Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Холодильник Samsung RB38T776CB1

Код товару: 258189
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Samsung
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Холодильники Холодильник Samsung RB38T776CB1

Холодильник з морозильною камерою окремий A+++ холодильна камера: 273 л морозильна камера: 112 л розморожування морозильної камери: No Frost розміри (ШхВхГ): 59,5x203x65,8 см чорний .

Ціна: 37754 грн
шт

Опис товару Холодильник Samsung RB38T776CB1

 SpaceMax™ Технологія SpaceMax™ дозволила збільшити корисний простір усередині холодильника Samsung. Унікальна та високоефективна система ізоляції зробила стінки пристрою тоншими. Інтер'єр холодильника тепер дає вам на 18 л більше ємності у вашому розпорядженні. І всі зовнішні параметри залишаються незмінними. Система Охолодження Система All-Around Cooling м'яко та рівномірно розподіляє холодне повітря по всьому пристрою. Нова лінійка холодильників Samsung забезпечує більш ефективне та просте охолодження скрізь, де потрібна їжа. Точно, швидко та в кожному кутку вашого холодильника. Металеве Охолодження Технологія Metal Cooling - відмінна ізоляція та унікальна функціональність охолодження. Спеціальнапанель задньої стінки приладу накопичує низьку температуру, завдяки чому чудово зберігає холод усередині, навіть при частому відкритті холодильника. Це заощаджує час охолодження та енергію. Повний No Frost Технологія повного No Frost Samsung забезпечує постійну циркуляцію холодного повітря, систематично видаляючи зайву вологу зсередини холодильника. Це гарантує, що лід та іній не осідають на стінах чи продуктах. Їжа зберігає свіжість і поживну цінність довше, а підтримувати чистоту легше без відтавання. Humidity Fresh+ Скринька Humidity Fresh+ забезпечує виняткові умови з високим рівнем вологості. Все для того, щоб ваші овочі та фрукти залишалися свіжими довше, не втрачаючи поживної цінності,хрускоту, запаху чи смаку. Просте регулювання вологості відрегулює оптимальний рівень зберігання фруктів (70%) чи овочів (80%). Унікальна конструкція ущільнювальної кришки дозволить вам насолоджуватися їхньою свіжістю вдвічі довше. Power Cool / Power Freeze Функція Power Cool – це інтенсивне продування холодного повітря в холодильник. Швидко охолоджені продукти та улюблені напої менш ніж на 32%. Функція Power Freeze встановлює температуру в морозильній камері на найнижчий рівень і запускає інтенсивний удар холодного повітря. Таким чином, ви робитимете кубики льоду або глибоко заморожувати їжу в більш швидкий час до 35%. Дизайн Стильний дизайн проявляється в найдрібніших деталях-плоскідвері, приховані ручки, декоративна ручка або тонка обробка деталей - це типова мінімалістська елегантність. Вони ідеально впишуться в інтер'єр будь-якої кухні.

Холодильник Samsung RB38T776CB1 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Холодильник Samsung RB38T776CB1 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Холодильники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Холодильники и купити Холодильник Samsung RB38T776CB1 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Холодильник Samsung RB38T776CB1

Встановлення окремо стоїть
Тип холодильника Двокамерний
Система охолодження No Frost
Розташування морозильної камери Знизу
Загальний об'єм, л 385 (корисний)
Об'єм холодильника, л 273
Обсяг морозильної камери, л 112
Колір Чорний
Керування електронне
Єнергоспоживання A+++
Кількість компресорів 1
Кількість камер 2
Кількість дверей 2
Матеріал полиць Скло
Можливість перевішування двері Є
Рівень шуму 35
Потужність заморожування 13 кг/добу
Додаткові можливості Матеріал полиць: загартоване скло
Дисплей: зовнішній LED
Тип ручки: інтегрована горизонтальна
Багатопотокова система охолодження:
?
All-Around Cooling
Регулювання вологості: Висувна скринька з контролем вологості Humidity Fresh +
Габарити (ШxГxВ) Ширина, см: 59,5
Висота, см: 203
Глибина, див: 65,8
Вага 76

* Технічні характеристики Холодильник Samsung RB38T776CB1 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Холодильник Samsung RB38T776CB1

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Samsung RB38T776CB1

Код товару: 247295
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 309515
На замовлення, 1-3 дні
AEG AWUS 020B5B 38098 грн
Код товару: 325794
На замовлення, 1-3 дні
Liebherr FNF 5207 38098 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →