Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

ТБ Samsung QE85Q70AAUXUA

Код товару: 252072
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Samsung
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

QLED-телевізори ТБ Samsung QE85Q70AAUXUA

Забезпечуючи універсальну продуктивність, інтелектуальний процесор Quantum Processor 4K оптимізує якість зображення та звуку. Завдяки цьому картинка на екрані виглядає по-справжньому живою, а ви отримуєте абсолютно новий досвід перегляду.

Ціна: 107414 грн
шт

Опис товару ТБ Samsung QE85Q70AAUXUA

 Покращений колірний тон підсвічування для підвищення контрасту Технологія подвійного підсвічування Унікальна система Dual LED забезпечує покращену чіткість та контраст, отримані в результаті оптимізації відтінків підсвічування для кожного типу контенту. Мільярди колірних відтінків за алгоритмами квантових точок Система квантових точок для 100% колірного охоплення Занурюйтесь у сюжет на екрані вашого телевізора, насолоджуючись ідеальною видимістю незалежно від рівня яскравості. Поглинаючи світло зі 100% колірного охоплення, квантові точки конвертують промені у бездоганні відтінки, наділяючи їм кожну ділянку на екрані. Ідеальна видимість з усіх боків Ультраширокий кут огляду Розглядайте всі деталі на екрані,розташувавшись у будь-якому місці кімнати. Надширокі кути перегляду забезпечують ідеальну видимість, навіть якщо глядач перебуває збоку. Завдяки цьому телевізор зручно дивитися з кожної точки приміщення, не переймаючись спотворенням картинки на екрані. Ідеальна якість незалежно від умов Адаптивний режим зображення Оцініть ідеальну якість зображення, яка адаптується до умов перегляду. Телевізор автоматично налаштовує контрастність та яскравість екрана в залежності від умов освітлення, тому ви можете не відволікатися на налаштування. Розширений діапазон контрастності для комфортного перегляду Система Quantum HDR Визначаючи всі деталі та забезпечуючи контраст, технологія Quantum HDRдозволить вам відчути силу кожного кадру. Для покращеної глибини чорного кольору, підвищеної яскравості та деталізації передбачена підтримка HDR10+, яка динамічно відтворює відтінки та випереджає провідні стандарти якості. Телевізор та саундбар: ідеальний комплект Система Q-Symphony Насолоджуйтесь гармонійним звучанням телевізора та саундбару, повністю занурюючись у сюжет. Забезпечуючи одночасну трансляцію звуку на саундбарі та телевізорі, технологія Q-Symphony надасть найкращу якість аудіо картини.

ТБ Samsung QE85Q70AAUXUA Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити ТБ Samsung QE85Q70AAUXUA в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції QLED-телевізори купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу QLED-телевізори и купити ТБ Samsung QE85Q70AAUXUA в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару ТБ Samsung QE85Q70AAUXUA

Тип телевізора LED
Діагональ екрану 85"
Роздільна здатність зображення УНД (ЧК)
Кількість USB -портів 2
Wi-Fi Є
Телевізійний тюнер DVB-C

DVB-S2

DVB-T2
Роз'єми Підтримка Wi-Fi
Так
Бездротові інтерфейси
Bluetooth
Провідні інтерфейси
4 x HDMI
2 x USB
Ethernet-LAN ​​RJ-45
Аудіосистема Сумарна потужність динаміків
20 Вт

Особливості аудіо
Звукова система: Object Tracking Sound – OTS Lite (2.0), активний підсилювач голосу
Розміри Габарити з підставкою (В*Ш*Г)
1901,7 x 1156,6 x 335,8 мм
Габарити без підставки (В*Ш*Г)
1901,7 x 1086,5 x 26,9 мм
Вага, кг Вага з підставкою
48,6 кг
Вага без підставки
41,5 кг
Колір рамки Чорний
Додаткова інформація Super Ultra Wide Game View/Game bar; Пульт: Solar Cell Remote
Smart TV Є
Вигнутий екран Ні

* Технічні характеристики ТБ Samsung QE85Q70AAUXUA можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - ТБ Samsung QE85Q70AAUXUA

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Samsung QE85Q70AAUXUA

Код товару: 349764
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 242661
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 150407
На замовлення, 1-3 дні
LG OLED65E9P 123754 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →