Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Холодильник Samsung RB30N4020B1

Код товару: 212864
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Samsung
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Холодильники Холодильник Samsung RB30N4020B1

Холодильник з морозильною камерою • окремий • холодильна камера: 216 л • морозильна камера: 74 л • розморожування морозильної камери: No Frost • розміри (ШхВхГ): 59,5x170x59 см • чорний

Ціна: 21328 грн
шт

Опис товару Холодильник Samsung RB30N4020B1

Підтримуйте свіжість продуктів, не заморожуючи їх
Оптимальні умови для підтримки свіжості
Холодильники модельного ряду RB4000 здатні зберігати свіжість продуктів вдвічі довше, ніж інші холодильники*. Крім збалансованих технічних параметрів та високої технологічності в них передбачена Оптимальна зона свіжості, яка забезпечує ідеальний клімат для збереження інгредієнтів.
*Висновки отримані в лабораторних умовах компанії Intertek з випробуванням холодильника RB30N4180B1 у режимі роботи MAX.

Найкращий клімат для зберігання риби та м'яса
Область свіжості
Щоб зберігати свіжість риби та м'яса значно довше, використовуйте режим, у якому створюються найкращіумови зберігання цих продуктов*. Або налаштуйте холодильник для роботи у звичайному режимі, орієнтуючись на види інгредієнтів у робочій камері приладу.
*Висновки отримані в лабораторних умовах компанії Intertek з випробуванням холодильника RB30N4180B1 у режимі роботи MAX.

Інтелектуальна та тривала робота
Цифровий компресор
Холодильник оснащений цифровим інверторним двигуном, тому регулює потужність компресора в залежності від режимів роботи. Маючи 5 рівнів охолодження, прилад витрачає ресурси пропорційно до обраної потужності. Саме з цієї причини модель RB4000 відрізняється зниженим споживанням енергії, а також тихою та довговічною роботою.

Свіже повітря в камеріхолодильника
Фільтрування запахів
Модель холодильника має вугільний дезодоратор, завдяки якому видаляє сторонні запахи з повітря всередині робочої камери. Це дозволяє запобігти розмноженню бактерій, зберігаючи природний смак продуктів довше.

Більше простору для зберігання їжі
Збільшена область свіжості в цьому холодильнику дозволяє зберігати більше різних інгредієнтів. Овочі, фрукти, риба або м'ясо легко помістяться всередині камери пристрою і довше залишатимуться в ідеальному стані.

Охолодження з усіх боків
Система All-around Cooling
У холодильнику всі куточки однаково охолоджуються, адже модель підтримує технологію All-around Cooling.Завдяки їй потоки повітря потрапляють у камеру крізь масу отворів над усіма полицями, а продукти охолоджуються рівномірно і довше залишаються свіжими.

Дизайн у стилі "мінімалізм"
Поєднання з будь-яким інтер'єром
Елегантні лінії та чудова обробка формують модний дизайн холодильника у стилі "мінімалізм". Модель ідеально поєднується з інтер'єром кухні, доповнюючи її та розширюючи функціональність.

Холодильник Samsung RB30N4020B1 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Холодильник Samsung RB30N4020B1 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Холодильники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Холодильники и купити Холодильник Samsung RB30N4020B1 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Холодильник Samsung RB30N4020B1

Встановлення Окремо стоїть
Тип холодильника Двокамерний
Система охолодження No Frost
Розташування морозильної камери Знизу
Загальний об'єм, л 336 л
Об'єм холодильника, л 216 л
Обсяг морозильної камери, л 74 л
Колір Чорний
Керування Електронне
Кількість компресорів 1 шт
Кількість камер 2
Кількість дверей 2
Матеріал полиць Скло
Зона свіжості Є
Можливість перевішування двері Є
Рівень шуму 36.5 дБ
Додаткові можливості Генератор льоду
Габарити (ШxГxВ) 170 x 66.3 x 59.5 см
Вага 57.06 кг

* Технічні характеристики Холодильник Samsung RB30N4020B1 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Холодильник Samsung RB30N4020B1

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Samsung RB30N4020B1

Код товару: 224247
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 307750
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 143206
На замовлення, 1-3 дні
BEKO RCNA 406I30W 21543 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →