Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Порохотяг SAMSUNG SC07M25E0WR

Код товару: 119795
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Samsung
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Пилососи Порохотяг SAMSUNG SC07M25E0WR

Тип: звичайний; Прибирання: сухе; Пилозбірник: мішок; Потужність (Вт): 750; Потужність всмоктування (Вт): 200; Об'єм пилозбірника (л): 2.5; Регулювання потужності: на корпусі; Індикатор заповнення пилозбірника; Рівень шуму (дБ): 79; Живлення: мережа; Змотування мережевого шнура; Довжина мережевого шнура (м): 6

Ціна: 4128 грн
шт

Опис товару Порохотяг SAMSUNG SC07M25E0WR

Пилосос із мішком
Пилозбірник пилососу SAMSUNG VC07M25E0WR – це мішок, який знаходиться в корпусі пилососу. Поки Ви збираєтеся, пил і сміття збираються в цьому мішку, а після збирання мішок, повний сміття і пилу, Вам потрібно просто дістати з пилососа і викинути або витрусити.
 
Сухе прибирання
З сухим прибиранням пилососу SAMSUNG VC07M25E0WR Ви позбавитеся від домашнього пилу та нечистого повітря в приміщенні. У Вашому будинку завжди буде порядок, а також Ви захистите себе від головного болю, втоми, зниження працездатності та інших проблем зі здоров'ям, спричинених перебуванням у запиленому чи погано прибраному приміщенні.
 
Пилозбірник великого обсягу
Мішок для пилу пилососу SAMSUNGVC07M25E0WR має великий об'єм 2,5 л, завдяки чому Вам не доведеться занадто часто його змінювати, і Ви без проблем за раз зможете провести прибирання в усьому будинку.
 
Регулювання потужності
Завдяки перемикачу потужності на корпусі пилососу SAMSUNG VC07M25E0WR Ви самі можете вибрати потужність всмоктування пилу в залежності від того, наскільки сильно забруднене приміщення. Завдяки цій функції Вам не доведеться використовувати повну потужність пилососа у випадку, якщо потрібно пропилососити не сильно забруднену поверхню, а також Ви легко зможете посилити потужність, коли необхідне ретельніше прибирання.
 
Індикатор заповнення пилозбірника
Індикатор, що стежить за заповненнямпилозбірника пилососа SAMSUNG VC07M25E0WR підкаже Вам, коли час міняти мішок, повний пилу та сміття. Завдяки цій функції Вам не доведеться зупиняти прибирання для того, щоб перевірити, чи не потрібно міняти мішок.

Порохотяг SAMSUNG SC07M25E0WR Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Порохотяг SAMSUNG SC07M25E0WR в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Пилососи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Пилососи и купити Порохотяг SAMSUNG SC07M25E0WR в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Порохотяг SAMSUNG SC07M25E0WR

Тип прибирання Суха
Система фільтрації НЕРА
Тип вакуумного очищувача Мішок
Об'єм пилососного очищувача 2.5 л
споживана потужність 750 Вт
Регулятор потужності На корпусі
Довжина мережевого шнура 6 м
Всмоктувальна труба Телескопічна
Турбо Ні
Рівень шуму 79 дБ
Додаткові форсунки включені комбінована (підлога/килим)
щілинна
пилова
додаткова інформація Індикатор заповнення пилозбірника
Змотування мережного шнура
Вага 4.1 кг
Забарвлення червоний
Розміри 39x28x25 см

* Технічні характеристики Порохотяг SAMSUNG SC07M25E0WR можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Порохотяг SAMSUNG SC07M25E0WR

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на SAMSUNG SC07M25E0WR

Код товару: 99395
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 118423
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 273133
На замовлення, 1-3 дні
MIDEA MUA18C-R 4171 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →