Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

ТБ Samsung QE55QN90AAUXUA

Код товару: 235954
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Samsung
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

QLED-телевізори ТБ Samsung QE55QN90AAUXUA

ТБ Samsung QE55QN90AAUXUA - відкрийте для себе абсолютно новий досвід повного занурення з технологією Quantum Matrix, що відкриває наступне покоління Neo QLED.

Ціна: 63038 грн
шт

Опис товару ТБ Samsung QE55QN90AAUXUA

Телевізор Samsung QE55QN90AAUXUA
 
Технологія Quantum Matrix
Відкрийте для себе абсолютно новий досвід повного занурення з технологією Quantum Matrix, що відкриває наступне покоління Neo QLED. Ще більш точне керування світлом дозволить розкрити всі переваги підсвічування Quantum Mini LED від Samsung, зробивши зображення приголомшливим. Бездоганна кольоропередача, неймовірний контраст та реалістичні деталі як у світлих, так і у затемнених ділянках сцени – торкніться нової реальності!
 
Процесор Neo Quantum 4K
Наш найпотужніший процесор Neo Quantum 4K підтримує найкращі алгоритми AI для насолоди кінематографічним переглядом. Точно аналізуючи будь-який вхідний сигнал, джерело та контент від сцени досцени, він подарує найкращий досвід 4K для будь-яких розваг. Нові технології масштабування розкриють всю перевагу сцен, щоб ви насолоджувалися бездоганним 4K на екрані вашого телевізора.
 
Неймовірні кольори з Quantum Dot
Насолоджуйтеся чудовим зображенням із технологією Quantum Dot, яка забезпечить неймовірну глибину кольору. Перетворюючи всю перевагу світла в найбагатшій і насиченішій палітрі кольорів, вона зробить сцени ще більш живими та реалістичними на екрані QLED.
 
Технологія Anti Reflection
Забудьте про будь-які відблиски та спотворення в сонячний день або при яскравому кімнатному освітленні. Тепер ваші улюблені фільми та спортивні матчі збережуть максимальну виразність,ніби оживаючи у вашій вітальні.
 
Розширені кути огляду
Відрізняючись максимальними кутами огляду, Neo QLED робить кожне місце перед ТБ ідеальним. Просто влаштуйтеся зручніше у вашій вітальні та насолоджуйтесь яскравим зображенням з неймовірно живими деталями.
 
Object Tracking Sound+ (OTS+)
Відчуйте себе в самому центрі подій зі звуком, який тепер оживає. Все це завдяки вбудованій системі динаміків, яка створює потужний стереозвук, що йде за подіями на екрані.
 
Технологія Q-Symphony
Підсилить ефект занурення потужний навколишній звук, який тепер доноситься звідусіль. Технологія Q-Symphony об'єднає звук із вбудованої стереосистеми та саундбару, щобперегляд став по-справжньому вражаючим.
 
Технологія SpaceFit Sound
Тепер звук точно оптимізується під будь-яке оточення в кімнаті, зробивши перегляд вражаючим. Фіксуйте телевізор на стіні або розміщуйте на тумбі – живе просторове звучання перенесе вас у серце подій.
 
Active Voice Amplifier (AVA)
Готуєте обід чи переглядаєте фільми в компанії? Нові алгоритми розпізнавання шуму динамічно підсилюватимуть відтворення діалогів, щоб ви не пропустили жодного слова.
 
Дизайн Samsung NeoSlim
Стильні та неймовірно витончені телевізори Neo QLED виглядають приголомшливо. Завдяки своєму напрочуд тонкому профілю вони чудово доповнять.будь-який інтер'єр і стане яскравим акцентом вишуканого простору.

ТБ Samsung QE55QN90AAUXUA Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити ТБ Samsung QE55QN90AAUXUA в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції QLED-телевізори купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу QLED-телевізори и купити ТБ Samsung QE55QN90AAUXUA в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару ТБ Samsung QE55QN90AAUXUA

Тип телевізора QLED
Діагональ екрану 55"
Роздільна здатність зображення 3840х2160 (Ультра ХД ЧК)
Частота оновлення, Гц 120
Кількість USB -портів 2
Wi-Fi Є
Мультимедійні формати 3GPP, ASF, AVI, H.263, H.264, H.265, M2TS, MKV, MP4, MPEG4, TS, VC1, VOB, VP7, VP8, VP9, ​​VRO, WMV
Телевізійний тюнер DVB-T2, DVB-S2, DVB-C
Роз'єми 4 х HDMI, 2 x USB 2.0, CI (PCMCIA) слот, 1 x RJ-45, 1 x Антенний вхід RF, AV роз'єми, Роз'єм для навушників
Аудіосистема ААЦ, аіфф, апе, ФЛАК, М4а, міді, МП3, ОГГ, ВАВ, ВМА
Розміри Розміри без підставки (ШxВxГ), мм: 1227.4 х 706.2 х 26.9
Розміри з підставкою (ШxВxГ), мм: 1227.4 х 768 х 235.2
Вага, кг Вага з підставкою: 21.9 кг
Колір рамки Чорний
Додаткова інформація Підтримка сервісів: Інтернет-браузер, Megogo, YouTube, Netflix, Vimeo
Особливі технології:
Quantum Matrix Technology
100% Color Volume with Quantum Dot
Neo Quantum Processor 4K
Quantum HDR 32x
Ultra Viewing Angle
Ultimate UHD Dimming
Motion Xcelerator Turbo+
FreeSync Premium Pro
Smart TV Так
Вигнутий екран Ні

* Технічні характеристики ТБ Samsung QE55QN90AAUXUA можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - ТБ Samsung QE55QN90AAUXUA

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Samsung QE55QN90AAUXUA

Код товару: 345255
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 142627
На замовлення, 1-3 дні
Samsung QE75Q60R 71896 грн
Код товару: 242659
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →