Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

ТБ Samsung QE55QN85AAUXUA

Код товару: 237887
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Samsung
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

QLED-телевізори ТБ Samsung QE55QN85AAUXUA

ТБ Samsung QE55QN85AAUXUA - дисплей з технологіями нового покоління. Витончений та елегантний профіль телевізора чудово виглядає з усіх боків, а дизайн NeoSlim Design перетворює модель на витвір мистецтва.

Ціна: 56459 грн
шт

Опис товару ТБ Samsung QE55QN85AAUXUA

Телевізор Samsung QE55QN85AAUXUA – дисплей з технологіями нового покоління.
 
Технологія Quantum Matrix
Система Quantum Matrix є найважливішим відкриттям в еволюції Neo QLED. Технологія тонко і точно управляє потенціалом світлодіодів Quantum Mini LED від Samsung, щоб ви могли насолоджуватися бездоганною деталізацією темних та світлих сцен.
 
Процесор Neo Quantum 4K
Інтелектуальний процесор Neo Quantum 4K з інтенсивним навчанням забезпечить неймовірний адаптивний досвід*. Поетапно оптимізуючи умови перегляду, процесор удосконалює якість картинки, а потужні алгоритми штучного інтелекту нададуть стабільний процес масштабування до приголомшливого формату 4К.
 
Алгоритми QuantumHDR 24x
Точні кольори та насичений контраст оживляють деталі та відтінки на екрані. Динамічна передача кольору HDR10+ адаптує яскравість залежно від сюжету, дозволяючи вам побачити найдрібніші деталі.
 
Система квантових точок для 100% колірного охоплення
Занурюйтеся в сюжет на екрані телевізора, насолоджуючись ідеальною видимістю незалежно від рівня яскравості. Поглинаючи світло зі 100% колірного охоплення, квантові точки конвертують промені у бездоганні відтінки, наділяючи їм кожну ділянку на екрані.
 
Система Anti Reflection
Не припиняйте перегляд, навіть якщо кімната залита яскравим сонцем або іншим світлом. Технологія Anti Reflection виключає появу відблисків, тому ви можетекомфортно дивитися спортивний матч вдень або серіал увечері, розташовуючись у будь-якому місці кімнати.
 
Ультраширокий кут огляду
Розглядайте всі деталі на екрані, розташувавшись у будь-якому місці кімнати. Надширокі кути перегляду забезпечують ідеальну видимість, навіть якщо глядач перебуває збоку. Завдяки цьому телевізор зручно дивитися з кожної точки приміщення, не переймаючись спотворенням картинки на екрані.
 
Адаптивний режим зображення
Оцініть ідеальну якість зображення, яка адаптується до умов перегляду. Телевізор автоматично налаштовує контрастність та яскравість екрана в залежності від умов освітлення, тому ви можете невідволікатися на налаштування.
 
Технологія звуку OTS
Занурюйтесь у перегляд, насолоджуючись реалістичним та об'ємним аудіо. Технологія звуку OTS створює ефект локалізації звуку на певних ділянках екрану, тому ви не пропустите деталей і відчуєте себе у самому епіцентрі дій.
 
Система Q-Symphony
Насолоджуйтесь гармонійним звучанням телевізора та саундбару, повністю занурюючись у сюжет. Забезпечуючи одночасну трансляцію звуку на саундбарі та телевізорі, технологія Q-Symphony надасть найкращу якість аудіо картини.
 
Технологія SpaceFit Sound
Не має значення, де встановлено телевізор і що знаходиться навколо. Система SpaceFit Sound оптимізує звук так, щобвідтворення аудіо було максимально адаптовано до оточення телевізора.
 
Активний підсилювач голосу (AVA)
Покращена система аналізу шуму контролює його рівень у режимі реального часу. Це дозволяє визначити, коли під час перегляду у приміщенні змінюється звукове тло. Активний підсилювач голосу (AVA) оптимізує чіткість діалогів та гучність, щоб ви могли почути кожне слово сюжету.
 
Дизайн NeoSlim Design
Вишуканий та елегантний профіль телевізора чудово виглядає з усіх боків, а дизайн NeoSlim Design перетворює модель на витвір мистецтва.
 
Технологія Motion Xcelerator Turbo+
Отримуйте перемоги в будь-яких битвах та гоночних сюжетах,насолоджуючись відсутністю затримок та плавністю кадрів. Поліпшені алгоритми ігрового процесу забезпечать оновлення екрану 120Гц, надаючи стабільне та деталізоване зображення 4К.
 
Широкоформатний екран та панель налаштувань для гри
Граючи на екрані із співвідношенням сторін 32:9 або 21:9 ви отримуєте більше простору. Одночасно з максимізацією майданчика вам доступна маса налаштувань, з якими ви можете в режимі реального часу оптимізувати весь ігровий процес.
 
Технологія FreeSync Premium Pro
Отримуйте максимум вражень від гри, насолоджуючись плавним геймплеєм та широким динамічним спектром. Бездоганна якість картинки з низькою затримкоюзабезпечить новий, унікальний ігровий досвід.
 
Поділ екрана Multi View
Дивіться відео з телевізора та телефону одночасно на одному екрані, використовуючи функцію Multi View. Розділіть дисплей для різних цілей, встигаючи виконувати більше завдань.
 
Система підключення Tap View
Транслюйте музику або фільми з вашого смартфона за допомогою функції Tap View. Торкніться мобільного пристрою панелі телевізора, щоб запустити автоматичне дублювання екрана. Перемикайтеся так, як вам зручно, продовжуючи перегляд улюбленого контенту.

ТБ Samsung QE55QN85AAUXUA Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити ТБ Samsung QE55QN85AAUXUA в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції QLED-телевізори купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу QLED-телевізори и купити ТБ Samsung QE55QN85AAUXUA в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару ТБ Samsung QE55QN85AAUXUA

Тип телевізора Neo QLED
Діагональ екрану 55"
Роздільна здатність зображення 3840х2160 УНД 4К
Кількість USB -портів 2
Wi-Fi Є
Мультимедійні формати 3GPP, ASF, AVI, H.263, H.264, H.265, M2TS, MKV, MP4, MPEG4, TS, VC1, VOB, VP7, VP8, VP9, ​​VRO, WEBM, WMV
Телевізійний тюнер Цифровий тюнер
DVB-C, DVB-S, DVB-S2, DVB-T, DVB-T2
Контрастність Motion Xcelerator Turbo+
Роз'єми HDMI, USB
Аудіосистема ААЦ, аіфф, апе, ФЛАК, М4а, міді, МП3, ОГГ, ВАВ, ВМА
Розміри Габарити без підставки (ШxВxГ), мм: 1227.4 х 706.2 х 26.9
Габарити з підставкою (ШxВxГ), мм: 1227.4 х 767.8 х 257.5
Вага, кг Вага без підставки: 17.7 кг
Вага з підставкою: 20.8 кг
Колір рамки Чорний
Додаткова інформація Підтримка сервісів: Інтернет-браузер, Megogo, YouTube, Netflix, Vimeo

особливості:
Автоматичний пошук каналів
Вбудований браузер
Режим натуральний
Режим фільм
Субтитри
Пульт ДУ
Smart TV Так
Вигнутий екран Ні

* Технічні характеристики ТБ Samsung QE55QN85AAUXUA можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - ТБ Samsung QE55QN85AAUXUA

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Samsung QE55QN85AAUXUA

Код товару: 324629
На замовлення, 1-3 дні
Samsung QE65Q80B 56588 грн
Код товару: 235923
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 227610
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →