Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Холодильник Samsung RS65R5411M9

Код товару: 265587
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Samsung
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Холодильники Холодильник Samsung RS65R5411M9

Холодильник Samsung RS65R5411M9 - окремий холодильник No Frost з морозильною камерою. Просторий всередині та зовні.

Ціна: 52417 грн
шт

Опис товару Холодильник Samsung RS65R5411M9

Холодильник Samsung RS65R5411M9 - окремий холодильник з морозильною камерою.
 
Він просторий усередині і такий самий зовні. Технологія SpaceMax Зберігайте більше продуктів у надзвичайно просторому салоні об'ємом 617 літрів. В унікальній технології SpaceMax використовується особлива, багата на уретаном ізоляція, яка дозволяє зробити стінки пристрою набагато тоншим без шкоди для його енергоефективності. В результаті ви отримуєте багато місця для зберігання речей, хоча зовнішні розміри холодильника залишаються незмінними.
 
Прохолодне повітря у всіх куточках холодильника. Універсальна система охолодження Універсальна система охолодження забезпечує попадання холодного повітря в коженкуточок холодильника. Його продувають через численні отвори на рівні кожної полиці, щоб підтримувати постійну температуру в холодильнику та зберігати продукти свіжими.
 
Нижчий рівень шуму і більш низьке споживання енергії. Технологія цифрового інвертора Більш тиха робота та більша економія енергії. На відміну від традиційних рішень, компресор із цифровим інвертором автоматично регулює робочу швидкість відповідно до реальної потреби в охолодженні. В результаті пристрій генерує рівень звуку всього 41 дБ (А), тому він тихіший, ніж шепіт у бібліотеці.
 
Елегантний зовнішній вигляд. Плоскі двері та приховані ручки Надайте вашій кухні елегантнийвид, що відбиває сучасні тенденції простих і чистих форм. Холодильник Samsung Side by Side оснащений виключно красивими плоскими дверцятами із прихованими ручками. Це означає, що дверцята не виступатимуть і ідеально впишеться у фасади кухонних меблів.
 
Швидке охолодження та інтенсивне заморожування. Power Cool / Power Freeze Насолоджуйтесь швидким охолодженням - кнопка Power Cool запускає інтенсивну подачу холодного повітря в холодильник і дозволяє швидко охолоджувати продукти та улюблені напої. З іншого боку, Power Freeze забезпечує швидке заморожування великої кількості продуктів.
 
Зручна організація. Винна полиця Пляшкові напої знайдуть своє місце у холодильнику. Вони не займаютьцінного місця на полицях чи дверцятах. Вони завжди добре охолоджені. Полиця містить до 5 пляшок з напоями.
 
Більше льоду та місця для зберігання. Автоматичний льодогенератор Автоматичний льодогенератор сам виробляє та зберігає кубики льоду. Він вдвічі менший за стандартні кубики льоду, але виробляє майже стільки ж льоду.
 
Зберігає початковий смак та аромат. Дезодоруючий фільтр довше зберігає первісний смак та аромат харчових продуктів. Вбудований фільтр, що дезодорує, з натурального волокна усуває сильні запахи, так як повітря постійно проходить через фільтри з активованим вугіллям. Таким чином, немає необхідності використовувати інші рішення для боротьби знебажаними запахами.
 
Зберігайте більше з легкістю. Ящик для овочів та фруктів У цій місткій ящику зручно зберігати велику кількість свіжих овочів та фруктів. Його розмір дозволяє легко знайти бажаний товар, тому що все розміщено в одному доступному просторі.

Холодильник Samsung RS65R5411M9 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Холодильник Samsung RS65R5411M9 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Холодильники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Холодильники и купити Холодильник Samsung RS65R5411M9 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Холодильник Samsung RS65R5411M9

Встановлення Окремо стоїть
Тип холодильника Двокамерний
Side-by-side
Система охолодження No Frost
Розташування морозильної камери Збоку
Загальний об'єм, л 617 л
Об'єм холодильника, л 415 л
Обсяг морозильної камери, л 202 л
Колір Сріблястий
Керування Сенсорне внутрішнє
Єнергоспоживання Клас енергоспоживання: A
Кількість компресорів 1
Кількість камер 2
Кількість дверей 2
Матеріал полиць Скло
Зона свіжості Є
Рівень шуму 40 дБ
Потужність заморожування 14 кг/добу
Додаткові можливості Функції та можливості:
автоматичне розморожування
швидка заморозка
швидке охолодження
динамічне охолодження
режим відпустки
зона свіжості
полиця для пляшок
диспенсер
генератор льоду
дезодоратор

Додатково:
індикатор закриття дверцят
захист від дітей
LED освітлення
приховані дверні ручки
Габарити (ШxГxВ) Розміри (ШxГxВ), см: 91.2 x 71.6 х 178
Вага 121 кг

* Технічні характеристики Холодильник Samsung RS65R5411M9 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Холодильник Samsung RS65R5411M9

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Samsung RS65R5411M9

Код товару: 217737
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 292598
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 91702
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →