Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники Samsung R177 Galaxy Buds2 White

Код товару: 268775
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Samsung
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники Samsung R177 Galaxy Buds2 White

Насолоджуйтесь потужними, глибокими басами та чіткими високими частотами з новими Galaxy Buds 2. Друге покоління цих компактних бездротових навушників забезпечує збалансований звук, який збагачує кожен момент вашої подорожі гарним аудіо. Слухайте улюблені пісні так, ніби ви на концерті.

Ціна: 3612 грн
шт

Опис товару Навушники Samsung R177 Galaxy Buds2 White

  Galaxy Buds 2 відкривають перед вами новий світ звукових вражень з добре збалансованим звуком, неперевершеним комфортом, функцією активного шумоподавлення ANC та можливістю безперешкодного підключення до телефону та годинника. А простіше управління і кращий зворотний зв'язок дозволять вам легко зануритися в потрібну атмосферу під час тренування, гри або відпочинку. Добре збалансований звук Насолоджуйтесь потужними, глибокими басами та чіткими високими частотами з новими Galaxy Buds 2. Друге покоління цих компактних бездротових навушників забезпечує збалансований звук, який збагачує кожен момент вашої подорожі гарним аудіо. Слухайте улюблені пісні так, ніби ви знаходитесь наконцерт. Вибирайте те, що хочете чути Два мікрофони вловлюють навколишні шуми, а активне шумозаглушення блокує небажані звуки. У нових навушниках фоновий шум можна зменшити до 98%, щоб ви повністю поринули у музику, ігри, аудіокниги та улюблені подкасти. Позбудьтеся

Навушники Samsung R177 Galaxy Buds2 White Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники Samsung R177 Galaxy Buds2 White в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники Samsung R177 Galaxy Buds2 White в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники Samsung R177 Galaxy Buds2 White

Тип навушники
Тип дизайну вакуумні
Метод з'єднання бездротове
Версія Bluetooth 5.0
Тип акустичної конструкції закриті
Тип кріплення Без кріплень
Дизайн випромінювача динамічний
Підтримка об'ємного звуку є
КОНТРОЛЬ безпрвідне
Додатково Сенсорне управління, Вологозахист, TWS навушники
Забарвлення білий

* Технічні характеристики Навушники Samsung R177 Galaxy Buds2 White можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники Samsung R177 Galaxy Buds2 White

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Samsung R177 Galaxy Buds2 White

Код товару: 365362
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 365363
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 365364
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →