Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Холодильник Samsung RB37J5000WW

Код товару: 74360
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Samsung
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Холодильники Холодильник Samsung RB37J5000WW

Тип холодильника двокамерний
Морозильна камера нижнє розташування
Загальний об'єм 367 л

Ціна: 26574 грн
шт

Опис товару Холодильник Samsung RB37J5000WW

Загальні характеристики

Двокамерний холодильник SAMSUNG RB37J5000WW поєднує у своєму корпусі елегантний дизайн та сучасні технології. З розмірами 201х60х68 см він має загальний корисний об'єм 367 л. Виконаний у класичному білому кольорі, холодильник ідеально доповнить будь-який сучасний інтер'єр. При необхідності дверцята пристрою перенавішуються на ліву сторону. При постійному використанні витрата електроенергії на рік становить близько 314 кВт.год., за що ця модель отримала клас енергоспоживання A+. Система освітлення SAMSUNG реалізована як LED-підсвічування. Вона яскраво висвітлює внутрішній простір холодильника без зниження потужності охолодження.
 
Холодильнийвідсік
 
Корисний об'єм холодильної камери становить 269 л. Для зручного розміщення посуду з продуктами відділення має 3 скляні полиці та 6 дверних кишень. 4 з них регулюються за висотою, що допоможе легко організувати та зберігати упаковки та пляшки різного розміру. Також це відділення оснащене спеціальним ящиком Fresh Zone для зберігання зелені, м'яса та риби. У ньому підтримується оптимальна температура на рівні 0 °С, щоб продукти залишалися свіжими та мали відмінний смак якомога довше.
 
Морозильна камера
 
Морозильне відділення SAMSUNG RB37J5000WW оснащене 3 прозорими контейнерами, в яких можна зручно зберігати фруктові та овочеві заготовки в лотках,великі шматки м'яса, рибу, напівфабрикати та ін. Режим швидкого заморожування дозволить зберегти текстуру та смакові якості продуктів. Продуктивність заморожування за добу становить 12 кг.
 
Система No Frost
 
Холодильник SAMSUNG має технологію No Frost, яка позбавляє вас необхідності розморожування і запобігає утворенню конденсату на внутрішніх стінках пристрою. Рівномірний розподіл холодного повітря та підтримання необхідного рівня вологості забезпечить багатопотокова система охолодження Multi Flow. Це дозволить створити оптимальний мікроклімат для збереження свіжості продуктів протягом тривалого часу.

Холодильник Samsung RB37J5000WW Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Холодильник Samsung RB37J5000WW в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Холодильники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Холодильники и купити Холодильник Samsung RB37J5000WW в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Холодильник Samsung RB37J5000WW

Встановлення окремо стоїть
Тип холодильника двокамерний
Система охолодження No Frost
Розташування морозильної камери знизу
Загальний об'єм, л 367 л
Об'єм холодильника, л 269 ​​л
Обсяг морозильної камери, л 98 л
Колір білий
Керування кнопки/повзунок
Єнергоспоживання 314 кВт.год/Рік
Кількість компресорів 1
Кількість камер 2
Кількість дверей 2
Матеріал полиць скляні
Зона свіжості так
Можливість перевішування двері так
Рівень шуму 39 дБ
Потужність заморожування 12 кг/добу
Додаткові можливості інверторний двигун; зона свіжості; багатопотокова система охолодження; швидке заморожування; дверцята, що перенавішуються; дисплей
Габарити (ШxГxВ) Висота 201 см
Ширина 60 см
Глибина 68 см

* Технічні характеристики Холодильник Samsung RB37J5000WW можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Холодильник Samsung RB37J5000WW

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Samsung RB37J5000WW

Код товару: 325904
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 157897
На замовлення, 1-3 дні
Bosch KGN 39XL316 26875 грн
Код товару: 62888
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →