Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

ТБ Samsung QE75QN800A

Код товару: 235899
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Samsung
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

QLED-телевізори ТБ Samsung QE75QN800A

ТБ Samsung QE75QN800A допоможе вам знайти відмінну розвагу, не виходячи з власного будинку. Ви будете зачаровані фантастичною та детальною картинкою. Багата палітра природних кольорів, ідеальний контрас, велика глибина змусять вас відчути себе в центрі подій. Представлений контент буде ще реальнішим.

Ціна: 123582 грн
шт

Опис товару ТБ Samsung QE75QN800A

Телевізор Samsung QE75QN800A допоможе вам знайти відмінну розвагу, не виходячи з власного будинку. Ви будете зачаровані фантастичною та детальною картинкою. Багата палітра природних кольорів, ідеальний контраст, велика глибина змусять вас відчути себе у центрі подій. Представлений контент буде ще реальнішим.
 
Квантовий міні-світлодіод
Технологія Quantum Mini LED робить керування підсвічуванням екрана краще, ніж будь-коли, і ви можете насолоджуватися сеансами, збагаченими раніше непоміченими деталями. Сучасні технології змушують кожну деталь зображення захоплювати своєю чіткістю як у темних, так і світлих сценах.
 
AI процесор. Neo Quantum8K
Покращений процес масштабування до якості, близької до 8K, заснований на 16 багатомодельних нейронних мережах, які аналізують візуальні дані. Процесор також відповідає за керування технологією Quantum Mini LED, щоб ви могли насолоджуватися надзвичайно реалістичним зображенням.
 
Автентична роздільна здатність 8K
Оцініть кожен кадр у повній мірі з 33 мільйонами пікселів. Якість, яка в чотири рази перевищує 4K, забезпечить надреальне зображення та ще більше задоволення від перегляду.
 
100% інтенсивність кольору завдяки технології квантових точок
Відкрийте кольори, від яких захоплює дух. Технологія квантових точок наповнить ваше зображеннямільярдом відтінків кольору, які будуть ідеальними незалежно від яскравості.
 
Покриття антивідблиску
Завдяки покриттю антивідблиску ви можете забути про відволікаючі відблиски. Візьміть будь-яке місце у вітальні і пориньте у те, що вам подобається дивитися найбільше.
 
Neo Quantum HDR 2000
Категорія Neo QLED TV завдяки Quantum Mini LED пропонує вражаючі враження від контенту HDR. Технологія Neo Quantum HDR 2000 додає глибини кольорів та збільшує контраст кожної сцени, дозволяючи бачити навіть найдрібніші деталі.
 
Надширокий кут огляду
Дивіться кожну деталь з усіх боків. Надширокий кут огляду забезпечує ідеальне зображення навіть збоку і у васзавжди буде найкраще місце перед телевізором.
 
Звук, який слідує за об'єктом +
Оцініть звук кінематографічної якості з технологією Follower+Sound. Вбудована акустична система 4.2.2 надасть вам більше реалізму та унікальності.
 
Q-симфонія
Оточіть себе гармонійним звуком двох пристроїв. Q-Symphony синхронізує динаміки вашого телевізора зі звуковою панеллю , забезпечуючи посилений та захоплюючий звук для ще більш насиченого звучання.
 
Звук, що відповідає простору
Незалежно від того, де ви розмістите телевізор, ви завжди будете насолоджуватися чудовим звуком. На основі аналізу навколишнього середовища цей фасад видаватиме звук,ідеально підходить для вашого приміщення.
 
Абсолютно безмежний дизайн
Вам не потрібно йти на компроміс між елегантністю та захоплюючим переглядом. Абсолютно безмежний дизайн із надзвичайно тонким профілем забезпечить вам новий рівень візуальних вражень не лише під час кіномарафонів.
 
Модуль One Connect Pro
Забудьте про плутанину кабелів на задній панелі телевізора. Вставте їх в одну акуратну коробку та тримайте все під контролем. Залежно від місця, модуль One Connect Pro можна розмістити поряд з основою телевізора або прикріпити до нього.
 
Розширений флюїдизатор руху
Завдяки винятковому поліпшенню руху до 120 Гцформаті 4K ви можете насолоджуватися вишуканою динамікою без затримок та розмитості в будь-якому ігровому процесі, незалежно від того, чи ви є глядачем або гравцем.
 
Мульти перегляду
Тепер ви можете використовувати два пристрої одночасно. Підключіть телефон до телевізора та насолоджуйтесь переглядом на одному екрані. Будь то спортивна статистика або навчальний посібник з гри, вам більше не потрібно вибирати між телефоном та телевізором.
 
Торкніться та перегляньте
За допомогою функції Touch & Display ви можете швидко та легко переключитися з телефону та дивитися те, що вам найбільше подобається, на великому екрані. Достатньо одного руху, торкніться телевізорателефоном, і він автоматично виявить пристрій та відобразить контент із вашого телефону.

ТБ Samsung QE75QN800A Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити ТБ Samsung QE75QN800A в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції QLED-телевізори купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу QLED-телевізори и купити ТБ Samsung QE75QN800A в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару ТБ Samsung QE75QN800A

Тип телевізора QLED
Діагональ екрану 75"
Роздільна здатність зображення 7680х4320 (8K)
Частота оновлення, Гц 60-120
Кількість USB -портів 3
Wi-Fi Є
Телевізійний тюнер Аналог (NTSC/PAL/SECAM) / DVB-T / DVB-T2 / DVB-C / DVB-S / DVB-S2 / Dual tuner
Контрастність 4000:1
Яскравість 400 кд/м2
Роз'єми HDMI 4, USB 3, Ethernet (LAN) 1, Цифровий аудіовиход (оптичний) 1, Слот CI
Аудіосистема Dolby Digital Plus
Розміри Габарити без підставки (ШxВxГ), мм: 1668.3 х 955.6 х 17.2
Габарити з підставкою (ШxВxГ), мм: 1668.3 х 1022.9 х 320.5
Вага, кг Вага з підставкою: 44.8 кг
Вага без підставки: 35 кг
Колір рамки Чорний
Додаткова інформація Захист від дітей
Upscaling до 4K
Wi-Fi
AirPlay 2
Bluetooth
DLNA
Miracast
Smart TV Так
Вигнутий екран Ні

* Технічні характеристики ТБ Samsung QE75QN800A можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - ТБ Samsung QE75QN800A

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Samsung QE75QN800A

Код товару: 150407
На замовлення, 1-3 дні
LG OLED65E9P 123754 грн
Код товару: 345426
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 349765
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →