Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Холодильник Samsung RS68A8840S9

Код товару: 348651
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Samsung
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Холодильники Холодильник Samsung RS68A8840S9

Дизайн за технологією SpaceMax
Тепер у вашому розпорядженні ще більше місця усередині холодильника, адже корисний об'єм моделі становить 641 літр*. Холодильник спроектований за технологією SpaceMax, в якій унікальне рішення для теплоізоляції дозволяє зменшити товщину корпусу.

Ціна: 57878 грн
шт

Опис товару Холодильник Samsung RS68A8840S9

 5 режимів роботи для вашої зручності

Система Smart Conversion
Адаптуйте холодильник до ваших потреб, використовуючи один із п'яти режимів роботи. Наявність технології Smart Conversion дозволяє перетворювати морозильну камеру на холодильник і отримувати більше місця для зберігання продуктів. Вимкніть одне із відділень*, щоб використовувати менше електроенергії. Або налаштуйте холодильник так, щоб для охолодження продуктів працювала тільки морозильна камера.
*При відключенні холодильної або морозильної камери в приладі зберігається температура нижче 15 градусів з метою запобігання розмноженню мікробів та появі запахів, але при цьому холодильник споживає мінімальну кількість енергії.Повністю відключити одне із відділень не можна. Не рекомендується зберігати продукти харчування та напої, якщо функції заморожування та охолодження вимкнені, адже температура в 15 градусів не є сприятливим середовищем для зберігання продуктів.
 
Збереження вологості продуктів
Технологія Twin Cooling Plus
Продукти в холодильнику довше зберігають свою вологість та свіжість*, адже модель підтримує технологію Twin Cooling Plus. Незалежні випарники та терморегулятори оптимізують вологість та температуру, тому їжа практично не втрачає соковитість та смак. Таким чином, овочі, фрукти, зелень та інші інгредієнти довше залишаються свіжими, а запахи їх не змішуються.
*Дані отримані врезультатом внутрішніх досліджень. Результати наведені в порівнянні з холодильниками без Twin Cooling Plus.
 
Ідеальна гармонія на кухні
Інтеграція стилю в інтер'єр
Створіть на кухні стильний інтер'єр, гармонійно поєднуючи холодильник з меблями. Дизайн моделі ідеально підходить для сучасної побутової техніки та гарнітурів, тому холодильник однаково добре виглядає і коли вбудований у меблі, і коли розташований окремо. Плоскі дверцята, приховані ручки та дисплей формують лаконічний дизайн моделі, а плоска винна полиця та контейнери сірого відтінку дозволяють ідеально завершити стиль кухні*.
*Ящики та контейнери сірого кольору, а також плоска полиця для пляшок доступні не навсіх моделях.
 
Більше корисного простору робочої камери
Плоска форма трубопроводу
У холодильнику встановлений плоский повітропровід, який забезпечує більше місця для зберігання продуктів. Тонкий отвір для вентиляції скорочує мертве місце, при цьому провітрює і охолоджує робочу камеру так само ефективно, як і звичайний трубопровід. Таким чином, у холодильнику є більше місця для їжі, а продукти зберігаються в найкращих умовах.
 
Просте та доступне управління
Стильний та простий блок керування розташований усередині холодильника на невеликій висоті, щоб до нього можна було легко дістати. Інтуїтивно зрозумілий дисплей з великимисимволи добре видно, а для зміни налаштувань досить легких дотиків.
 
Тиха та економічна робота
Компресор із цифровим інвертором
Ваш новий холодильник працює тихо і споживає мало енергії, адже в ньому встановлений цифровий інвертор. У порівнянні із звичайними компресорами компресор із цифровим інвертором налаштовує швидкість роботи автоматично, залежно від необхідності охолодження. Таким чином, холодильник генерує менше шуму (всього 38 дБ), а також відповідає новим стандартам енергоефективності та споживає менше електрики.
 
Стабільний рівень свіжості
Продукти в холодильнику довше зберігають смак, соковитість ісвіжість, адже для рівномірного охолодження всіх куточків встановлені окремі кулери. Незалежно від температури зовні, покращена термоізоляція знижує перепади клімату всередині камери, а система цифрового інвертора підтримує стабільний рівень холоду.
 
Технології швидкого заморожування та охолодження
Системи Power Cool та Power Freeze
Охолоджуйте продукти та напої швидше, ніж в інших холодильниках, адже модель створена для вашого комфорту. Після активації функції Power Cool прилад запускає процес подачі холодного повітря до робочої камери, щоб максимально швидко знизити температуру всередині. Для швидкого заморожування встановлена ​​система Power Freeze, яка забезпечує приплив холоду вморозильне відділення. Функція Power Freeze ідеально підходить для виготовлення льоду та створення додаткового ущільнення на заморожених продуктах.

Холодильник Samsung RS68A8840S9 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Холодильник Samsung RS68A8840S9 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Холодильники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Холодильники и купити Холодильник Samsung RS68A8840S9 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Холодильник Samsung RS68A8840S9

Встановлення
Отдельностоящий (соло)
Тип холодильника Side-by-side
Система охолодження No Frost (сухая)
Розташування морозильної камери
Холодильное+морозильное отделения
Загальний об'єм, л 641 л
Об'єм холодильника, л 403 л
Обсяг морозильної камери, л 238 л
Керування Электронное
Кількість компресорів Инверторный
1
Рівень шуму 38 дБ
Додаткові можливості Система двойного охлаждения Twin Cooling Plus
Многопоточная система охлаждения Multi Flow
Внутренняя подстветка
Регулировка температуры
Габарити (ШxГxВ) 174.6 x 91.2 x 71.6 см
Вага 112 кг

* Технічні характеристики Холодильник Samsung RS68A8840S9 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Холодильник Samsung RS68A8840S9

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Холодильник Samsung RS68A8840S9

Код товару: 309004
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 54834
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 209114
На замовлення, 1-3 дні
Liebherr CN 5735 59340 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →