Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Холодильник Samsung RB38T603FWW

Код товару: 322660
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Samsung
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Холодильники Холодильник Samsung RB38T603FWW

Холодильник Samsung RB38T603FWW - окремостоящий двокамерний холодильник з нижнім розташуванням морозильної камери. Тиха, продуктивна та функціональна модель, яка здатна зберігати продукти свіжими набагато довше, ніж звичайно.

Ціна: 25198 грн
шт

Опис товару Холодильник Samsung RB38T603FWW

Холодильник Samsung RB38T603FWW - окремостоящий двокамерний холодильник з нижнім розташуванням морозильної камери. Тиха, продуктивна та функціональна модель, яка здатна зберігати продукти свіжими набагато довше, ніж звичайно.
 
Дизайн з технології SpaceMax Technology
Холодильник Samsung з нижньою морозильною камерою виготовлений за технологією Space Max Technology, тому має ефективну теплоізоляцію стінок зменшеної товщини. Це дозволяє зберегти зовнішні розміри приладу, розширюючи його внутрішній об'єм. Таким чином, ця модель відрізняється від інших холодильників такого ж розміру збільшеним корисним об'ємом та високим рівнем енергоефективності.
 
СистемаAll-Around cooling
Усі куточки робочої камери холодильника ретельно і рівномірно охолоджуються, адже модель підтримує технологію All-Around cooling. Система забезпечує подачу охолоджених потоків повітря через отвори над кожною полицею, тому всередині приладу підтримується стабільний клімат, а продукти залишаються свіжими довше.
 
Технологія No Frost
Холодильник із нижньою морозильною камерою Samsung знижує температуру за технологією No Frost, тому вигідно відрізняється від моделей без такої системи. No Frost забезпечує вентильоване охолодження, завдяки якому регулюється рівень вологості, відсутня конденсат, іній, льоду, сторонні запахи та суттєво продовжується термін службихолодильника.
 
Зона свіжості Fresh Zone
Для зберігання овочів, фруктів, риби та м'яса в холодильнику передбачено окрему зону з оптимальним кліматом для таких продуктів. У лівій частині Зони Свіжості нижчий рівень температури, що відмінно підходить для продовження свіжості м'яса та риби. У правій частині Fresh Zone температурний режим найкраще підходить для збереження овочів та фруктів.
 
Ящик з контролем вологості Humidity Fresh+
Продовжуйте свіжий смак, запах і текстуру продуктів, зберігаючи їх у спеціальному ящику Humidity Fresh+. Повернувши ручку, ви запустите процес контролю вологості, що забезпечить ідеальні умови зберігання різних елементів живлення.
 
Функції Power Cool та PowerFreeze
Щоб швидко охолодити продукти в холодильній камері, скористайтеся функцією Power Cool, а щоб заморозити інгредієнти в короткий проміжок часу - активуйте опцію Power Freeze. При виборі даних функцій ви запустите інтенсивну подачу холодного повітря та зниження температури, забезпечуючи прискорене охолодження або заморожування.
 
Особлива полиця для пляшок
Використовуйте простір холодильника максимально ефективно. Широкий відсік дверей дозволяє зберігати високі і широкі пляшки або упаковки напоїв, розміщуючи кілька ємностей поруч. Або розміщуйте у цих ящиках продукти в плоских упаковках, щоб звільнити місце на основних полицях робочоїкамери.
 
Цифровий інверторний компресор
Холодильник Samsung з нижньою морозильною камерою регулює потужність електродвигуна в залежності від вибраного режиму охолодження. Завдяки цьому прилад споживає менше енергії, працює тихіше і тривалий період часу. До того ж на інверторні компресори холодильників Samsung поширюється тривала гарантія від виробника.
 
Захисна панель на задній стінці
Приховує комплектуючі приладу, дозволяючи безпечно очищати його. До того ж, таке рішення виключає низку неприємностей, таких як потрапляння сторонніх предметів та пошкодження деталей холодильника. Тепер все для вашої зручності.

Холодильник Samsung RB38T603FWW Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Холодильник Samsung RB38T603FWW в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Холодильники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Холодильники и купити Холодильник Samsung RB38T603FWW в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Холодильник Samsung RB38T603FWW

Встановлення Отдельностоящий
Тип холодильника Двухкамерный
Система охолодження No Frost
Розташування морозильної камери Снизу
Загальний об'єм, л 385 л
Об'єм холодильника, л 273 л
Обсяг морозильної камери, л 112 л
Колір Белый
Керування Электронное
Єнергоспоживання Класс энергопотребления: A+
Потребление энергии в год: 320 кВт*ч
Кількість компресорів 1
Кількість камер 2
Кількість дверей 2
Матеріал полиць Стекло
Зона свіжості Есть
Можливість перевішування двері Есть
Рівень шуму 37 дБ
Потужність заморожування 12 кг/сутки
Додаткові можливості Инверторный компрессор
LED дисплей
LED освещение
Индикатор закрытия дверцы
Скрытые дверные ручки
Зона влажности
Быстрое охлаждение
Быстрая заморозка
Динамическое охлаждение
Автоматическая разморозка
Время сохранения холода: 18 ч
Габарити (ШxГxВ) 59.5 x 65.8 х 203 см
Вага 70 кг

* Технічні характеристики Холодильник Samsung RB38T603FWW можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Холодильник Samsung RB38T603FWW

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Samsung RB38T603FWW

Код товару: 221139
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 307890
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 157165
На замовлення, 1-3 дні
Bosch KGN 39VW316 25370 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →