Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

ТБ Samsung QE65Q75A

Код товару: 340015
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Samsung
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

QLED-телевізори ТБ Samsung QE65Q75A

ТБ Samsung QE65Q75A - сучасний функціональний QLED-телевізор з власною системою Smart TV, який дозволить вам насолодитися якісним звуком і яскравим зображенням.

Ціна: 37324 грн
шт

Опис товару ТБ Samsung QE65Q75A

Телевізор Samsung QE65Q75A - сучасний функціональний QLED-телевізор із власною системою Smart TV, який дозволить вам насолодитися якісним звуком та яскравим зображенням.
 
Квантовий процесор 4K
Quantum Processor 4K забезпечує всебічну продуктивність, інтелектуально оптимізоване зображення, звук та багато іншого, щоб ви могли отримати справді захоплюючі враження від перегляду. У той же час штучний інтелект аналізує та перераховує зображення у вищу роздільну здатність.
 
Покращене подвійне світлодіодне підсвічування
Інноваційна технологія підсвічування забезпечує більш чіткий та реалістичний контраст для оптимізації колірноготони підсвічування відповідно до типу перегляду контенту.
 
100% об'єм кольорів з Quantum Dot
Технологія квантових точок дає найкраще зображення. Завдяки 100%-му об'єму кольорів квантових точок він перетворює світло на захоплюючі кольори, які залишаються автентичними за будь-якого рівня яскравості.
 
Квантовий HDR
Quantum HDR підкреслює деталі та контраст, тому ви можете відчути досконалість зображення у кожній сцені. HDR10 + Dynamic Tone Mapping перевершує провідні стандарти та створює більш глибокий чорний колір та яскравіші зображення та деталі.
Широкі кути огляду дозволяють бачити яскраві кольори під різними кутами з меншим спотворенням кольору. Навіть із боку завждивідображається повна картина.
 
Адаптивне зображення
Насолоджуйтесь ідеальним зображенням без необхідності вносити будь-які зміни в налаштування. Яскравість і контрастність екрана автоматично змінюються в залежності від навколишніх умов і контенту, що переглядається.
 
Технологія Q-Symphony
Оточіть себе звуком телевізора та саундбару, які ідеально гармонують один з одним. Q-Symphony забезпечує унікальну можливість одночасної роботи динаміків телевізора зі звуковою панеллю для кращого ефекту об'ємного звучання без вимкнення динаміків телевізора.
 
Калібрування звуку SpaceFit
Насолоджуйтесь оптимізованим звуком, якийзавжди відповідає поточному оточенню та типу установки - чи то на вашому столі чи на стіні, ви завжди отримаєте оптимальне звучання.
 
Активний підсилювач голосу (AVA)
Дану модель додано аналіз шуму в реальному часі. Шум у житловому приміщенні може турбувати під час перегляду. Однак AVA допомагає наголосити на сцені, щоб телевізор міг забезпечити глядачам чіткий діалог.
 
AirSlim
Витончений дизайн, якого ви ніколи раніше не бачили в цій категорії, захоплює дух. Завдяки товщині всього 27 мм він ідеально прилягає до стіни.
 
Надширокий GameView та ігрова панель
Співвідношення сторін екрану 21:9 та 32:9 дає додатковий дисплей, необхідний длямаксимального враження від гри – і виграшу. Оптимізуйте свої ігри за допомогою ігрової панелі, екранного меню, яке дозволяє налаштовувати співвідношення сторін екрану в реальному часі, керувати затримкою введення, FPS, HDR, налаштовувати бездротові навушники та багато іншого.
 
FreeSync Premium Pro
Завдяки сертифікованій базовій технології AMD FreeSync Premium Pro ви відчуєте меншу кількість застрягань та розривів екрану, а також відмінне поєднання плавної гри з максимальною продуктивністю, виняткової графіки з високим динамічним діапазоном та низькою затримкою для справжньої ігрової продуктивності.
 
Бездротове підключення ПК дотелевізору
Використовуйте всі можливості та насолоджуйтесь безперешкодним доступом до комп'ютера, ноутбука або мобільного телефону на телевізорі. Домашній офіс та дистанційне навчання отримають новий вимір ефективності.
 
Мульти перегляду
Дивіться телевізор та смартфон на одному екрані одночасно. Будь то поточний рахунок спортивних матчів або навчальні матеріали з відеоігор, просто підключіть телефон і насолоджуйтесь безліччю переглядів, як ніколи раніше. 8K TV дозволяє переглядати до 2 різних окремих екранів на одному екрані.
 
Просте дублювання вмісту Tap View
Дзеркальне відображення фільмів або музики з мобільного телефону нателевізор здійснюється одним клацанням миші. Як тільки ви торкнетесь телевізора мобільним телефоном, телевізор відразу ж виявить торкання і автоматично перейде в дзеркальне відображення. Перемикання на телевізор буде швидким і легким, тому ви зможете продовжувати насолоджуватися улюбленим контентом.

ТБ Samsung QE65Q75A Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити ТБ Samsung QE65Q75A в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції QLED-телевізори купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу QLED-телевізори и купити ТБ Samsung QE65Q75A в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару ТБ Samsung QE65Q75A

Тип телевізора QLED
Діагональ екрану 65"
Роздільна здатність зображення 4К (3840x2160)
Частота оновлення, Гц 60 Uw
Кількість USB -портів 2
Wi-Fi Есть
Мультимедійні формати AirPlay 2
Wi-Fi 5 (802.11ac)
Запись телепередач
Miracast
Bluetooth v 4.2
Поддержка DLNA
Управление голосом
Amazon Alexa
Google Assistant
Bixby
Телетекст
Картинка в картинке
Телевізійний тюнер DVB-T2 (эфирное)
DVB-C (кабельное)
DVB-S2 (спутниковое)
Контрастність Contrast Enhancer
Роз'єми Входы: USB 2 шт, LAN, HDMI 4 шт
Версия HDMI v 2.1
Выходы: оптический
Аудіосистема Мощность звука: 20 Вт
Количество динамиков: 2
Аудиодекодеры: Dolby Digital Plus
Розміри Размеры без подставки (ШхВхГ): 1452 x 832 x 26 мм
Размеры с подставкой (ШхВхГ): 1452 x 898 x 286 мм
Вага, кг Вес без подставки: 20.9 кг
Вес с подставкой: 23.8 кг
Колір рамки Серый
Додаткова інформація Настенное крепление: VESA 200х200 мм
Потребляемая мощность: 101 Вт
Класс энергопотребления (new): F
Покрытие экрана: глянцевое (антибликовое)
Smart TV Есть
Вигнутий екран Нет

* Технічні характеристики ТБ Samsung QE65Q75A можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - ТБ Samsung QE65Q75A

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Samsung QE65Q75A

Код товару: 324565
На замовлення, 1-3 дні
Samsung QE55Q80B 41065 грн
Код товару: 289832
На замовлення, 1-3 дні
Samsung QE65Q65A 41151 грн
Код товару: 324566
На замовлення, 1-3 дні
Samsung QE55QN85B 45924 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →