Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

ТБ Samsung UE43AU7100UXUA

Код товару: 246816
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Samsung
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

LED-телевізори ТБ Samsung UE43AU7100UXUA

Діагональ екрану 55" Роздільна здатність 3840x2160 Операційна система Tizen Діапазони цифрового тюнера DVB-C DVB-S DVB-S2 DVB-T DVB-T2

Ціна: 18232 грн
шт

Опис товару ТБ Samsung UE43AU7100UXUA

Роздільна здатність 4K UHD Насолоджуйтеся чітким зображенням на екрані 4K UHD телевізора, екран якого містить у 4 рази більше пікселів у порівнянні з FHD. Ще більше деталей у кожній сцені. HDR: бачити більше деталей Дивіться HDR контент з покращеною чіткістю та точнішою передачі кольорів. ТБ Samsung UHD забезпечує більш точну передачу деталей у найяскравіших і темних сценах. Технологія PurColour Дивіться ваш улюблений контент з природною передачею кольорів, завдяки чому зображення на екрані не відрізняється від реальності. Випробуйте нові відчуття від перегляду зображення з високою якістю кольору. Технологія UHD Dimming Насолоджуйтесь оптимізованими для перегляду кольором, чіткістю та рівнями контрастності.Інтелектуальна технологія підсвічування UHD Dimming ділить екран на невеликі блоки для точної передачі деталей. Тонкий дизайн Сучасний, тонкий і гладкий телевізор гармонійно впишеться в інтер'єр вашого будинку. Інтелектуальна система керування смарт-ТВ Швидкий, зручний та інтелектуальний спосіб керування смарт-ТВ. Універсальний пульт дистанційного керування, ваш персональний помічник виконує роль простого хаба, що дозволяє керувати всіма пристроями. Більше контенту, легший доступ. Ніколи ще керування телевізором не було настільки зручним! Універсальний гід Не витрачайте час на пошук того, що ви хочете подивитися ще. Універсальний Гід не тільки покаже вам популярний контент, але й порекомендує контент,спеціально підібраний для вас на підставі аналізу ваших уподобань, які він зробив за останні кілька місяців. SmartThings App — одна програма для всіх пристроїв SmartThings app оснащена функціями Універсального гіда, Пульта ДК і Панелі керування (Dashboard). Синхронізація та обмін контентом Скористайтеся перевагами хмарного сервісу Samsung Cloud. Щоб синхронізувати фотографії, потрібно підключити смарт-пристрій Samsung до хмарного сервісу. Тепер після синхронізації телефону із хмарним сервісом ви зможете переглядати фото зі смартфона на екрані телевізора. Підтримка TV Plus Отримайте доступ до широкого вибору контенту з підтримкою 4K UHD та HDR. Сервіс TV Plus пропонує найновіший контент іфільми в надзвичайно високому дозволі в комфортній атмосфері вашого будинку. Steam Link Оцініть високу швидкість ваших ПК ігор на екрані телевізора через Steam Link. Грайте у ваші улюблені комп'ютерні ігри на великому екрані, отримуйте задоволення та забудьте ваш ігровий досвід на невеликому моніторі.

ТБ Samsung UE43AU7100UXUA Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити ТБ Samsung UE43AU7100UXUA в Одесі

Повернутися до основного батьківського розділу каталогу можна за посиланням - led телевизоры в одессе

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу LED-телевізори и купити ТБ Samsung UE43AU7100UXUA в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару ТБ Samsung UE43AU7100UXUA

Тип телевізора LED
Діагональ екрану 55"
Роздільна здатність зображення 3840x2160
Кількість USB -портів 2
Wi-Fi Є
Мультимедійні формати AVI, MKV, ASF, MP4, 3GP, MOV, FLV, VRO, VOB, PS, TS, SVAF
Телевізійний тюнер Є
Контрастність Mega Contrast
Роз'єми 2 x HDMI
1 x USB
1 x Оптичний цифровий аудіовихід
1 x CI слот
1 x Антенний вхід
1 x Антенний вхід (супутниковий)
Аудіосистема Тип динаміків: 2 канали
Вихідна потужність звуку: 20 Вт
Dolby Digital Plus
Розміри Габарити із підставкою
1238.6 x 757.0 x 242.1 мм
Габарити без підставки
1238.6 x 714.2 x 59.2 мм
Вага, кг Вага з підставкою
17.5 кг
Вага без підставки
17.3 кг
Колір рамки Чорний
додаткова інформація Технологія Digital Clean View
Технологія Contrast Enhancer
Технологія Auto Motion Plus
Підтримка режиму Natural Mode
Регулювання HLG (Hybrid Log Gamma)
Підтримка Connect Share (HDD), (USB 2.0)
Smart TV зі Smart TV
Вигнутий екран Ні

* Технічні характеристики ТБ Samsung UE43AU7100UXUA можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - ТБ Samsung UE43AU7100UXUA

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Samsung UE43AU7100UXUA

Код товару: 34986
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 307580
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 209536
На замовлення, 1-3 дні
Philips 43PUS7505 18361 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →