Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

ТБ Samsung QE85QN85AAUXUA

Код товару: 249917
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Samsung
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

QLED-телевізори ТБ Samsung QE85QN85AAUXUA

Еволюція Neo QLED приходить із технологією Quantum Matrix, яка точно контролює нові світлодіоди Quantum Mini LED від Samsung. Завдяки точному керуванню світлом можна насолоджуватися чудовими деталями як у темних, так і яскравих сценах.

Ціна: 158541 грн
шт

Опис товару ТБ Samsung QE85QN85AAUXUA

 Інтелектуальний процесор, удосконалений за рахунок глибокого навчання Процесор Neo Quantum 4K Потужний процесор Neo Quantum від Samsung з глибоким навчанням створює найточніший і адаптивніший досвід, який ви тільки можете собі уявити. Процесор покроково оптимізує ваші умови перегляду та удосконалює ваш контент. Потужні алгоритми AI масштабування гарантують, що ви завжди насолоджуватиметеся якістю справжнього дозволу 4К.1 Динамічний контраст для яскравих кольорів, які зістрибують з екрану Quantum HDR 24x Насичений, точний колір і глибокий контраст дозволяють помітити чіткі деталі та нюанси. Динамічне відображення тонів HDR10+ дозволяє параметрам кольору та контрасту змінюватися в реальному часі, оптимізуючи сцену за сценою.

ТБ Samsung QE85QN85AAUXUA Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити ТБ Samsung QE85QN85AAUXUA в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції QLED-телевізори купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу QLED-телевізори и купити ТБ Samsung QE85QN85AAUXUA в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару ТБ Samsung QE85QN85AAUXUA

Тип телевізора LED
Діагональ екрану 85"
Роздільна здатність зображення УНД (ЧК)
Кількість USB -портів 2
Wi-Fi Є
Телевізійний тюнер Є
Роз'єми 4 x HDMI
2 x USB
Аудіосистема 60 Вт
Розміри Габарити з підставкою (В*Ш*Г)
1892,2 x 1143,5 x 340,0 мм
Габарити без підставки (В*Ш*Г)
1892,2 x 1082,5 x 27,2 мм
Колір рамки Чорний
Додаткова інформація Quantum Matrix Technology; Процесор зображення: Neo Quantum Processor 4K; Технологія покращення кольору: 100% Color Volume with Quantum Dot; Розширений динамічний діапазон (HDR): Quantum HDR 24x; Wide Viewing Angle; Supreme UHD Dimming; Антивідблискове покриття; Технологія покращення зображення: Motion Xcelerator Turbo+; FreeSync Premium Pro; Адаптивне зображення
Smart TV Є
Вигнутий екран Ні

* Технічні характеристики ТБ Samsung QE85QN85AAUXUA можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - ТБ Samsung QE85QN85AAUXUA

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Samsung QE85QN85AAUXUA

Код товару: 349754
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 242626
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 349753
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →