Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

ТБ Samsung The Frame QE55LS03A

Код товару: 265597
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Samsung
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

QLED-телевізори ТБ Samsung The Frame QE55LS03A

The Frame з мінімальним дизайном гармонійно вписується у ваш інтер'єр. Завдяки тонкому корпусу та кріпленню впритул до стіни, телевізор чудово виглядає під будь-яким ракурсом. Підключіть практично невидимий кабель One Invisible Connection і зрозумієте, чому The Frame - це сучасний шедевр незалежно від того, включений він чи вимкнений.

Ціна: 49794 грн
шт

Опис товару ТБ Samsung The Frame QE55LS03A

Більше кольору, більше стилю, більше за вас На ваш вибір два варіанти стилю рамки. Рамка у стилі "Модерн" пропонується в білому, деревному та коричневому кольорах, а рамка в новому стилі "Об'ємна" пропонується в білому та цегляно-червоному. Прості у використанні магнітні фіксатори дозволяють легко змінювати колір та стиль рамки. Вибирайте ту, яка найкраще відповідає вашому настрою. Режим "Картина" Вимкніть телевізор The Frame і одним натисканням кнопки перетворите його на власну картинну галерею. Режим "Картина" надає можливість демонстрації вашої персональної картинної галереї. Шедеври ви можете міняти на свій розсуд. Галерея мистецтв у вас вдома Створітьсвою власну картинну галерею, скориставшись бібліотекою, що включає понад 1400 шедеврів світового мистецтва з різних світових онлайн-музеїв. Від улюблених класиків до сучасних графіків та дивовижних фотографій, магазин мистецтв надає вам найрізноманітніший контент на вибір. Більше мільярда відтінків кольорів з технологією QLED Технологія квантових точок забезпечує найкращу якість зображення, недосяжну раніше. Завдяки 100% об'єму кольору, технологія квантових точок перетворює світло на приголомшливу палітру кольору, причому якість кольору при цьому залишається стабільною при будь-якому рівні яскравості. Природні та яскраві кольори Технологія 16-бітного відображення кольору за допомогоюквантового процесора телевізора The Frame забезпечує тривимірне керування кольором у поєднанні з технологією машинного навчання, завдяки чому суттєво покращується деталізація кольору та контрастність. Внаслідок цього колір передається точно навіть

ТБ Samsung The Frame QE55LS03A Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити ТБ Samsung The Frame QE55LS03A в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції QLED-телевізори купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу QLED-телевізори и купити ТБ Samsung The Frame QE55LS03A в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару ТБ Samsung The Frame QE55LS03A

Тип телевізора LED
Діагональ екрану 55"
Роздільна здатність зображення 3840 x 2160
Частота оновлення, Гц 60
Кількість USB -портів 2
Wi-Fi Є
Телевізійний тюнер DVB-C, DVB-S2, DVB-T2 + аналоговий
Роз'єми Входи
4 порти HDMI / 2 порти USB / Ethernet (LAN)
Виходи
Оптичний
Слот для CI/PCMCIA
CI+(1.4)
Аудіосистема 40 Вт
Розміри Розміри з підставкою
1237.9х743.4х227.8 мм
Розміри без підставки
1237.9х708.8х24.9 мм
Вага, кг 17 кг
Колір рамки Чорний
Додаткова інформація Dolby Digital Plus
Smart TV Є
Вигнутий екран Ні

* Технічні характеристики ТБ Samsung The Frame QE55LS03A можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - ТБ Samsung The Frame QE55LS03A

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Samsung The Frame QE55LS03A

Код товару: 345450
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 345455
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 235884
На замовлення, 1-3 дні
SAMSUNG QE75Q67A 52503 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →