Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

ТБ Samsung QE65QN85AAUXUA

Код товару: 240373
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Samsung
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

QLED-телевізори ТБ Samsung QE65QN85AAUXUA

ТБ Samsung QE65QN85AAUXUA - нове покоління технології дисплеїв. Насолоджуйтесь яскравим зображенням з усіх кутів перегляду з меншим спотворенням кольорів. Навіть під час перегляду збоку ви щоразу отримуєте повну картину.

Ціна: 84968 грн
шт

Опис товару ТБ Samsung QE65QN85AAUXUA

Телевізор Samsung QE65QN85AAUXUA – нове покоління технології дисплеїв.
 
Технологія Quantum Matrix
Еволюція Neo QLED приходить із технологією Quantum Matrix, яка точно контролює нові світлодіоди Quantum Mini від Samsung. Завдяки точному керуванню світлом можна насолоджуватися чудовими деталями як у темних, так і яскравих сценах.
 
Процесор Neo Quantum 4K
Потужний процесор Neo Quantum від Samsung з глибоким навчанням створює найточніший і адаптивніший досвід, який ви тільки можете собі уявити. Процесор покроково оптимізує ваші умови перегляду та удосконалює ваш контент. Потужні алгоритми AI масштабування гарантують, що ви завжди насолоджуватиметеся якістю справжнього дозволу4К.
 
Quantum HDR 24x
Насичений, точний колір та глибокий контраст дозволяють помітити чіткі деталі та нюанси. Динамічне відображення тонів HDR10+ дозволяє параметрам кольору та контрасту змінюватися в реальному часі, оптимізуючи сцену за сценою.
 
100% охоплення кольору з технологією Quantum Dot
Технологія квантових точок дозволяє отримати на екрані найкраще зображення із можливих. Зі 100% охоплення кольору, квантові точки вбирають світло і перетворюють його на найбільш захоплюючий колір, який залишається справжнім за будь-якого рівня яскравості.
 
Технологія Anti Reflection
Не дозволяйте яскравості сонця перервати південний матч або відсвічування ламп зіпсувати ваш вечірній фільм.Не відволікайтеся на відблиски світла, де б ви не знаходилися в будинку завдяки технології Anti Reflection.
 
Широкі кути огляду
Насолоджуйтесь яскравим зображенням з усіх кутів перегляду з меншим спотворенням кольорів. Навіть під час перегляду збоку ви щоразу отримуєте повну картину.
 
Адаптивний режим зображення
Насолоджуйтесь ідеальним зображенням без будь-яких коригувань у налаштуваннях, тому що це автоматично змінює яскравість та контраст екрану, залежно від умов перегляду та контенту, який ви дивитеся.
 
Технологія об'ємного звуку (OTS)
Відчуйте нюанси кожної сцени зі звуком, який відстежує кожний рух. Завдякиспеціальним динамікам ви можете відчути реалістичний 3D звук, який притягує вас ближче.
 
Технологія Q-Symphony
Оточіть себе гармонійним звучанням телевізора та саундбар. Q-Symphony дозволяє відтворювати звук одночасно на динаміках телевізора та саундбару для отримання кращого ефекту об'ємного звучання.
 
Технологія SpaceFit Sound
Насолоджуйтесь звучанням, оптимізованим відповідно до середовища телевізора, чи то на стіні, чи на столі.
 
Активний підсилювач голосу (AVA)
Оновлені алгоритми аналізу шумів у режимі реального часу. Коли у житловому середовищі виникає шум, це може заважати глядачам. З технологією AVA телевізор аналізує кожну сцену танаголошує на виразності голосів для кращого сприйняття діалогів.
 
Дизайн NeoSlim Design
Витончений, супер витончений плавний дизайн виглядає красиво з усіх боків, як витвір мистецтва.
 
Motion Xcelerator Turbo+
Перемагайте всіх ворогів, навіть на прямовисній швидкості. Завдяки вдосконаленим алогоритмам ігровий процес у 4К 120 Гц став дуже плавним, без затримок та розмивання кадрів.
 
Супер широкоформатний режим гри та Панель ігрових налаштувань
Співвідношення сторін 21: 9 та 32: 9 надає вам додаткову область на екрані для максимізації ігрового досвіду. Оптимізуйте свою гру за допомогою панелі ігрових налаштувань, що дозволяє в режимі реальногочасу регулювати співвідношення сторін екрана, перевіряти затримку введення, FPS, HDR, налаштування бездротової гарнітури та інше.
 
FreeSync Premium Pro
Завдяки сертифікованій технології AMD FreeSync Premium Pro™ отримаєте максимальний досвід від гри завдяки плавному геймплею без розриву кадрів та артефактів, а також виняткове виняткове зображення з широким динамічним діапазоном та низькою затримкою введення.
 
Multi View
Переглядайте контент мобільного пристрою та телевізора на одному екрані. Будь то жива трансляція матчу, або проходження ігор просто підключіть телефон до ТБ в режимі Multi View.
 
Tap View
Дублювати фільми або музику з вашого мобільногопристрою на екрані телевізора стало ще простіше. Коли ви наближаєте мобільний пристрій до телевізора, він реагує на дотик і автоматично вмикає функцію дублювання екрану. Тому швидко і легко перемикайтеся на екран телевізора, продовжуючи насолоджуватися улюбленим контентом.

ТБ Samsung QE65QN85AAUXUA Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити ТБ Samsung QE65QN85AAUXUA в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції QLED-телевізори купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу QLED-телевізори и купити ТБ Samsung QE65QN85AAUXUA в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару ТБ Samsung QE65QN85AAUXUA

Тип телевізора QLED
Діагональ екрану 65"
Роздільна здатність зображення 3840x2160 (4К UHD)
Частота оновлення, Гц 120
Кількість USB -портів 2
Wi-Fi Є
Телевізійний тюнер Аналоговий
Цифровий: DVB-C, DVB-S, DVB-S2, DVB-T, DVB-T2
Контрастність Технологія покращення контрастності: Motion Xcelerator Turbo+
Роз'єми HDMI, USB
Розміри З підставкою (ВxШxГ), мм: 891.1 x 1446.3 x 290.0
Без підставки (ВxШxГ), мм: 829.3 x 1446.3 x 26.9
Вага, кг Вага без підставки, кг: 24.2 кг
Вага з підставкою, кг: 28.1 кг
Колір рамки Сірий
Додаткова інформація Органи управління: Мультимедійний пульт

Особливі технології:
Quantum Matrix Technology
100% Color Volume with Quantum Dot
Neo Quantum Processor 4K
Quantum HDR 24x
Ultra Viewing Angle
Supreme UHD Dimming
Motion Xcelerator Turbo+
FreeSync Premium Pro
Smart TV Так
Вигнутий екран Ні

* Технічні характеристики ТБ Samsung QE65QN85AAUXUA можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - ТБ Samsung QE65QN85AAUXUA

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Samsung QE65QN85AAUXUA

Код товару: 345449
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 345427
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 357254
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →