5.2
поддержка DLNA
управление голосом
Amazon Alexa
Google Assistant
Bixby
Телетекст
Телевізійний тюнер DVB-T2 (эфирное)
DVB-C (кабельное)
Контрастність Улучшение яркости/контрастности
Яскравість Улучшение цвета
Роз'єми Входы: USB, LAN, HDMI
Версия HDMI: v 2.0
Выходы: оптический
Аудіосистема Мощность звука: 20 Вт
Количество динамиков: 2
Аудиодекодеры: Dolby Digital Plus
Розміри Размеры (ШхВхГ): 966 x 599 x 206 мм
Размеры без подставки (ШхВхГ): 966 x 560 x 26 мм
Вага, кг 8.7 кг
Колір рамки Черный
додаткова інформація Настенное крепление: VESA 200 х 200 мм
Форма подставки отдельные: 2 ножки
Потребляемая мощность: 72 Вт
Класс энергопотребления (new): G
Smart TV Есть
Вигнутий екран Нет

* Технічні характеристики ТБ Samsung UE43BU8002 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - ТБ Samsung UE43BU8002

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Samsung UE43BU8002

Код товару: 349761
На замовлення, 1-3 дні
LG 43UQ81006LB 19393 грн
Код товару: 360208
На замовлення, 1-3 дні
LG 55UQ751C 19393 грн
Код товару: 260692
На замовлення, 1-3 дні
Ergo 43WUS9000 19522 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →