Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Холодильник Samsung RB30J3215S9

Код товару: 322769
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Samsung
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Холодильники Холодильник Samsung RB30J3215S9

Холодильник Samsung RB30J3215S9 - окремостоящий двокамерний холодильник з нижнім розташуванням морозильної камери і сенсорним зовнішнім керуванням.

Ціна: 23263 грн
шт

Опис товару Холодильник Samsung RB30J3215S9

Холодильник Samsung RB30J3215S9 - окремостоящий двокамерний холодильник з нижнім розташуванням морозильної камери та сенсорним зовнішнім керуванням.
 
Місткий холодильник для всієї родини
Незамінний прилад у будинку для маленької сім'ї або однієї людини. З ним можна зробити запаси найсвіжіших і найсмачніших фруктів та зелені на тривалий термін, і, таким чином, позбавити себе зайвих походів за продуктами. Холодильник має ємну і компактну морозильну камеру, що знаходиться в його нижній половині, в якій так зручно зберігати овочі, ягоди та інші заготовки. Він не тільки зберігає свіжість та корисні властивості продуктів, але чудово виглядає на кухняхсереднього розміру.
 
Дуже економічне споживання енергії
Дуже економічний холодильник класу А++ дозволяє зменшити використання електрики, зберігає екологічний баланс та відповідає стандартам ЄС.
 
Сенсорне управління
Виставити потрібну температуру та функції Ви зможете, доторкнувшись до сенсорних клавіш на панелі керування холодильником.
 
Швидке охолодження
Холодильник здатний швидко охолодити велику кількість продуктів. Температура свіжих продуктів буде набагато вищою, ніж у тих, які вже якийсь час були в холодильній, щоб не пошкодити ні ті, ні інші, їх температуру необхідно вирівняти. Для цьогорежим "Швидке охолодження" на якийсь час знизить температуру в холодильному відділенні до +2 °С, це дозволить дуже швидко остудити нові продукти і не пошкодити вже зберігаються там.
 
Економія та безпека
Холодильник сам потурбується про стан продуктів, що знаходяться в ньому, сповістивши Вас про незначні коливання температури, що виникли через відкриті дверцята або відключення живлення, які здатні призвести до підвищення допустимої температури, і як наслідок, і до знищення продуктів. Постійна турбота про свіжість, зберігання та якість продуктів.
 
Зона свіжості
Здатний довгий час зберігати свіжість овочів, фруктів та зелені завдяки наявності «Зонисвіжості». "Зона свіжості" створює оптимальні умови (температура -2 до +2 С і вологість 90-100%) для зберігання зелені та овочів. Холодильник Samsung RB30J3215S9 збереже вигляд, запах та смак продуктів, не перетворюючи їх на лід.

Холодильник Samsung RB30J3215S9 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Холодильник Samsung RB30J3215S9 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Холодильники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Холодильники и купити Холодильник Samsung RB30J3215S9 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Холодильник Samsung RB30J3215S9

Встановлення Окремо стоїть
Тип холодильника Двокамерний
Система охолодження No Frost
Розташування морозильної камери Нижнє
Загальний об'єм, л 311 л
Об'єм холодильника, л 213 л
Обсяг морозильної камери, л 98 л
Колір Сріблястий
Керування Сенсорне зовнішнє
Єнергоспоживання Клас енергоспоживання A++
Споживання енергії на рік: 242 кВт*год
Кількість компресорів 1
Кількість камер 2
Кількість дверей 2
Матеріал полиць Загартоване скло
Зона свіжості Є
Можливість перевішування двері Є
Рівень шуму 40 дБ
Потужність заморожування 13 кг/добу
Додаткові можливості Режим відпустки
Автоматичне розморожування
Швидке охолодження
Швидка заморозка
Індикатор закриття дверцят
Інверторний компресор
Полиця для пляшок
Дисплей
LED освітлення
Габарити (ШxГxВ) 60 x 67 х 178 см
Вага 66.5 кг

* Технічні характеристики Холодильник Samsung RB30J3215S9 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Холодильник Samsung RB30J3215S9

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Samsung RB30J3215S9

Код товару: 339858
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 219578
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 233740
На замовлення, 1-3 дні
Siemens GI11VADE0 23521 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →