Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

ТБ Samsung QE75Q77A

Код товару: 235883
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Samsung
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

QLED-телевізори ТБ Samsung QE75Q77A

ТБ Samsung QE75Q77A. Штучний інтелект забезпечує чудове зображення і звук Потужний процесор Quantum 4K Lite оптимізує якість звуку в залежності від контенту, що переглядається. Завдяки технології масштабування до 4K, ви зможете дивитися улюблений контент у роздільній здатності 4К.

Ціна: 55384 грн
шт

Опис товару ТБ Samsung QE75Q77A

Телевізор Samsung QE75Q77A. Штучний інтелект забезпечує чудове зображення і звук Потужний процесор Quantum 4K Lite оптимізує якість звуку в залежності від контенту, що переглядається. Завдяки технології масштабування до 4K, ви зможете дивитися улюблений контент у роздільній здатності 4К.
 
Технологія подвійного підсвічування Dual LED
Інноваційна технологія підсвічування забезпечує більш чітку і точну контрастність за рахунок оптимізації колірного тону підсвічування відповідно до типу контенту, що переглядається.
 
Мільярд відтінків кольорів з технологією квантових точок
Завдяки 100% об'єму кольору, технологія квантових точок перетворює світло на приголомшливу кольоровупалітру, причому якість кольору при цьому залишається стабільною за будь-якого рівня яскравості.
 
Більш широкий діапазон контрастності
Технологія Quantum HDR дозволяє виявити найдрібніші деталі зображення та забезпечити оптимальну контрастність, щоб ви отримали максимальне задоволення від перегляду кожної сцени. Технологія динамічного мепінгу HDR10+, характеристики якого перевищують вимоги звичайних стандартів, дозволяє створювати більш глибокі відтінки чорного, більш природну перенесення кольорів і покращену деталізацію.
 
Прекрасний колір під будь-яким кутом
Широкий кут огляду дозволяє бачити яскраві кольори під будь-яким кутом із меншим спотворенням кольору.Навіть якщо ви дивитеся на екран збоку, ви бачите зображення з правильною передачею кольору.
 
Адаптивна картинка
Насолоджуйтесь ідеальним зображенням без будь-яких налаштувань. Телевізор автоматично оптимізує яскравість та контраст екрана залежно від умов перегляду та типу контенту.
 
Гармонічне поєднання телевізора та саундбару
Насолоджуйтесь гармонійним звучанням телевізора та саундбару. Функція Q - Symphony унікальним чином дозволяє динамікам телевізора та саундбару працювати синхронно, забезпечуючи найкращий ефект об'ємного звучання без відключення динаміків телевізора.
 
SpaceFit Звук
Насолоджуйтесь оптимальним звуком,оптимізовано з урахуванням місця встановлення телевізора: на стіні або на тумбі. Нова функція інтелектуального шумоподавлення у реальному часі. Будь-який шум будинку заважає перегляду контенту. Однак система активного посилення голосу актора (AVA) допомагає виділити голоси акторів, завдяки чому глядачі чують діалоги чіткіше і чіткіше.
 
Тонкий корпус AirSlim
Приголомшливо тонкий, унікальний для даної категорії дизайн дозволить телевізору органічно вписатися в інтер'єр будь-якої кімнати.
 
Технологія Motion Xcelerator Turbo
Перемагайте у найдинамічніших поєдинках. Завдяки винятковим покращенням якості передачі руху до рівня 4K 120 Гц, ви зможете насолоджуватись ігровимпроцесом з плавним відображенням динамічних сцен без затримок та розмитості зображення.
 
Ігрова сцена як на долоні
Надширокий огляд та Ігрова панель. Співвідношення сторін екрану 21: 9 та 32: 9 забезпечує розширену область перегляду, необхідну для отримання максимального задоволення від гри та збільшує шанси стати переможцем.
 
Підтримка технології FreeSync Premium Pro
Завдяки сертифікованій технології AMD FreeSync Premium Pro™, ви оціните зменшення спотворень та завмирання зображення на екрані, завдяки чому забезпечується чудове поєднання плавності гри при максимальній продуктивності, виняткова якість візуальних ефектів з високоюдинамічним діапазоном та малою затримкою для воістину виграшної гри.
 
Працюйте та навчайтеся вдома
Насолоджуйтесь розширеними можливостями ТБ. З легкістю отримуйте доступ до свого ПК, ноутбука або мобільного пристрою з екрана телевізора.
 
Підтримка режиму Multi View
Дивіться ТВ контент та контент зі смартфона одночасно. Будь то спортивна статистика у прямому ефірі або відео гайд для ігор, просто підключіть телефон до телевізора та насолоджуйтесь мультиекранним режимом.
 
Просто торкніться смартфоном корпусу ТБ
Перегляд відео або прослуховування музики з вашого смартфона на екрані телевізора в один дотик. Торкніться рамки телевізора вашимсмартфоном і ТБ автоматично відобразить на екрані контент смартфона. Так легко та швидко можна підключитися до телевізора та продовжити насолоджуватися вашим улюбленим контентом на великому ТВ-екрані.

ТБ Samsung QE75Q77A Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити ТБ Samsung QE75Q77A в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції QLED-телевізори купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу QLED-телевізори и купити ТБ Samsung QE75Q77A в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару ТБ Samsung QE75Q77A

Тип телевізора QLED
Діагональ екрану 75"
Роздільна здатність зображення 3840 x 2160 (4K UHD)
Частота оновлення, Гц 120
Кількість USB -портів 2
Wi-Fi Є
Мультимедійні формати AVI, MKV, ASF, MP4, 3GP, MOV, FLV, VRO, VOB, PS, TS, SVAF
Телевізійний тюнер Аналоговий
Цифровий: DVB-T, DVB-T2, DVB-C, DVB-S, DVB-S2
Контрастність Contrast Enhancer
Mega Contrast
Роз'єми Виходи: оптичний
Входи: USB, LAN, HDMI
Аудіосистема Аудіодекодери Dolby Digital Plus
Розміри Габарити (ШхВхГ), мм: 1676 x 1026 x 321
Габарити без підставки (ШхВхГ), мм: 1676 x 961 x 27 мм
Вага, кг Вага з підставкою: 32.1 кг
Колір рамки Чорний
Додаткова інформація Функції та можливості:
AirPlay 2
Wi-Fi 5 (802.11ac)
Запис телепередач
Miracast
Bluetooth v 4.2
Підтримка DLNA
Управління голосом
Amazon Alexa
Google Assistant
Bixby
Smart TV Так
Вигнутий екран Ні

* Технічні характеристики ТБ Samsung QE75Q77A можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - ТБ Samsung QE75Q77A

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Samsung QE75Q77A

Код товару: 238030
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 324629
На замовлення, 1-3 дні
Samsung QE65Q80B 56588 грн
Код товару: 235923
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →