Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Планшет Samsung T875 Galaxy Tab S7 6/128GB LTE Mystic Silver

Код товару: 212992
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Samsung
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Таблетки Планшет Samsung T875 Galaxy Tab S7 6/128GB LTE Mystic Silver

Оновлений планшет серії Galaxy Tab отримав великий, яскравий та чіткий екран, обмежений мінімальними рамками. Точна передача кольору, висока деталізація зображення і потужне об'ємне звучання Dolby Atmos забезпечують ефект повного занурення в контент. Використання чохла-клавіатури або оновленого електронного пера S Pen перетворюють витончений планшет на багатофункціональний пристрій, що продуктивністю та швидкодією не поступається ПК.

Ціна: 35002 грн
шт

Опис товару Планшет Samsung T875 Galaxy Tab S7 6/128GB LTE Mystic Silver

Преміальний дизайн Galaxy Tab S7 укладено в моноблоковий корпус із металу з оригінальним шліфуванням та представлений у трьох преміальних кольорах: Чорний, Бронза, Срібло. Дизайн планшета чудово поєднує надійність та довговічність з витонченою фірмовою елегантністю, властивою всім пристроям лінійки Samsung Galaxy. Вражаючий екран Насолоджуйтесь живим та реалістичним зображенням на яскравому та контрастному дисплеї Galaxy Tab S7. Оцініть багатство кольорів та відтінків, точність кольору, високу деталізацію та збалансовану контрастність. Частота оновлення 120 Гц забезпечує неймовірно плавне та чітке відтворення будь-яких динамічних сцен. Автоматичне регулювання частоти в залежності відконтенту дозволяє заощаджувати заряд батареї. Низький рівень випромінювання синього кольору захищає очі від перевтоми. Фото 3 Samsung Galaxy Tab S7 Живий звук Для повного занурення у мультимедійні події Galaxy Tab S7 отримав систему Quad Speaker від AKG із тривимірним звучанням Dolby Atmos. Слухайте музику, насолоджуючись чистотою та силою кожного звуку. Фото 4 Samsung Galaxy Tab S7 Безкомпромісна продуктивність Неймовірно потужний та продуктивний процесор Qualcomm Snapdragon 865+ створений для високих навантажень та складних завдань. Він легко справляється з будь-якими ресурсомісткими іграми та додатками, мультизадачним режимом, живим спілкуванням. 6 Гб оперативної пам'яті та 128 Гб внутрішньої пам'яті (базова версія) забезпечують плавну та швидку роботу всіхдодатків та сервісів, а також багато місця для зберігання інформації.

Планшет Samsung T875 Galaxy Tab S7 6/128GB LTE Mystic Silver Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Планшет Samsung T875 Galaxy Tab S7 6/128GB LTE Mystic Silver в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Таблетки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Таблетки и купити Планшет Samsung T875 Galaxy Tab S7 6/128GB LTE Mystic Silver в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Планшет Samsung T875 Galaxy Tab S7 6/128GB LTE Mystic Silver

Операційна система Android 10.0
Діагональ екрану 11"
Роздільна здатність екрану 2560x1600
Тип екрана LCD
Вид екрана Ємнісний
кількість ядер Восьмиядерний
Оперативна пам'ять 6
Ємність приводу 128
Підтримка карт пам'яті microSD до 1 Тб
Бездротові можливості Bluetooth: Є
GPS: GPS
Wi-Fi: Є
GPS -модуль Є
З'єднувачі USB Type-С
Камери Основна камера: 13.0 Mп + 5.0 Mп
Спалах: Є
Фокусування: Автоматичне
Фронтальна камера: 8 Мп
додаткові характеристики Сканер відбитка пальців під екраном, Акселерометр
Акумулятор 8000 mAh
Розміри (w x g x v) 165.3 x 253.8 x 6.3 мм
Вага 500 г
Забарвлення Сріблястий

* Технічні характеристики Планшет Samsung T875 Galaxy Tab S7 6/128GB LTE Mystic Silver можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Планшет Samsung T875 Galaxy Tab S7 6/128GB LTE Mystic Silver

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Samsung T875 Galaxy Tab S7 6/128GB LTE Mystic Silver

Код товару: 184519
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 205743
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 301843
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →